Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Graffitishop] TAG IT UP

KERZKI

Rekomendowane odpowiedzi

LOGOTAGITUP.webp.b4783603b19f9d9777b8d07b4ae24208.webp

HISTORIA_-_NEW-removebg-preview.png.19de504eea3b8ccfd25f7ff54001b565.png

TAG IT UP - Sklep z artykułami oraz akcesoriami do sztuki ulicznej założony pierwotnie przez Petre Laudehr, która dorastała w stolicy światowego graffiti, czyli w Berlinie. Dziewczyna kilka miesięcy po osiedleniu się w Los Santos zauważyła, że brakuję miejsca gdzie uliczni artyści nie mogą zaopatrzyć się w profesjonalne artykuły niezbędne do tworzenia tej sztuki. Sama założycielka jest bardzo doświadczona w owej dziedzinie, ponieważ ma za sobą dobre kilka lat działania w tej branży, bardziej jako niezależna artystka niż właścicielka/pracowniczka podobnych sklepów. Po kilkumiesięcznej refleksji Petra zdecydowała się na otworzenie graffitishop'u w samym sercu Vespucci, gdzie zamierza nie tylko sprzedawać artykuły do malowania, ubrania oraz gadżety dla ludzi różnej maści - od dzieciaków z Davis aż po profesjonalnych twórców, ale zarówno prowadzić warsztaty dla początkujących artystów i najróżniejsze meet'y, które mają na celu połączyć ludzi o tym samym zainteresowaniu oraz wymienianiu się doświadczeniami dając im tym samym przestrzeń do wyrażania siebie poprzez sztukę.

LOKALIZACJA_-_NEW-removebg-preview.png.cb406260b816761fac079ddb31e64ae4.png

TAGITUPLOKALIZACJA.png.0743a17342c3357b7fb82b86aea6c42e.png

----OOC----

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: TAG IT UP
Postać lidera: Petra Laudehr
UID postaci lidera z panelu gracza: 51846
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/RjFnr0l
Typ biznesu: Graffitishop
Wybrany interior: n/a
Link do tematu organizacji: n/a
Spoiler

Cześć i piona dla wszystkich czytających. Jest to moja pierwsza próba pisania jakiejkolwiek aplikacji związana z moim krótkim stażem na serwerze. Chciałbym wystartować z czymś, z czym się nie spotkałem na jakichkolwiek roleplayach scrollując forum. Chcę spróbować swoich sił przy grze jako właścicielka graffiti-shopu.  Zależy mi by stworzyć miejsce, w którym postacie z tą zajawką, ale zarówno tak samo jak i te które mają dopiero się tym zajawić będą mogły śmiało odwiedzać. Chcę również organizować różne wydarzenia w grze, które tak jak opisałem w aplikacji będą się przejawiały w postaci spotkań twórców, warsztatów bawiąc się w jakiś w pełni legalnych spotach. Do tego jestem w stanie przekazać całą swoją wiedzę OOC na temat graffiti ludziom, którzy będą chcieli u mnie pograć - tak więc zapraszam!

Wszyscy ludzie, którzy chcą obserwować projekt zapraszam tutaj ------> https://discord.gg/Zs4Ks8VPAJ

NegativE lubi to

Nie widze tego osobiśćie na serwerze, a już na pewno nie jako biznes. Poczytaj czym jest Projekt IC i zastanów się czy chciałbyś/chciałabyś. Upewnij się też, że ktoś również ma podobną zajawkę do twojej bo szczerze obawiam się, że nie ma z kim tego grać. Apkę odrzucam

KERZKI lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin