Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[ 20.10.2024 ] lilbloodnem5x - Real Spankers 🎥 ( Shot by: DopeRecords )

cday

Rekomendowane odpowiedzi

**Do sieci w godzinach nocnych wlatuje track bardzo młodego rapera spod szyldu Baby Jamie gang, czy też Black P. Stones | W kawałku dissuje on swoich oponentów z rywalizacyjnych klik oraz promuje przemoc gangową z którą ma styczność od najmłodszych lat.**

Lyrics

Spoiler

[ Intro ]

BLEEED
JAMIE GANG OR NO GANG ON GOOD
OPPKEY, NO LINKUPS WITT NO NIGGAS FOE

[ Verse 1 ]

Czarnuch próbował uciec - nieważne ; każdy wie, że mam cel
Dziewięć milimetrów uderza jego brain
Dogoniłem go, złapałem go - czarnuchy umierają za byle gówno, w taki sposób zginął LIL ZAAAY ( his ass got drenched )
Czarnuchy naprawdę są słodkie oddają swoje chainy i zaraz będą dawać swój mózg jak dziwki
Zgrywał gangstera, zdusiłem jego łeb
Dureń chciał grać ze mną to zagrał skończył jak Kayyy
Za każdym razem, gdy coś się dzieje, wskazują na mnie, pytając: "bleeed, wha we do?".
Czarnuchu zarzucam na swój język perc i wlatuje w ten drill - jestem w swoim moodzie blastuje jego brain
Głupi skrap myślał, że będziemy się boxować - szybko drac' zmienił jego twarz w gówno
Ten switch oddał w jego stronę szybko zniknął jak Zay
Czarnuchy próbują grać twardo, ale coś im to nie wychodzi - czarnuchy z Skrapp Yards zostali zesmażeni jak ich kurczaki w Kentucky
Dziwki claimują PTV, ale nie promują żadnej przemocy - pierdole demona jebany crab został zesmażony pod seven chciał wyskoczyć na nogach ( goofy ass )
Jestem PTVKEEY, ale musiałem pokazać czarnuchą, że popieram PTV - IF UU KNOO U KNOOO
Jego matka zaczęła płakać - dziwko aww well…
Spracy ze skrapów wygląda jak typ czarnucha z którym można rzucic impreze u Diddiego
Zaczął dissowac Jamiego więc niedługo go spotka - przysięgam na boka jak złapie te dziwke facuje go jak Troy'a
Co do tej dziwki, nie zrobił nic dobrego - chciał zlać moje dupsko, ale zeżarło go ego ( no Bapp )
Pierdole wszystkie opozycyjne dziwki dla nich zrzucam te L'zzz…

[ Outro ]

PTV KEEY
SAINTS KEEY
SKRAP KEEY
EITEEN KEY, nigga
Smokin on Zay, no bap
LONG LIVE THE BLOOD ; long live Jamie nigga

Informacje dla opiekunów

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Devoreaux Byrd
Numer konta postaci: 6075417050
Profil Postaci

GRA IC ZAWARTA W PROFILU POSTACI

Promocja / Wydatki, współprace

Spoiler

Już pierwszy track rapera został wyprodukowany za pomocą współpracy z studiem DOPE RECORDS