Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

44. Wywiad z nowym włodarzem VFF - Matthiasem Gonzalezem!

Cracc7

Rekomendowane odpowiedzi

inthecage.png.25121dfb65163eb23f6d456fa388f5f4.png
written by Ethan Morris - DAILY GLOBE, 23/08/2024

20240823202952_1.jpg.553c991b423f7713a7c2f9d2628cb505.jpg

W najnowszym wydaniu "In The Cage" Ethan Morris gościł w studiu Matthiasa Gonzaleza, który został nowym włodarzem organizacji Violent Fighting Federation. W wywiadzie poruszono kwestie pogodzenia organizacji gal sportowych z prowadzeniem kariery celebryty, a także kulisy głównej walki ostatniej gali VFF. Emocje podgrzała zapowiedź nowego projektu Matthiasa, o którym wspomina on wymijająco podczas wywiadu.

Spoiler

Ethan Morris: Dobry wieczór Los Santos! Witam was ja Ethan Morris oraz mój dzisiejszy gość, człowiek zagadka, który dzisiaj wyjawi nam co nieco o sobie. Matthias Gonzalez!

Matthias Gonzalez: Dobry wieczór Los Santos! Ehh Ethan już nie przesadzaj z tym człowiekiem zagadką, mam nadzieje że ze mnie wszystiego tutaj nie wyciągniesz!

Ethan Morris: Tego się przekonamy! Goszczę Cię tu dziś w związku z tym, iż zostałeś nowym włodarzem VFF. Powiedz mi co Cię przekonało do takiego posunięcia?

Matthias Gonzalez: Od małego fascynowałem sie wszelkimi sztukami walki, przez jakiś czas uczeszczałem nawet na treningi muay thai... jednak zbiegiem czasu doszedłem do wniosku że to nie dla mnie i lepiej odnajde sie organizując gale, i właśnie praktycznie w tym samym momencie trafiłem pod skrzydła Marshalla Silvy.

Ethan Morris: Mhm, racja fajnie się to ze sobą łączy Matthias, a powiedz mi bo... wiemy, że jesteś również manager'em kilku wielkich gwiazd naszego miasta. Nie masz problemów z łączeniem tych dwóch ścieżek zawodowych?

Matthias Gonzalez: Zgadza sie Ethan, staram sie poświecić sprawą związanym z federacją tak samo wiele jak i swoim podopiecznym. Nie będe ukrywał czasami jest to trudne natłok spotkań, coraz to większe oczekiwania. Ale jak narazie radze z tym sobie bez większych problemów.

Ethan Morris: rozumiem, a tak pozatym to ilu masz teraz podopiecznych i kim oni są? Pytam ponieważ wielu słuchaczy może nie być aż tak zagłębionych w kuluary celebryckiej śmietanki.

Matthias Gonzalez: Ciągle trwają rozmowy z kolejnymi gwiazdami, na obecną chwile zajmuje się Erique Scottem, oraz Matt Ortonem. Chce również odrazu podkreślić i uciąć wszelkie spekulacje, nie ingeruje w sprawy ich kontraktów z federacją, było by to nie profesjonalne. Mam nadzieje że rozumiesz o co chodzi Ethan..

Ethan Morris: Jasne rozumiem, profesjonalizm jest najważniejszy. Mówiąc o Matt Orton'ie to po Main Evencie VFF 86, Matt dziękował Ci za pomoc z ogarnięciem Tomas'a Domino na zastępstwo, rzeczywiście miałeś swoje do powiedzenia w trakcie negocjacji z Tomasem?

Matthias Gonzalez: Pewnie nie cieżko zauważyć cała akcja z main eventem wysypała sie na ostatnią chwile, było trzeba działać szybko,również liczyłem sie z tym że musi być to ktoś kto kogo nazwisko jest znane. Na szczęscie po wykonaniu kilku telefonów, Legedna federacji Tomas's Domino przyjął oferte. Matt nie wierzył..

Ethan Morris: To zupełnie tak jak i widzowie podczas gali... Dobrze działacie nawet pod presją czasu, ale ciekawi mnie jak działacie w perspektywie długoterminowej... A mianowicie od kilku dni na koncie LifeInvader VFF można było zauważyć post zaplanowany na datę 29.08. Możesz nam uchylić rąbka tajemnicy?

Matthias Gonzalez: Powiem tak, jako federacja nie zamykamy sie tylko na dobrze wszystkim znanych zawodowców, chcemy również dać szanse nie znanym szerszemu gronu zawodnikom. Uprzedze twoje kolejne pytanie nie będą to freakfighty, wiecej informacji zapewne już nie długo pojawi sie na naszym profilu. Będzie to coś nowego.

Ethan Morris: No no, wszyscy słuchający adepci mieszanych sztuk walki wybierajcie się czym prędzej na siłownię, bo nie wiadomo gdy włodarze zadzwonią z propozycją! Myślę, że dość Cię już wymęczyłem Matthias, a pewnie w grafiku masz jeszcze kilka spotkań do odchaczenia. Więc na koniec...

Ethan Morris: Co najbardziej lubisz robić poza managementem?

Matthias Gonzalez: Dokładnie tak! Warto dawać z siebie wszystko, nigdy nie wiadomo czy to właśnie ty nie dostaniesz szansy życia... Jeśli chodzi o moje zainteresowania nie licząc śledzenia życia gwiazd, staram sie regularnie uczęszczać na siłownie i dbać o forme, również ostatnio zacząłem zagłębiać sie w literature.

Ethan Morris: Ooo! Masz może jakiś tytuł, który mógłbyś polecić słuchaczom?

Matthias Gonzalez: Coś czego przeczytanie ostatnio na mnie wpłyneło.... Myśle że smiało moge polecić tytuł autorstwa Davida Gogginsa -nic mnie nie złamie. Polecam każdemu kto jeszcze nie znalazł motywacji do działania.

Ethan Morris: Dziękujemy Matthias za tę motywacyjną polecajkę, a ja dziękuję Słuchaczom za odsłuchanie naszego wywiadu, prowadziłem go ja Ethan Morris, a moim gościem był Matthias Gonzalez! Dobranoc Los Santos!

Matthias Gonzalez: Dziękuje bardzo Ethan za rozmowę, oraz pozdrawiam wszystkich słuchaczy. Dobranoc Los Santos! Mam nadzieje że jeszcze się usłyszymy!

spaceforyourad.png.150e998398c977eda8f4c6771e969a8a.png

Edytowane przez Ozianin
MarceI, virusik, Vesa i 4 innych lubią to