Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Ochrona] Olavs

macieju

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

Olavs --- raczkujące przedsiębiorstwo trudniące się ochroną mienia, masowych imprez oraz mieszkańców Los Santos, którzy cenią swoją prywatność jak i zdrowie. Powstało z inicjatywy norweskiego emigranta Yngvara Askildsena, który zgromadzony przez siebie kapitał postanowił zainwestować właśnie w poszerzenie konkurencji na zdominowanym już przez jedną firmę rynku. Sam CEO pieczołowicie skupia uwagę na ciągłym rozwoju czy to wysyłając swoich pracowników na kursy doszkalające, a kończąc na dokupowaniu coraz to nowszego sprzęt. Biuro znajduję się na Vespucci, dokładniej przy skrzyżowaniu Palomino Avenue i Magellan Avenue.

spacer.png

Oferta;

Ochrona klienta indywidualnego - podstawowa usługa, polegająca na protekcji zdrowia i życia osoby fizycznej w kompleksowy, nieinwazyjny i przede wszystkim dyskretny sposób. 

Ochrona mienia - obawa o swój dom czy przedsiębiorstwo to normalna rzecz, szczególnie gdy Twoje poglądy znacznie różnią się od innych. Czasami jednak wystarczy, że po prostu jesteś przysłowiowym szefem, a klientowi Twojej kawiarni nie spodobał się sernik. By zapobiec właśnie takim sytuacjom korzystasz z pakietu Olavs. 

Ochrona Eventów - właśnie otworzyłeś klub i planujesz urządzić solidną potańcówkę, jednak nie widzi Ci się osobiście stać na bramce i pilnować porządku, a zatrudnienie kilku okolicznych karków może źle odbić się na Twojej renomie, z tego powodu właśnie warto sięgnąć po sprawdzone metody. 

Monitoring CCTV - montaż jednej czy dwóch kamer może uratować Ci życie lub potwierdzić, że tak naprawdę nikogo nie molestowano w Twoim lokalu, same dane od razu są przesyłane na dysk więc masz pełny wgląd do sytuacji w Twoim najbliższym otoczeniu. 

Alarmy bezpieczeństwa - tendencja do włamań rośnie z roku na rok, coraz więcej osób decyduje się na zamontowanie systemu alarmowego, który da jasny sygnał Tobie, sąsiadom jak i samej firmie o tym, że ktoś niepożądany znajduje się na Twojej posesji.  

Systemy przeciwwłamaniowe oraz sejfy – bramy, drzwi jak i sejfy, rzeczy, które warto mieć w wyposażeniu domu czy biura tylko po to by nie płakać potem, że perły Twojej prababci są do kupienia w okolicznym lombardzie. 

OOC; 

Spoiler

wotam, wychodzę z inicjatywą biznesu o typie ochrony z kilku powodów, pierwszym z nich jest niedobór biznesów tego rodzaju, na obecny moment na rynku mamy tylko jedną firmę co stwarza monopol, drugim powodem jest moja osobista chęć do wykreowania przedsiębiorstwa, które zapewni miejsce do swobodnej i przyjemnej gry roleplay. Jestem otwarty na każde propozycję współprac, od ochrony miejscowego polityka, po zabezpieczenie bankietów czy okolicznych imprez. Posiadam sporo osób chętnych do gry więc nie ma się co bać o braki w aktywności. Wielokrotnie prowadziłem i pomagałem w rozwoju różnorakich biznesów na konkurencyjnych serverach więc myślę, że coś podziałam.

Kint lubi to