Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Firma Ochroniarska] Varenkov Security Solutions

deputy.hero

Rekomendowane odpowiedzi

image.jpeg.3e13884251cba0ef4675fde9b04b6cd3.jpeg
Varenkov Security Solutions to firma, która od momentu swojego powstania zdobyła renomę jako lider w dziedzinie ochrony VIP-ów, luksusowych rezydencji oraz najbardziej ekskluzywnych miejsc w Los Santos. Nasza misja polega na dostarczaniu kompleksowych, niezawodnych i dyskretnych usług ochrony, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Zawierając w sobie zarówno profesjonalizm jak i zaawansowane technologie - Varenkov Security Solutions stało się synonimem bezpieczeństwa na najwyższym poziomie.

Historia powstania biznesu

Firma ta została zbudowana na solidnych fundamentach doświadczenia, pasji i wizji. Jej założycielem jest Zavier Varenkov, ex-military, który przez lata służył w różnych zakątkach świata, zdobywając doświadczenie w najtrudniejszych warunkach. Po zakończeniu swojej kariery wojskowej, Zavier dostrzegł rosnącą potrzebę na rynku ochrony VIP-ów oraz luksusowych obiektów, szczególnie w dynamicznie rozwijającym się mieście Los Santos. Postanowił wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności, aby stworzyć firmę, która oferuje najwyższej klasy usługi ochrony, dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. W 2023 roku, w samym sercu Los Santos, powstało Varenkov Security Solutions – firma, która szybko zdobyła uznanie wśród najbardziej wpływowych osób w mieście.

Elitarna kadra – profesjonaliści na każdym kroku

Naszą największą siłą są ludzie. Kadra "Varenkov Security Solutions" to zespół wyselekcjonowanych profesjonalistów, którzy mają za sobą lata doświadczeń w służbach specjalnych, jednostkach wojskowych oraz prywatnych firmach ochroniarskich. Każdy z naszych pracowników przeszedł rygorystyczne szkolenia i posiada nie tylko umiejętności techniczne, ale także zdolność do pracy w sytuacjach wymagających najwyższego poziomu dyskrecji i taktu. Nasi specjaliści są dostępni 24/7, gotowi do działania na jedno wezwanie. Z nami możesz czuć się bezpiecznie, wiedząc, że jesteś chroniony przez najlepszych w branży.

Oferta, która spełnia oczekiwania

Ochrona osobista VIP: Nasi agenci ochrony to dyskretni profesjonaliści, którzy zapewnią Ci pełne bezpieczeństwo podczas podróży, spotkań biznesowych, wydarzeń publicznych oraz w codziennym życiu.
Ochrona lokali: Zabezpieczamy luksusowe rezydencje, hotele, restauracje, kluby i inne ekskluzywne obiekty, gwarantując ich bezpieczeństwo zarówno przed zagrożeniami zewnętrznymi, jak i wewnętrznymi.
Zabezpieczenie wydarzeń: Organizujemy ochronę na najwyższym poziomie dla ekskluzywnych wydarzeń, takich jak bankiety, gale, wesela i konferencje. Nasza obecność zapewnia spokój zarówno organizatorom, jak i uczestnikom.

Spoiler
Postać lidera: Zavier Varenkov
UID postaci lidera z panelu gracza: 53097
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/vpZKfaw
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Firma Ochroniarska
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

Spoiler

OOC; Witam serdecznie opiekunów! 

Chciałbym zaprezentować mój pomysł na biznes w postaci firmy ochroniarskiej, którą chciałbym zaprezentować fajną gierkę, opartą na moim doświadczeniu i przemyślanej koncepcji. Mam doświadczenie kóre wynika z wcześniejszej gry na serwerach SAMP, gdzie miałem okazję brać udział w podobnych klimatem biznesach. Dodatkowo, posiadam cenną wiedzę zdobytą podczas gry we frakcjach, gdzie spędziłem łącznie ponad pół roku, z zaledwie krótkimi przerwami. Planowany biznes będzie powiązana z rosyjską organizacją (link do tematu wyżej), co dodaje jej dodatkowego klimatu i trochę fajnej fabuły. Moja postać, z racji swoich powiązań, doskonale wpasuje się w taką narrację, a także mam kilku członków mojej organizacji którzy chętnie dołączą do tego biznesu by nadać temu fajny VIBE. Wierzę, że połączenie tych elementów – rosyjskich twardzieli wyszkolonych do ochrony i obrony – stworzy fajny klimat i grę dla wszystkich. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej apelki i jestem gotowy na wszelką krytyke.

Weź spodenki do ćpania wiem wiem lubisz drania

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta.

Zgłoś się po odbiór w grze udając się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup. Jeśli we wskazanym miejscu nie ma żadnego markeru, zgłoś prośbę o jego stworzenie u opiekuna lub pomocnika strefy cywilnej.

Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz.

Jeśli Twój biznes nie widnieje na mapie w swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

deputy.hero i SA7MON_ lubią to

gif2.gif.2164ebad06edf0a30511550ff45ed18b.gif

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin