Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Ochrona]Southern Intelligence Security

Luban

Rekomendowane odpowiedzi

gfgfg.png.5e31a521c5bcc8452b79a300242dea06.png

jd.png.bfe979cff665e33b56dcdbaf5e00981e.png

Danilo Jović, urodzony w Belgradzie w Serbii, rozpoczął swoją karierę jako żołnierz w Serbskiej Armii, gdzie zdobył bogate doświadczenie wojskowe w różnych operacjach obronnych i ofensywnych. Jego wiedza i umiejętności w zakresie taktyki, zarządzania zespołami oraz operacji w trudnych warunkach sprawiły, że stał się cenionym specjalistą w środowisku wojskowym.

Po opuszczeniu służby wojskowej kilku udanych interesach i przeprowadzce do Los Santos, Danilo postanowił wykorzystać swoje doświadczenie w sektorze cywilnym, tworząc agencję ochrony o nazwie Southern Intelligence Security. Jovic, dostrzegając rosnące zapotrzebowanie na profesjonalne usługi ochroniarskie i bezpieczeństwa zarówno dla osób prywatnych, jak i firm, założył swoją firmę z myślą o dostarczaniu rozwiązań na najwyższym poziomie, wzorując się na standardach wojskowych.

Jego agencja, bazując na rygorystycznych zasadach dyscypliny, precyzyjnej taktyce i zaawansowanych strategiach ochrony, szybko zyskała reputację niezawodnej i skutecznej firmy w regionie. Jovic, przenosząc swoje umiejętności wojskowe na grunt komercyjny, wprowadził innowacyjne metody ochrony osób i mienia, które sprawdziły się zarówno w działaniach prewencyjnych, jak i w sytuacjach kryzysowych. Southern Intelligence Security zaczęła od małych lokalnych zleceń, ale dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmowi Jovica oraz jego zespołu, firma szybko rozszerzyła swoją działalność, oferując usługi międzynarodowe korzystając z zaawansowanego i nowoczesnego sprzętu.

Jako lider, Danilo Jovic dba o stały rozwój swoich pracowników, często organizując szkolenia oparte na własnych doświadczeniach wojskowych. Dzięki temu jego agencja jest w stanie dostarczać nie tylko standardowe usługi ochroniarskie, ale także bardziej zaawansowane usługi konsultacji wywiadowczych i bezpieczeństwa strategicznego.

df4156456dfs.png.cec24a406d165af543422c677c977812.png

Celem naszej oferty jest zapewnienie najwyższej jakości usług i sprzętu dostarczanego do klienta. Jesteśmy pionierem w usługach montażowych do których serdecznie zapraszamy celem umówienia się i kontaktu z naszą firmą!

(Kolejne usługi zostaną wdrożone po uzyskanie odpowiedniej dokumentacji prawnej)

Spoiler

OOC: Witam serdecznie, w związku z rozpoczęciem kolejnego wątku, postanowiłem rozpocząć wątek w którym się sam osobiście dobrze czuje i znam nad tym. Doświadczenie prowadzenia ochrony posiadam jeszcze z innych projektów na których czy to prowadziłem czy też sam brałem udział jako nazwijmy to szary pracownik. Rozpoczęcie projektu pozwoli na rozwinięcie gry nie tylko dla Mnie ale również innych graczy nawet tych nie związanych nigdy z działaniami pracy ochrony, przygotowany przez nas manual zawierający procedury, politykę, wizje i prywatności czy też ekspektacje lub zasady administracyjne pozwoli wdrożyć się nie tylko doświadczonym graczom ale również tym, którzy jak wczesniej wspomniałem dopiero zaczynają. Samo przygotowanie tego świadczy o poważnym podejściu do sprawy gry i rozgrywki na najwyższym poziomie, chce aby ten biznes zapewnił najlepszą formę gry, zabawy ale też nauki i doświadczenia jakie może gracz graczowi przekazać. Cała działalność rozpocznie grę od prostych montaży sprzętu, następnie po jakimś czasie dopiero ruszymy z ochroną osób i mienia a na końcu ochrony tz. V.I.P. Chcę aby wszystko wchodziło stopniowo, zyskując na tym kolejne miesiące gry w tej działalności. Mam nadzieję, że ciepło nas przyjmiecie a i my będziemy mieli okazje do współpracy nie tylko z innymi rodzajami biznesów ale i z tymi firmami ochrony, które już istnieją i stworzą dla nas wspólną rozgrywkę na serwerze do czego będę bardzo dążyć. Dodatkowo pragnę nadmienić, że biznes ma służyć w późniejszym czasie za spot organizacyjny dla Serbian Crowd.

Nazwa biznesu/Projektu IC: Southern Intelligence Security
Postać lidera: Danilo Jovic
UID postaci lidera z panelu gracza: 52758
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/kIky5Gw
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Ochrona
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez Luban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin