Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

HONOR; Vandal, graffiti maker

SA7MON_

Rekomendowane odpowiedzi

honor1.png.2254de2d6a1f132c10a4bca9f73a5720.png

HONOR - czyli Honorius Jacksonville. Młody, Angielski grafficiarz, artysta, wandal i przede wszystkim miłośnik
street art'u, który ze swoimi kumplami z młodocianych lat ćwiczył parkur skacząc przez murki, ławki iMick_Moscow_Russia_Bombing_Graffiti.png.21bc21cfad2f08bc786e0f8a6a7c4153.png inneprzeszkody na swoim osiedlu. Właśnie przez to jego sprawność fizyczna jest na wysokim poziomie. Gdy parkur mu się znudził zaczął bazgrać farbą w spreju po murach i opuszczonych budynkach razem ze swoimi znajomymi. Grafficiarstwo go tak wciągnęło, że maluje po dziś dzień. Robienie graffiti to niszczenie mienia, a w zależności od wartości uszkodzonego mienia jest to wykroczenie lub przestępstwo więc wieloletnie bazgranie po kamienicach w centrum czy innych budynkach nie uszło na sucho. Trafił on do więzienia oraz dostał prace społeczne za liczne akty wandalizmu, pobicia i kradzież, których dopuścił się w wieku nastoletnim. Honor maluje graffiti do dziś, lecz mieszkając w Wielkiej Brytanii czuje się jakby był w klatce, z której nie da się uwolnić. Przez swoją przeszłość kryminalną o pracy w swoim kraju może zapomnieć. Jeden z jego kumpli podsunął mu pomysł wylecenia do Stanów Zjednoczonych - długo zastanawiać się nie musiał. Była to bowiem jedyna sensowna ucieczka od bezrobotnego, mało ambitnego życia. Do wylotu szykowali się rok. Wyrobił on fałszywe dokumenty, które pozwoliły mu przedostać się na inny kontynent. Kumpel, z którym wyleciał on do USA został w Miami a Honorius wyjechał do Los Santos, gdzie w biedzie samotnie żyje na jednej z biedniejszych dzielic, która jest skrajnie patologiczna. Zarabia ze sprzedawania dragów lub kradzieży a całą kasę oprócz utrzymania domu i jedzenia przeznacza na puszki z farbą i inne akcesoria do spełniania się. 

provee-384x253.png.470ecea391561c0b72c9b9cb0900540b.png
Honorius działa pod pseudonimem artystycznym "HONOR", którym podpisuje swoje prace namalowane na budynkach, murach czy nawet pojazdach takich jak bus czy pociąg. 
maxresdefault.jpg.2ed18063e4a3c7fb000f0e2d941279c0.jpg

Oprócz większych zwanych w środowisku "wrzut" czyli większych, często planowanych graffiti robi on również tagi - czyli zwykłe podpisanie się markerem czy sprejem na czymś.

Honor nie boi się bazgrać przy ludziach, praktycznie się z tym nie kryje wiedząc, że maluje on szybko a w razie problemów ucieknie on na piechotę dzięki umiejętnościami nabytymi w latach młodocianych gdy ćwiczył parkur.

honor2.png.ca82e3c7901ec6438b6e0eff16fdd6d6.png

Spoiler

OOC:
Hej! Ostatnio gra na mojej głównej postaci trochę się spowolniła więc postanowiłem stworzyć nową, na której będę grał grafficiarza. Jest to nielegalny imigrant co tylko doda mi emocji i adrenaliny aby nie zostać pojmanym przez policję. Jest to postać tylko pod grę dla mnie i dla organów ścigania na serwerze. Planuję odgrywać robienie graffiti w ruchliwych miejscach jak centrum miasta czy Vespucci. Piszę apkę o freelancera z kilku powodów. Jednym z nich jest posiadanie darmowych slotów na graffiti - po prostu mijałoby się z celem wydawanie 600vp za każdym razem. Kolejnym powodem jest to, że będę z mojej gry pisał przestępstwa aby osoby grające w policji mogły się mną zająć. Póki co nie planuję robić większych akcji jak kradzież samochodów czy innych włamań do domów, lecz nie wykluczam takiej opcji jak nakręci mi się gierka z innymi wolnymi strzelcami czy jakąś organizacją. Temat będzie aktualizowany z moją każdą grą z robienia graffiti czy innych przestępstw jak i z gry cywilnej. Uważam, że takiego czegoś brakuje na serwerze więc chcę zapełnić tą lukę. Wiadomo - przy jakiś akcjach, gdzie potencjalnych graczy nie będzie w pobliżu zdarzy mi się zadzwonić na 911 i zgłosić samego siebie aby nakręcić grę.

Gram już w jeden organizacji jaką jest Berezovsky OPG . Przed napisaniem tej apki spytałem się lidera tamtej organizacji o zgodę freelancera z racji, że widziałem gdzieś, że w przypadku jak chcesz grać w dwóch organizacjach czy gangach to muszą dwie strony wyrazić na to zgodę. Ta sytuacja jest trochę inna bo nie jest to organizacja - organizacja a organizacja - freelancer, lecz mimo tego czy musiałem to zrobić postanowiłem, że zapytam o zgodę lidera organizacji, w której gram o zgodę i dostałem od niego zielone światło co mogę pokazać w wiadomości prywatnej.

Mam jeszcze parę pytań od strony skryptowej, które zadam w tickecie na discordzie sektora przestępczego.
Pozdro!👋🏼

Edytowane przez SA7MON_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin