Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Ochrona] Gruppe Sechs

KirbY.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

0LHztx8.png

yBJ9Q3R.jpega4xd6e9.jpeg

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

0LHztx8.png.41c82f2df8be726fd40333455360255f.png

**Na stronie Gruppe Sechs pojawiły się nowe zdjęcia jak i krótka wiadomość podsumowująca.**

**Ostatnie dwa tygodnie były okresem wyjątkowo intensywnej pracy. Każdy dzień był dniem realizowania kolejnych zleceń, patrolowania posesji i lokali naszych klientów, jak i dbanie o ich bezpieczeństwo. Jednym z najważniejszych wyzwań był konwój drogocennego ładunku, który wymagał odpowiedniego przygotowania personelu jak i pojazdów, zaplanowania trasy i uwzględnienie możliwych zagrożeń i nieprzewidzianych sytuacji po drodze. Dzięki doświadczeniu pracowników transport przebiegł sprawnie pomimo napotkanego na drodze wypadku drogowego. Po drodze były również wydarzenia, które zabezpieczaliśmy aby uczestnicy czuli się bezpiecznie i mogli korzystać z atrakcji zapewnionych przez miasto. Tego typu realizację wymagają dodatkowego skupienia, szybkiego reagowania jak i sprawnej organizacji. Nie zabrakło również codziennych obowiązków; regularnie wykonywane patrole posesji naszych klientów, zapewniając tym samym stały nadzór nad mieniem i błyskawiczną reakcję na wszystkie napotkane potencjalne zagrożenia.**

Spoiler

nmSFMQB.pngjnE6lrS.jpegUm9piur.pngpNKiNBH.pnghbVTsat.pngAkuxjds.pngzqPEn5T.pngp1NUtcJ.pngm1sZ9Tk.pngXvaDb7J.pnghfJBASD.jpeg

"Bezpieczeństwo to nie przypadek – to efekt doświadczenia, odpowiedzialności i pracy całego zespołu."

W dniu 22.09.2024 o 17:11, KirbY. napisał:

ahHCsoo.png

SANTOS SECURITY  to agencja ochrony istniejąca na rynku od początku 2024 roku z założeniem o ochronie mienia osób i obiektów przez wykwalifikowanych agentów ochrony. Firma skupia się tylko i wyłącznie na działaniu w Los Santos, przedmieściach i sąsiadujących miasteczkach, tak by jakość ochrony była na jak najwyższym poziomie, oraz jak najszybszy czas przybycia na miejsce incydentu. Rozpoznawalność marki przyniosła im kampania "Secure Your House" polegająca na zabezpieczeniu jak największej ilości domów w przystępnej cenie, poprzez zamontowanie Alarmów antywłamaniowych, oraz kamer w domach klientów. Dzięki dostępności wielu systemów, każda z osób mogła odnaleźć pakiet mieszczący się w ich budżecie, oraz jakość ochranianego dobytku.

Agenci Ochrony zasiadający w szeregach SANTOS SECURITY są najczęściej byłymi zastępcami biura szeryfa, oraz oficerzy z Departamentu Policji, z uwagi na odpowiedzialność tej pracy oraz odpowiednie działania wobec obywateli bez naruszania żadnych zasad panujących w firmie, a przede wszystkim praw obywatela i konstytucji USA. Działania Ochroniarzy są na najwyższym poziomie, dzięki przeprowadzanym kontrolą jakości wykonywania pracy wewnątrz Firmy. Dodatkową kontrolą wykonywania działań są kamerki umiejscowione na mundurach/kamizelkach Ochroniarzy. 

Najlepszym montażem i doborem sprzętu zajmują się Technicy, którzy przed wkroczeniem na stanowisko zostali dokładnie przeszkoleni z montażu oraz doboru odpowiednich zabezpieczeń pod preferencje klienta. Zajmują się zakładaniem systemów antywłamaniowych i kamer, jak i konserwacją wcześniej założonych systemów, tak by obiekt był pod stała ochroną bez żadnych przerw. Warto zaznaczyć, że nowi klienci kupujący wyposażenie ochraniające ich posiadłości, dostają okres gwarancyjny na system, natomiast jego długość jest regulowana pakietem który został wybrany.

Założycielem SANTOS SECURITY jest Bryson Castillo, pierwotnie pracujący w agencji ochrony w której zdobył duże doświadczenie, a po kilku latach dołączył do prywatnego biura detektywistycznego w którym opanował wiele czynności pomagających w prowadzeniu takiego biznesu, a przede wszystkim udało mu się poznać z wieloma pracownikami tego sektora, z którymi nie tylko łączyła ich wspólna praca, a dodatkowo prywatne spotkania. Dzięki jego historii działania, postanowił postawić wszystko na swój dalszy rozwój i spełnić swój cel, by postawić własną Agencję Ochrony, z pieniędzy które wcześniej zarobił i je oszczędzał. Charakteryzuje go duża odwaga, odpowiedzialność za powierzone mu zadania i czynności, oraz za wszelką cenę dążenie do postawionych przez siebie celów.

s3RaJC7.png

Aktualną ofertą SANTOS SECURITY jest:

- Montaż systemu Monitoringu

- Montaż systemu Antywłamaniowego

- Montaż systemu Antykradzieżowego do pojazdów

- Ochrona wydarzeń

- Patrole obiektów 

(Wraz z rozwojem firmy, agencja ochrony będzie poszerzać swoją ofertę o nowe systemy ochrony)

Jeśli lubisz śledzić wyniki sportowe lub chcesz szybko sprawdzić aktualne wydarzenia, warto zerknąć na Betmatch. Na stronie Betmatch vsport eredmenyek znajdziesz wyniki wirtualnych sportów na żywo – szybka i wygodna opcja, gdy masz chwilę między zleceniami.

LOKALIZACJA BIZNESU

JT7ahh6.png   C4vpnKR.png

Pokaż ukrytą zawartość

Cześć, postanowiłem stworzyć biznes Ochrony z uwagi na chęć gry w takim biznesie i zarządzaniu nim. Mam w planie stworzyć świetne miejsce do gry dla graczy, nie tylko na montaż różnych systemów, jak i ochrony wydarzeń, ale też poszerzyć grę wewnątrz biznesu tj. szkolenia, integracje itp, tak by rozgrywka była dla każdego miła i nie prowadziła do ciągle tych samych zadań. Posiadam doświadczenie które pomoże mi w dobrym zarządzaniu, ponieważ grałem jako oficer w departamencie policji, a więc wszelkie procedury jak i postępowania są mi znane. Zebrałem grupę kilku osób które również grały lub grają LEO, a więc nasz poziom nie będzie odbiegał od innych firm, a nawet może być lepszy. Na sam początek ograniczyłem ofertę biznesu tak, by było to jakkolwiek realne przy tworzeniu nowej firmy - nie wszystko ma się od początku, a z czasem każda firma poszerza swoją ofertę. Jestem pewien że ten biznes będzie świetnym uzupełnieniem funkcjonujących biznesów, powołując się na naszą aktywność i doświadczenie, oraz założenia które mogą przynieść nowe standardy w takim biznesie. W swojej karierze na Vibe RolePlay prowadziłem kilka biznesów, dzięki którym znam ich działanie i biznes który będę prowadził nie będzie odbiegać od innych swoją grą. Chciałbym by w Agencji ochrony grały osoby doświadczone, gdyż nie chcę doprowadzić do nieprofesjonalnych działań moich pracowników, a tylko poprawiać rozgrywkę którą będziemy reprezentować. 

Z uwagi na wcześniejszą aplikacje która według mnie była dobra, postanowiłem zawrzeć i w tym podaniu te same informacje o biznesie, wprowadzając zmiany w notce OOC jak i założycielu Agencji Ochrony, oraz drobne zmiany estetyczne. Mam nadzieje o pozytywnym rozpatrzeniu podania, a w grze na pewno pokażemy na co nas stać. 

Postać lidera: Bryson Castillo
UID postaci lidera z panelu gracza: 37850
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: wyżej
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Agencja Ochrony
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): brak
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): brak

Fajnie to wygląda od strony fabularnej, szczególnie pomysł z zatrudnianiem byłych funkcjonariuszy i rozwijaniem oferty wraz z rozwojem firmy. Dzięki temu jest potencjał na różne interakcje nie tylko z klientami, ale też z innymi frakcjami.

Jedyne, nad czym bym się zastanowił, to jak w praktyce będzie wyglądała usługa patroli i ochrona wydarzeń, żeby nie dublowała działań służb. Jeśli będzie to dobrze rozgraniczone i nastawione bardziej na prewencję oraz obsługę klientów, to może być ciekawy projekt do odegrania.