Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Ochrona] Santos Security

KubixX

Rekomendowane odpowiedzi

ahHCsoo.png

SANTOS SECURITY  to agencja ochrony istniejąca na rynku od początku 2024 roku z założeniem o ochronie mienia osób i obiektów przez wykwalifikowanych agentów ochrony. Firma skupia się tylko i wyłącznie na działaniu w Los Santos, przedmieściach i sąsiadujących miasteczkach, tak by jakość ochrony była na jak najwyższym poziomie, oraz jak najszybszy czas przybycia na miejsce incydentu. Rozpoznawalność marki przyniosła im kampania "Secure Your House" polegająca na zabezpieczeniu jak największej ilości domów w przystępnej cenie, poprzez zamontowanie Alarmów antywłamaniowych, oraz kamer w domach klientów. Dzięki dostępności wielu systemów, każda z osób mogła odnaleźć pakiet mieszczący się w ich budżecie, oraz jakość ochranianego dobytku.

Agenci Ochrony zasiadający w szeregach SANTOS SECURITY są najczęściej byłymi zastępcami biura szeryfa, oraz oficerzy z Departamentu Policji, z uwagi na odpowiedzialność tej pracy oraz odpowiednie działania wobec obywateli bez naruszania żadnych zasad panujących w firmie, a przede wszystkim praw obywatela i konstytucji USA. Działania Ochroniarzy są na najwyższym poziomie, dzięki przeprowadzanym kontrolą jakości wykonywania pracy wewnątrz Firmy. Dodatkową kontrolą wykonywania działań są kamerki umiejscowione na mundurach/kamizelkach Ochroniarzy. 

Najlepszym montażem i doborem sprzętu zajmują się Technicy, którzy przed wkroczeniem na stanowisko zostali dokładnie przeszkoleni z montażu oraz doboru odpowiednich zabezpieczeń pod preferencje klienta. Zajmują się zakładaniem systemów antywłamaniowych i kamer, jak i konserwacją wcześniej założonych systemów, tak by obiekt był pod stała ochroną bez żadnych przerw. Warto zaznaczyć, że nowi klienci kupujący wyposażenie ochraniające ich posiadłości, dostają okres gwarancyjny na system, natomiast jego długość jest regulowana pakietem który został wybrany.

Założycielem SANTOS SECURITY jest Grayson Miller, bogaty obywatel USA zamieszkujący Los Santos od urodzenia. Jest głównym założycielem firmy i jej inwestorem, z uwagi na kapitał który zebrał przez poprzednie lata. Dzięki wielu znajomością z obecnymi lub byłymi zastępcami szeryfa i oficerami postanowili wspólnie stworzyć firmę ochroniarską tak by zapewnić bezpieczeństwo korzystających z ich usług obywateli. Byli agenci LEA tworzą całą strukturę personelu dzięki swoim doświadczeniu, zostawiając Miller'owi sprawy związane z funkcjonowaniem biznesu jak i zbieraniem nowych zleceń. 

s3RaJC7.png

Aktualną ofertą SANTOS SECURITY jest:

- Montaż systemu Monitoringu

- Montaż systemu Antywłamaniowego

- Montaż systemu Antykradzieżowego do pojazdów

- Ochrona wydarzeń

(Firma planuje poszerzyć swoją ofertę w najbliższych miesiącach, z uwagi na stały przypływ klientów jak i powstawanie kolejnych technologii zwiększających ochronę mienia)

Spoiler

LOKALIZACJA BIZNESU 

eGdESab.pngO8d54U5.png

Spoiler

Cześć, postanowiłem stworzyć biznes Ochrony z uwagi na chęć gry w takim biznesie i zarządzaniu nim. Mam w planie stworzyć świetne miejsce do gry dla graczy, nie tylko na montaż różnych systemów, jak i ochrony wydarzeń, ale też poszerzyć grę wewnątrz biznesu tj. szkolenia, integracje itp. Posiadam doświadczenie które pomoże mi w dobrym zarządzaniu, ponieważ grałem jako oficer w departamencie policji, a więc wszelkie procedury jak i postępowania są mi znane. Zebrałem grupę kilku osób które również grały lub grają LEO, a więc nasz poziom nie będzie odbiegał od innych firm, a nawet może być lepszy. Na sam początek ograniczyłem ofertę biznesu tak, by było to jakkolwiek realne przy tworzeniu nowej firmy - nie wszystko ma się od początku, a z czasem każda firma poszerza swoją ofertę. Jestem pewien że ten biznes będzie świetnym uzupełnieniem funkcjonujących biznesów, powołując się na naszą aktywność i doświadczenie. Posiadałem kilka biznesów, a więc wiem że poradzę sobie i w tym. 

Postać lidera: Grayson Miller
UID postaci lidera z panelu gracza: 37850
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: Podany wyżej
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Agencja Ochrony
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): brak
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): brak

Edytowane przez KubixX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin