Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[29.08] lilma - 30,000 USD (prod. lilma)

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

**Na kanale V-Tube Serbskiego producenta (Farush Bojaxhiu alias lilma) pojawiła się odpowiedź na całą akcją dot. F*CK MUSIC INDUSTRY. Mimo że producent miał nie brać udziału przez swój stan psychiczny to widać, że się u niego poprawiło i jakkolwiek na nowo siadł do muzy. Kawałek nie jest atakiem w kogokolwiek stronę, jest wyjaśnieniem paru sytuacji w którą w sumie został wciągnięty. Jakość jak zawsze studyjna, za wszystko odpowiada Serb.**

AW5sbaF.png

REkkfYF.png

Spoiler

Beat, mix & master, video by. LILMA 

[Intro]
Can't live without you, baby
Live without you
It’s like (Oh, baby)

[Verse 1]
Dziesięć lat temu nie sądziłem że będę robił muzę - Przed wejściem w świat muzyki pracował jako zwykły, szary tatuażysta na davis.
Myślałem że życie rapera jest kurwa kolorowe - Nie, nie jest kolorowe.
Pieprzyć kłótnie, powinienem w tym wieku mieć już dziecko - Producent ma już trzydzieści jeden lat, w tym wieku ludzie często mają nawet dwójkę dzieci.
A siedzę i słyszę jak ludzie się zabijają za fame - W dzisiejszych czasach zjedzą się za kawałek sławy.
Nigdy nie byłem taki musicie zrozumieć mnie - Producent się zmienił przez sławę, ale to zrozumiał i pokazuje to w tym kawałku.
Byłem najebany a ludzie popełniają błędy - Chodzi o rozrzucenie pieniędzy w bahama mamas.
Dziesięć czy trzydzieści, głupia sytuacja -  Chodzi o rozrzucenie pieniędzy w bahama mamas, dla niego ta sytuacja z perspektywy czasu jest głupia.
Usunięte posty, nie, usunąłem tylko jeden i ostatni - Producent usunął jeden post, w którym odpowiedział portalowi plotkarskiemu onspot.
Pisałem to w emocjach więc zapomniałem mózgu w tej akcji - Chodzi o repost na post onspot o sytuacji w klubie.
Nie wiem co powiedzieć, kiedyś jebałem takich ludzi - Kiedyś wyzywał ludzi z show biznesu jacy są.
A dzisiaj zrozumiałem że zamieniłem się w takiego
Dziękuje chłopcy wrócił stary Lilma którego ludzie pokochali
Jadę z chłopakami na miasto, low rider a nie błyszczące ferrari 
Pieprze szybkie fury jak chce się pokazać to biorę coś wolnego
Pieprze ludzi co myślą że jak zarobiłem to stałem się lepszy
Charakter zbudowany z przeszłości a nie z tego jak wpadło trochę pieniędzy
Jr, zrobiłeś na mnie Ice Bucket Challenge, to było mi potrzebne - Producent dziękuje że Jr go wywołał.
W wielu kwestiach się nie zgodzimy, ale ludzie tak mają
Studio gotowe, pamiętasz pisałeś, podsyłałeś mi beat - Wiadomości na DM producenta z Jr.
Gadaliśmy o środzie, czekałem jak głupek, nie przyjechałeś - Wiadomości na DM producenta z Jr.

[Chorus]
'Cause they don't love it, they don't love it
They don't love it, they don't love it

[Verse 2]
Miałem nie odpowiadać bo ciężkie dni miałem - ??? Nie do końca sprecyzowane. 
Ale nie chce żeby myśleli że gdy źle to uciekam
Ja długo czekałem by dojść na szczyt cierpliwość jest cenna
Zrozumiesz kiedy długo pracowałeś bez rezultatu dzieciaku
To jest szalone jak z dnia na dzień masz inny widok z okna - Nagle z southcentral przeniósł  się do apartamentu obok alei gwiazd.
Życie niepodobne do prawdy serio idzie oszaleć
A i tak ci powiedzą niektórzy że teraz będziesz miał prościej
Mimo tego... ludzkie cechy na chwile uciekły i pokazałem z siebie bydło - Sytuacja z klubu i z usuwaniem posta.
W nocy w pokoju wśród melodii kminie jak zarzucić mocny wers
A potem żałuje że coś zrobiłem to chore jest...
Moje cele są wysokie i powoli wszystkie zrealizowane
Nie mieszam się już w beef chłopaków, mam na głowie sprawy ważniejsze
Skoro kochacie muzykę to ją róbcie, dissujcie się ale nie pozabijajcie
Wielu raperów poległo na chorym gównie, nie ma sensu tracić kolejnych
I jeszcze raz, odcinam się od tego, mam w głowie inne rzeczy i projekty

[Chorus]
'Cause they don't love it, they don't love it

Spoiler

bez wyceny