Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Strout Construction & Remodeling Inc.

dorian_patterson

Rekomendowane odpowiedzi

aeJlxsw.jpeg

Spoiler

Cześć, wychodzę z inicjatywą założenia firmy budowlanej ponieważ brakuje mi miejsca do gry zwykłego, szarego obywatela z problemami. Zdecydowałem się by grać najniższy szczebel projektu, czyli pracowników fizycznych. Plan jest taki, że wcielamy się w brygadę firmy Strout Construction & Remodeling Inc. 

Projekt ten nie będzie świadczył usług budowania interiorów, ponieważ chcę w tym projekcie grać tylko Role Play. 

Pomysły na pozyskiwanie klientów i grę:

1. Współpracą z biznesami, projektami IC oferując im drobne naprawy, remonty, odświeżenie lokalu. 

2. Współpraca z biurami architektonicznymi oferując im swoje usługi jako podwykonawca (Gramy niewielką firmę i nie mam zamiaru grać potężnej firmy budowlanej bo na realia serwera jest to nie możliwe. Mam tu na myśli wykończenie jakiegoś pomieszczenia np. toalety w mieszkaniu).

3. Kontrakty rządowe, jak odmalowanie pasów na jezdni, czy drobne naprawy w budynkach rządowych. 

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: Strout Construction & Remodeling Inc.
Postać lidera: Jeffrey Borden, natomiast fabularnie Garreth Strout.
UID postaci lidera z panelu gracza: 36740.
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: Jest w aplikacji.
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Firma budowlana.
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/D.
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): https://forum.v-rp.pl/topic/35038-satanic-skins/

* https://forum.v-rp.pl/topic/6989-lista-id-interior%C3%B3w-serwerowych/#comment-47591
** Dotyczy spotu organizacji

Edytowane przez dan aka sqn

Akceptuje

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

PiczkaSriczka, Zoh, szajs i 1 inny lubią to

Raised on pop punk and bubblegum

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin