Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[06.09] PRE$$EY - SEXUALLY feat. Keilana Merr (prod. LILMA) (OFFICIAL VIDEO)

pofalowany geet

Rekomendowane odpowiedzi

jdC9nq0.png**W nocnych godzinach na oficjalny kanał PRE$$EY oraz na wszelakie portale streamingowe, zagościł nowy utwór wraz z teledyskiem pod nazwą "SEXUALLY" w kolaboracji z Keilana Merr @frks, którego promocją dwójka artystów zajęła się już jakiś czas temu, za czasów połowy sierpnia, chcąc pożegnać okres wakacyjny w należyty sposób, biorąc pod uwagę tyle przykrości jakie spotkały Los Santos. Sam w sobie utwór jest typowo imprezowy, z owocną nutką seksualizmu oraz wszelakimi aspektami powiązanymi z bardziej intrygującymi treściami, jakie mogą przedstawiać celebryci ze świata muzycznego tutejszej miastowej sceny. Można by rzec, że utwór niesie za sobą sporo kontrowersji przez atuty uwidocznione i podkreślone w samym video nad którym rzecz jasna pieczę sprawował sam PRE$$EY niosący na swoich plecach spore doświadczenie w kręceniu owych materiałów. Utwór niosący za sobą sporo treści, ma przede wszystkim zaszczepić we wszystkich normalizowanie takich treści, które w Ameryce są powszechnie upubliczniane przez większych, mainstreamowych graczy typu; Nicki Minaj. Nad całą otoczką dźwiękową oraz samą produkcją numeru stoi znany już szerszemu gronu Serbski producent pod ksywką Farush LILMA Bojaxhiu @Tito Toscani, który bacznie ze swoim profesjonalnym podejściem stworzył całą linię melodyczną pod całą otoczkę.**KZtssL5.png

CS5fYMu.png

Spoiler

[Verse 1: PRE$$EY, Keilana Merr]
Yeah, tamten wieczór to był zupełny freak shit (Yeah)
Do tej pory czuję na rękach Twojej skóry aksamit (Aksamit)
Zaciśnij swoją dłoń na mojej szyi (Szyi)
Pieprz mnie do rana, bo jestem Twoją Kinky Kiki (Kiki)

Czuje się jak pieprzony Fashion Designa' ('signer)
Bo owiałem Twoje dupsko metką Prada (Prada)
Chodzę po Twojej głowie zupełnie naga (Naga)
Za danie cipki kupił Birkin Himalaya (Damn)

[Chorus: PRE$$EY, Keilana Merr]
Kiedy na Ciebie patrzę, przemawia do mnie Twój seksapil (Uh-uh)
Zasłonię Cię przed tymi co strzelali (Uh-uh)
Przed tymi, co chcieli zamienić nas miejscami (Yeah, yeah)
I tymi co szukali sensacji (Yeah)
Powiedz tylko słowo, a usiądę Ci na twarzy (Twarzy)
Moja dupa taka wielka, każdy o niej marzy (Yeah)
Robimy to, robimy to, robimy to wszędzie
Jestem prawdziwą suką, mój tyłek chętnie go ujedzie

[Post-Chorus: PRE$$EY, Keilana Merr]
Widzę po Tobie, że chcesz poczuć dzisiaj dreszcz
Więc skończ już pieprzyć i rozbieraj się
On robi mnie w sportowym wozie, mamy freaky mood (Yeah)
Leci ze mnie jak z fontanny, sweety juice (Uh)

Skarbie, powiedź na co jeszcze czekasz
Przecież oboje czekaliśmy na tą noc jak ta
Rzuć mnie na łóżko (łóżko), chce słyszeć tylko jęk (Yeah)
Pragniesz mnie baby (Yeah), jestem dla ciebie jak lek (Lek)

[Verse 2: PRE$$EY, Keilana Merr]
Mmm, więc dupskiem klaszcz
Zatrzymaj czas
To nie pora na wywieszanie białych flag, mmm
Jesteś Ty i jestem Ja
Nie zakładaj maski i tak rozbijemy bank
On wie jak zrobić w łóżku tsunami
W swoich kontaktach zapisał mnie jako sexy mommy
Pociągnij mnie za włosy i zapomnijmy o tym świecie
Bo jest zakłamany

[Chorus: PRE$$EY, Keilana Merr]
Kiedy na Ciebie patrzę, przemawia do mnie Twój seksapil (Uh-uh)
Zasłonię Cię przed tymi co strzelali (Uh-uh)
Przed tymi, co chcieli zamienić nas miejscami (Yeah, yeah)
I tymi co szukali sensacji (Yeah)
Powiedz tylko słowo, a usiądę Ci na twarzy (Twarzy)
Moja dupa taka wielka, każdy o niej marzy (Yeah)
Robimy to, robimy to, robimy to wszędzie
Jestem prawdziwą suką, mój tyłek chętnie go ujedzie

[Post-Chorus: PRE$$EY, Keilana Merr]
Widzę po Tobie, że chcesz poczuć dzisiaj dreszcz
Więc skończ już pieprzyć i rozbieraj się
On robi mnie w sportowym wozie, mamy freaky mood (Yeah)
Leci ze mnie jak z fontanny, sweety juice (Uh)

Skarbie, powiedź na co jeszcze czekasz
Przecież oboje czekaliśmy na tą noc jak ta
Rzuć mnie na łóżko (łóżko), chce słyszeć tylko jęk (Yeah)
Pragniesz mnie baby (Yeah), jestem dla ciebie jak lek (Lek)

PROMOCJA

Spoiler
  • [CELEBRITY PREVIEW] Percy Pressey, Bailee Cantrell i Keilana Merr znaleźli się w niebezpiecznej sytuacji podczas imprezy na jachcie.
  • Dołączenie się po rzuceniu rękawicy do BEEF'u z FUCK MUSIC INDUSTRY. #1, #2, #3, #4 + kilkanaście innych.
  • [ONSPOT] Percy Pressey postrzelony w Morningwood, raper miał na swoim koncie kilka internetowych wojen.
  • [CELEBRITY PREVIEW] Wczorajsza noc nie była na pewno udana dla Percy Pressey i Malia Yo Parris.
  • [CELBRITY PREVIEW] Keilana Merr oraz Bailee Cantrell były widziane pod Mount Zonah czyli w miejscu gdzie został przewieziony Percy Pressey.
  • [ONSPOT] Aktualizacja odnośnie sprawy postrzelenia Percy Pressey przez Leopold Quinn Junior.
  • STATMENT o aktualizacji odnośnie rzekomego postrzelenia przez Leopold Quinn Junior.
  • [CELEBRITY PREVIEW] Afera odnośnie klepania Felicity DePalma po pośladkach z Chase Love i Percy Pressey.
  • Wzięcie udziału w promocji CUMASH CHARITY PARTY z rąk Mongols MC.
  • [ONSPOT] Dolly Perri w cięzkim stanie trafiła do placówki medycznej po napadzie z bronią w domu Percy Pressey.
  • [CELEBRITY PREVIEW] Percy Pressey kręcił teledysk do swojego utworu "SEXUALLY".
  • [CELEBRITY PREVIEW] DRAMA ALERT w Bahama Mamas z udziałem Percy Pressey, Keilana Merr, Mikayla Lykes, Malia Yo Parris, Zoya Araujo, Lady C.
  • [CELEBIRTY PREVIEW] Czyżby Percy Pressey zdradzał partnerkę z Keilana Merr? Dwójka złapana w restauracji.
  • Zdjęcie informujące o nachodzących nowościach ze strony dwójki.
  • [GRAFIKA] Do oficjalnego numeru SEXUALLY.
  • [SNIPPET] Nadchodzącego teledysku do SEXUALLY.

WYDATKI

Spoiler
  • PRODUKCJA: 15.000$
  • CAMERABOY: 10.000$

ROZGRYWKA

Spoiler

STUDIO: 

TELEDYSK: 

INFORMACJE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Percy Pressey 
Numer konta postaci: 2028945392 

Edytowane przez pofalowany geet

**Saoirse Sloane słucha premierowo razem z Percy Pressey, z którym piecze w tym momencie pizze. Podśpiewując razem z nim, zrobiła prześmiewczo selfiaka z naklejkami u boku rapowego, co  wstawiła na story "dla bliskich". (Aniyah Geovanney, Lola Diaz, Malia Yo Parris, Percy Pressey, Quincy Rawley, Vivane Genereux, Cosima Valsecchi. Dodała również do niej Bailee Cantrell)**
G2g3Q2s.png

Edytowane przez tennessee