Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03/10] INSTAGRAM LIVE - DOLLY PERRI

Shellys

Rekomendowane odpowiedzi

pXJ1O56.png**Dolly poprawiła kosmyk swoich włosów ustawiając telefon na statywie. Zamyśliła się przez chwile, odpalają live na swoim IG. Usiadła wygodniej na kanapie, machając dłonią do swojej znajomej, aby ta kontynuowała.**

**Kobieta, która stoi tyłem do kamery przejeżdża co chwile pędzelkiem, po prawie już skończonej twarzy kobiety. Makijażystka trzyma w dłoni jedna z pierwszych paletek Unholy Nude od Lumii**

Dolly Perri mówi: Dawno się nie słyszeliśmy, co? Czuje się nieco dziwnie, gadając do telefonu po mojej dłuższej nieobecności.. Chciałam dać wam znak, że wszystko u mnie dobrze, a raczej jestem na dobrej drodze do wyzdrowienia.

Dolly Perri mówi: Ostatnio w moim życiu nawarstwiło się zbyt wiele tych złych momentów i musiałam na jakiś czas odciąć się od wszystkiego. Czułam się okropnie nie tylko pod względem fizycznym, ale moje zdrowie psychiczne w ostatnim czasie było praktycznie zerowe.

Dolly Perri mówi: Teraz powoli do was wracam, więc nie martwcie się..

**Przejechała dłonią po swoim brzuchu, zasłaniając widoczną dość sporą bliznę. Uśmiechnęła się kącikiem ust nachylając bliżej obiektywu i utkwiła wzrok na rosnącej liczbie obserwujących.**

Dolly Perri mówi: Wow.. Nie spodziewałam się, że aż tak się za mną stęskniliście.

**Zaśmiała się zerkając co chwile na dziewczyne obok, stara się nie ruszać zbytnio głową.**

Dolly Perri mówi: Jak widzicie nie jestem sama, to jedna z lepszych makijażystek, jakie miałam okazje poznać.. Ta dziewczyna robi robotę i właśnie szykuje mnie do sesji, którą będziecie mogli zobaczyć za jakiś czas. Potrafi zdziałać cuda!

**Poprawiła kosmyk swoich włosów za ucho, nie skupia większej uwagi na pytaniach. Odwróciła głowę w bok prezentując swój makijaż, po chwili poprawiła się, klaszcząc w dłonie.**

Dolly Perri mówi: Właśnie.. Wykorzystując jeszcze, aż taki odbiór to pamiętacie może jeszcze o Divine? Właściwie nie miałam okazji jeszcze podziękować, za tak ciepły odbiór pierwszej kolekcji... Jesteście niesamowici!
Dolly Perri mówi: Aktualnie staram się działać na tyle ile jestem w stanie, stąd już niedługo zobaczycie więcej nowości.
Dolly Perri mówi: Obiecuje, że zobaczycie kolejną kolekcję jeszcze w tym miesiącu.

Dolly Perri mówi: Oprócz sesji i rzeczy związanych z ciuchami mam dla was coś jeszcze, ale to wymaga więcej pracy i czasu, żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik. Musicie jeszcze chwile zaczekać, zanim zobaczycie faktycznie coś DUŻEGO.

**Spojrzała na godzinę w swoim telefonie.**

Dolly Perri mówi: Muszę już uciekać, ale miło było was tutaj tylu zobaczyć. Uważajcie na siebie i dbajcie o swoje zdrowie! Pamiętajcie, że macie je tylko jedno i nie popełniajcie moich błędów. 

**zabrała telefon ze statywu, cmokając ustami i zakończając po chwili transmisje.**

MATERIAŁ NIE PODLEGA WYCENIE.

Edytowane przez Shellys

🍷🍷🍷