Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Village Sea Rent

Alvi

Rekomendowane odpowiedzi

Villagerent_preview_rev_1.png.332b8173c9ef86f3c4b34c02093dfbed.png

Village Sea Rent - Firma zajmująca się wypożyczaniem sprzętu wodnego. Została stworzona przez fanatyka sportów wodnych, Alvaro - w głównej mierze firma wypożycza maszyny wodne typu Sea Doo RXT, czyli skutery wodne ale również w przyszłości są plany na coś większego, typu łodzie a nawet i yacht’y. Sama lokalizacja firmy pozwala cieszyć się dużym zainteresowaniem mieszkańców Los Santos. Firma mieści się przy słynnej dzielnicy Vesspuci Beach a biuro firmy jest malutkie. Praktycznie rzecz biorąc załatwiane są tam tylko formalności dotyczące najmu sprzętu. Całe te przedsięwzięcie powstało na skutek pierwszego wypożyczenia skutera wodnego przez Alvaro, niegdyś w Paleto Bay. Ta zajawka od razu wpłyneła mu w krew do takiego stopnia, że każdą zarobioną gotówkę praktycznie przeznaczał na rekreację w tej dziedzinie. Kiedy wypożyczalnia w Paleto splajtowała, ze względu na brak zainteresowania wśród mieszkańców – Alvaro postanowił wystartować samemu. Było to ogromnie ważne dla niego, ponieważ mógł jednocześnie spełniać swoje największe Hobby min. – pływając na maszynach, ale i również w celach zarobkowych. Bawić się i żyć z tego? Kto by tak nie chciał. Dlatego spakował się w swojego starego Pickup’a i ruszył w trasę do Los Santos, gdzie osiedlił się na Vesspuci, gdzię przez chwilę podejmował się różnych prac dorywczych w celach zarobkowych aż w końcu było go stać, na zakup pierwszego, wymarzonego skutera typu Sea Doo RXT, na którym zaczął zarabiać swoję pierwsze dolary wypożyczając go ludziom, którzy chętnie korzystali z maszyn.

Firma po dziś cieszy się dużym zainteresowaniem, ludzie którzy przychodzą sobie na plaże poleżeć, oglądając jednocześnie jak chłopaki świrują na skuterach – od razu podchodzą aby popływać na sprzęcie. Na dzień dzisiejszy Village Sea Rent posiada dwa skutery na wypożyczenie. Sprzęty są wodowane w porcie Vesspuci Beach ale również na plaży. Same skutery są zadbane, serwisowane na biężąco w pobliskim warsztacie – również jeśli chodzi o bezpieczeństwo, jest zachowane na wysokim poziomie. Klient po wypożyczeniu sprzętu otrzymuję kapok i rękawice wodne na skuter a dla tych którym jest zimno na wodzie, przygotowane są również pianki.

Spoiler

1a1a4a92-4b09-4ee5-80aa-6b8daf223dbd(1).png.4cb0e4252eabbf5fff618c22cc4453f3.png

Spoiler

Projektbeznazwy(1)(2).png.1cf60bbd0d4f3030ac8442440c30c390.png

OOC

Spoiler

Siema. Przychodzę tutaj z biznesem, nie koniecznie zarobkowym. Zdaje sobię sprawę, że na serwerze panuję już taka gotówka w obrocie, że ¾ graczy może sobie pozwolić na kupno swojego skutera, łódki itd. Czy będzie się to opłacać? Nie wiem ale chce wprowadzić w życie serwera coś fajnego. Serwer jest przesiąknięty Warsztatami, pubami itd. a jak wiemy z tego jest najlepsza kasa. Tutaj może być odwrotnie, może być to totalnie nie opłacalne ale chciałbym to sprawdzić. W grze stawiam na interakcję z ludźmi, na wspólnej zabawie bo przecież po to tutaj jesteśmy. Marzy mi się odgrywanie gdzie możemy zwodować skutera, łódkę – zajebista sprawa. Sam w świecie którym znamy posiadam skutera Honde Aquatrax z 2004 roku i wiem jakie to zajebiste uczucie dawać z chłopakami po garach na jeziorze. Kto pływał ten wie 🙂

Myśle, że biznes jest dosyć ciekawy. Nie wiem jeszcze na ile skrypt pozwoli na rozwój tego typu biznesu ale skoro jest otwarta furtka na taki biznes to czemu by nie spróbować?

Coś o mnie. Bez pier**enia. Jestem świeżym graczem na V-RP ale nie świeżakiem w RolePlay Grałem tutaj kiedyś w 2019 roku, gdzie miałem 2 czy 3 biznesy ale serwer szybko się zawinął. Mam 27 lat a w świecie RP mam wiele godzin, głównie SAMP z 10 lat temu. Myśle, że bezproblemu poradzę sobie z takim biznesem. Na co dzień jak każdy w moim więku pracuję, mam rodzinę ale nie widzę problemu, żeby utrzymywać takie coś – nie oszukujmy się. Takie biznesy nie są oblegane jak Warsztat czy jakaś dyska.

Spróbujemy?

Spoiler
Postać lidera: Alvaro Vedo
UID postaci lidera z panelu gracza: 53847
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/PUxWcCz https://imgur.com/FmjaLyr https://imgur.com/undefined
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Wypożyczalnia
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

Twoja aplikacja na Projekt IC została przyjęta.

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

CynamonowyRoman i Alvi lubią to

Raised on pop punk and bubblegum

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin