Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Playboy 💋ྀིྀི (Spike Reyes)

Adik_

Rekomendowane odpowiedzi

dorapera.jpg.4c0862056cf07ca91ff6535afa54412b.jpg

Spike "Playboy" Reyes
Spike Reyes - urodzony (12.08.2004) Dorastał w trudnej okolicy Los Santos, w rodzinie z problemami. Jego ojciec nie był obecny w jego życiu, co wpłynęło na jego poczucie tożsamości i ambicje. Początkowo Spike pracuje jako barman w The Davis Tavern & Grill, jednak jego prawdziwe ambicje obejmują karierę w przestępczości. Takie jak rozprowadzanie narkotyków okolicznym ćpunom. Jego główną motywacją jest chęć poprawy swojego życia oraz życia swojej rodziny. Spike pragnie zdobyć szacunek i status, pokazać swoją wartość. Często związany z kulturą hip-hopową, która rozpoczęła się już w latach młodości, zaczął on freestylować z ziomkami na przerwie pomiędzy lekcjami. Spike ceni sobie modę, muzykę i szybkie samochody. Playboy jest osobą ekscentryczną chce napisać własną historię, która pokazuje walkę o lepsze jutro w złożonym świecie. 
Pierwsze pieniądze pojawiły się właśnie z The Davis Tavern & Grill.

Za które kupił stary mikrofon oraz koc, pod którym tworzy swoje amatorskie utwory, które pokazywał swoim kolegom. Jednak zrozumiał, za namową swoich towarzyszy, że sukces nie przychodzi sam i w legalnej pracy za wiele nie zarobi i zanim pojawią się prawdziwe pieniądze na rozruch własnej marki zdąży umrzeć ze starości. W ten sposób dzieciak natrafił na Street Saints'XIII. Gdzie próbując zyskać szacunek innych zaczął iść w bardziej nielegalną stronę. Oraz pierwszą możliwość zarobienia większych pieniędzy, poprzez sprzedaż narkotyków. Playboy nawija o tym jak chciałby osiągnąć sukces. Chciałby również pokazać samemu sobie jak i matce oraz chłopakom z osiedla, że da się osiągnąć sukces i zyskać coś więcej,
niż świszczące kule nad głową każdego wieczora.

Wyznaje motto: "Sukces nie rodzi się sam musiałem przejść wiele bram, bramę sukcesu otworze".
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Socialmedia:
igg.png.f86ffb4cb9b6f60555e3c2b415c71ce8.png  playboyx3
li.png.675d0b7b9e6ee52f620b24fa78147e3a.png Playboy
Nagrane utwory:
Playboy - "Hustlin"
Playboy - Growing up
Playboy Smooth - freestyle.
Playboy Falling
Playboy - Overdose
Tayshotz700 - naughty life feat. Playboy
Playboy 💋ྀིྀི - Time.
Playboy - "Wanna Be"

• OOC
Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Spike Reyes
Numer konta postaci: 4431783048
Przynależność: x
Imię i nazwisko menadżera: x
Numer konta menadżera: x
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): x

NOTKA DLA OPIEKUNÓW

Spoiler

Siema, chciałbym spróbować swoich sił w branży rozrywkowej. spod setu w/w STS13.
Chciałbym mieć co grać na tej postaci, wchodząc w szeregi organizacji miałem zamysł grać rapera i chciałbym się tego trzymać.
Mam w planach rozgrywać to sensownie, zachowywać imersję - trzymać się początkowo undergroundu. Pokazywać etapy tworzenia piosenek, wysyłać na lifeinvander snipety, pokazywać jak to robię od "zera" w swoim domu nagrywając na starym mikrofonie zakryty kocem, tak aby jaka taka była akustyka zachowana. Ludzie mi mówią, że mam talent i powiniennem zostać ghostwriterrem albo zaczać nawijać sam bo mam predyspozycje i chciałbym właśnie odegrać to tak jak zrobiłbym to ja sam IRL.
Nie chce też grać pana i śmierci, jakiegoś bojówkarza, zbierać sobie wrogów po prostu chciałbym mieć powód, aby grać na tej postaci i ćwiczyć swoje umiejętności ooc w pisaniu i tak dalej.
Post będzie aktualizowany wraz z wydarzeniami IC.
Liczę, że dostanę szansę. W razie problemów znam chłopaka, który siedzi w tej branży 1,5 roku (na serwerach rp) i jest skłonny  na pomoc.
To wszystko ode mnie.

Edytowane przez Adik_og
kuszpin, Ruczol, turneq i 11 innych lubią to

file(9).png.592774236dd4fe26302a8fdfd8d37dd1.png
czat.png.bf7be11981e959ee7419d8ff572df451.png

**W nocy o godzinie 1:40 trafił pierwszy poważniejszy utwór Spike Reyes. Jest to pierwszy utwór undergroundowego rapera nagrany w lepszych warunkach. Jak twierdzi artysta spędził parenaście godzin w studio po to, aby zapewnić jak najlepsze brzmienie dla swoich fanów.**
Utwór nosi nazwę Playboy - "Growing up"

**W Poniedziałek (25.11.2024), odbył się kolejny koncert artysty znanego pod pseudonimem "Playboy". Wydarzenie obiło się całkiem sporym echem, co pokazały tłumy zgromadzone na takowym zdarzeniu. Sam artysta ruszył publiczność, którą zagrzał do występu drugiego zespołu jakim był Libiduo.**
sYnF3fm.gif
n2BrHAb.gif
file(34).png.0368e865f2299927b83cb02009c72fc9.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin