Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03.09] BbyKayla - Warning [prod.BbyKayla]

NaZeL

Rekomendowane odpowiedzi

**Chwile po pojawieniu sie numeru @keilana merr do sieci trafil nowy utwor BbyKayla, ktory nie byl wczesniej nigdzie zapowiadany. Jezeli ktos sledzi na biezaco relacje dziewczyn to zapewne jest swiadomy, ze relacje miedzy nimi nie sa ostatnio najlepsze, a w tekscie mozna bez problemu doszukac sie sneak dissow w strone Keilana. Caly pomysl z wypuszczeniem numeru moze wygladac na probe zabrania wyswietlen piosence pod tytulem "Get Off My Pu$y", poniewaz Kayla pod utworem wrzucila takie tagi jak "Keilana Merr", "Get Off My Pu$y". **

Spoiler

tekst:
[Chorus]
Ten album odmieni cale moje zycie, od tego momentu rozwija sie moja kariera
Dziewczyno, po prostu opusc ten mikrofon, Twoje umiejetnosci nadal nie poszly na poziom wyzszy od zera
Ludzie zaczynaja zaczepiac mnie w kazdych miejscach, ciagle pytaja kiedy jakies nowosci
Nie zatrzymuje sie nawet na chwile, bo musze pokazac, ze ta gra nalezy do mnie

[Verse 1]
Wpadlam tutaj zeby wygrac wszystko, wiec pokaze wam rapowe suki jak powinno sie to robic
Bawi sie tymi wszystkimi czarnuchami, dziewczyno jak ktos ma Cie szanowac, skoro nawet Ty nie szanujesz samej siebie
Nazywaja ja krolowa, ale prawdziwa jest na tym numerze
Dwa tygodnie na odpowiedz, zdecydowanie nie chcesz byc w tej aferze
Moze to czas na zmiane branzy, jestem pewna, ze Giusto z mila checia przygarnie Cie do swojej najnowszej produkcji
Uh, mialby przy sobie najwieksza dziwke, wiec nazwie ten filmik poradnik do prostytucji
Potraktuj to tylko jako ostrzezenie, zufaj mi, ze nie chcesz wchodzic w to glebiej
Uh, Nie zapominaj o tym, ze wiem o rzeczach, ktore moga sprowadzic Cie na samo dno
Bedziesz chciala mnie testowac to w koncu zrobi sie brudno
Chyba nie chcesz, zeby cala prawda wyszla na jaw, yeah

[Chorus]
Dziewczyno, po prostu opusc ten mikrofon, Twoje umiejetnosci nadal nie poszly na poziom wyzszy od zera
Ludzie zaczynaja zaczepiac mnie w kazdych miejscach, ciagle pytaja kiedy jakies nowosci

[Verse 2]
Yeah, yeah, obrzydliwa ilosc lodu na mnie
Spojrz, wygladam jakbym za dlugo stala na zimnie
Zrobilismy wieczor ludziom w Bahamas
Nawet wlasciciel dal nam za to pochwale
Zachwycenie u ludzi bylo niemale
Ciesze sie chwila, bo w koncu mam swoj moment
Forsa zaczyna wpadac, widze coraz wiecej zer
Nie mysle juz o niczym oprocz pojawienia sie w studio
Uh, od dymu robi sie w kabinie juz duszno
Palce bola mnie od liczenia tych plikow, ayy
Dziwko, musisz poznac swoje miejsce
Dobrze wiesz, ze jestescie ode mnie mniejsze
Uh, nie moge sie juz teraz zatrzymac
Caly czas pracuje, zeby osiagnac cel
Nowe numery zaczynaja sie pojawiac wszedzie
Kayla w koncu ten tron zdobedzie

[Chorus]

Spoiler

Wydatki: Brak
Promocja: Brak
https://imgur.com/a/zI02l3r

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Mikayla Lykes

Numer konta postaci: 7749569103

Edytowane przez NaZeL