Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Komis] Brown's Auto Haven

slipi

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.59c10977b10906ce7f8f36e05ff42f53.png
Brown's Auto Haven - Komis samochodowy założony przez Scoota Brown w 2024 roku, w sercu Los Santos a dokładniej Rockford Hills, to miejsce gdzie gdzie jakość i zaufanie spotykają się w każdej transakcji. specjalizujemy się w dostarczaniu starannie wyselekcjonowanych, używanych samochodów, które spełniają najwyższe standardy, jesteśmy marką która chce pomóc Ci znaleźć ten pojazd który stanie się częścią Twojego życia. Pozwól nam sprawić, że zakup samochodu stanie się dla Ciebie proste i przyjemne a nie godzinną udręką. Jesteśmy zawsze gotowi oraz otwarci na negocjacje cen, chcemy by każdy klient wychodził zadowolony więc by pomóc w wyborze idealnego auta dla klienta oraz doradzić model jak i markę markę oraz typ a posiadamy auta typu  od sportowych po biznesowe suv-y oraz znajdziemy twoje wymarzone daily car typu JDM bądź Muscle. Każdy pojazd, który trafia do Brown's Auto Haven, przechodzi rygorystyczną kontrolę, aby zapewnić naszym klientom tylko najlepsze modele w doskonałym stanie technicznym ponieważ wierzymy, że zakup samochodu to coś więcej niż tylko transakcja.
Komis jest położony na Rockford Hills / Mad Wayne Thunder Dr

Spoiler

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2024.08.11_-_02.26.11.67.png?ex=66b956c7&is=66b80547&hm=e66dbf689f562cb8add24e0050fe09ce5823c09b81a23df4471c8b9d1721355c&

APLIKACJA
 !  Zainstaluj aplikacje naszego komisu i nie przegap gorących okazji ! 

https://discord.gg/QWfDJkjZ
OOC

Spoiler

Hej wraz z kolega gdy zobaczyłem że jest zapotrzebowanie na komis postanowiliśmy spróbować naszych sił w tym typie biznesu, przegrałem już trochę godzin i postanowiłem znowu moich sił w biznesie znów związany z motoryzacja i przy pomocy @shiva mam nadzieje ze zrobimy dobra konkurencje do już długo stażowych biznesów tej branży, mam zamiar poszerzyć ten projekt na więcej biznesów w może niedalekiej przyszłości, mamy zamiar mieć dużą aktywność , (serwer discord) aplikacja komisu do sprawdzenia stanu oraz licytowania pojazdów już został zrobiony  mamy parę pojazdów na start i środki na zakup większej ilości.

Spoiler
Postać lidera: Scoot Brown
UID postaci lidera z panelu gracza: 35608
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu:Powyzej
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Komis Samochodowy
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): 
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):

Edytowane przez slipi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin