Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Shavry "148wicked" Dambell

abukowski

Rekomendowane odpowiedzi

u1AFsb6.png
RKhkDuz.png
Shavry ''148wicked'' Dambell [30/06/2004]
- 20 letni Afroamerykanin pochodzący z 148sth dzielnicy Compton Los Angeles. Wychowany z 13 letnia siostra jedynie przez swojego Ojca. Matka zostawiła rodzeństwo dla bogatszego mężczyzny. Jego Ojciec jest lokalnym sklepikarzem. Przez trudności swojego dorastania zaczął dzialać aktywnie dla Campanella Park Piru w wieku 13 lat. Poczynając od sprzedawania substancji odurzających, kończąc na drobnych kradzieżach w High School. Swoją nauke porzucił w wieku 17 lat po tym jak został przyłapany na handlowaniu dragami z innymi uczniami. Muzyką był zaszczepiony od dziecka. Wychowywany na Hip Hopie, w wieku 16 lat postanowił sam spróbować. Aktualnie stara rozwijać swój talent na ulicach Compton. Ma jedno marzenie aby opuścić ghetto.

Social Media:
LIFEINVADER - 148wicked

Twórczość:

OOC:

Spoiler

Cześć. Z tej stony ja - Jakub. W dniu dzisiejszym wysylam aplikacje na muzyka wywodzącego sie z W/S Campanella Park Piru. Ostatni mój powrót do branży rozrywkowej nie potrwał zbyt długo jednak miałem w tamtym okresie pewne problemy prywatne, które już zostały zwalczone i moge na spokojnie powrócić do gry z czymś nowym. Myśle, że w moim poprzednim projekcie dawałem sobie na spokojnie rade i licze na powrót. Dzieki za przeczytanie, narka. (Ps - dzieki Yoyek za menyoo, uratowales dupsko)

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Shavry Dambell
Numer konta postaci: 0892844520
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): XX
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): XX
Numer konta menadżera: XX
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): XX

Edytowane przez Kubaaaa

W imię ojca syna ducha gdy wylecą z maczetami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin