Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[23.10] FIN the FINEST - Drowned (prod. FIN the FINEST) (OFFICIAL AUDIO) (GENIUS.COM PROMOTION)

pofalowany geet

Rekomendowane odpowiedzi

**Dwudziesty trzeci dzień dziesiątego miesiąca, to właśnie w tym dniu do gry wrócił undergroundowy czarnoskóry raper pod ksywką FIN the FINEST, wrzucając na swój profil na portalu streamingowym SoundCloud, pierwszy utwór od dawien dawna, po praktycznie rocznej przerwie od uczestnictwa w życiu Amerykańskiego podziemia. Wszystko co zaprezentował w owej produkcji wywodzi się prosto z serca, z przejawami lekkiej rozrywki, lekkiego seksualizmu i prawdziwej, szczerej gadki wodząc między słowami dlaczego tak naprawdę odbił od rap-gry i postanowił wrócić. Tekst nie jest jednym z łatwiejszych, jeśli chcę się zrozumieć jego przekaz, wystarczy znać życie i być świadom rzeczywistości, która otacza Amerykańskie społeczeństwo i jego podziemnych graczy w branży muzycznej. Poniekąd też nawiązuje do kościoła katolickiego i przejawu Pedofili, niekoniecznie w Ameryce, ale na świecie, cytując; "To ten rap, który leje na moją ranę kilka kropel jak Gospel" "Nie będę ich wspierać, moją sprawą jest portfel i pościel". Sam przejaw okładki nie jest przypadkowy, końcówka tekstu jasno wyjaśnia jej przekazanie, tłumacząc to w postaci zatopionego od dawien dawna Titanica i topiąc między słowną przeszłość, postanowił zbudować tratwę, której rozbudowa w stu procentach zajmie mu sporo czasu, dodatkowo wspominając o zdjęciach MUGSHOTS, co może nawiązywać również do jego niezadbanej za laty kartoteki. Artysta wykupił promocje na portalu Genius.com, z czego utwór dostępny jest w zakładkach promujących na owej stronie, oraz na portalu YouTube, bez najbardziej rozpoznawalnego i używanego Spotify, na stronie w zakładce "Promote Your Music" dostępny jest również tekst do całej twórczości, która bije świeżym flow i ciekawym akcentem.**

M2lpBuJ.png

CS5fYMu.png

Spoiler

[Verse]
"Ey, yow, całkiem niezły accent!" To działa jak magnes
Nowy G-Truck obok, pozostaje mi jedynie patrzeć
Nie chcę do niego wchodzić, czeka mnie życiowy zakręt
Raz jestem graczem, raz grają na mnie jak na szmacie
W swoich czterech ścianach, jakbym latał nad całym globem
Skarbie, pokaż mi coś innego, nie wciąż ten styl dogger
Przetyrana głowa, mała nie powiem Ci "skosztuj"
I mówię to na serio, a nie tylko tak na pozór
Siedzę z nosem w tekstach, ruszasz obok mnie biodrami
Demon mówi chodź tu, myślami z Tobą w Abu Dhabi
Dajesz mi nadzieje na nowy początek jak kwiat akacji
Czasem mam czarne myśli, ale tylko tak czasami
Chcę zmienić swój film w życie piękne pełne fantazji
To ten rap, który leje na moją ranę kilka kropel jak Gospel
Nie będę ich wspierać, moją sprawą jest portfel i pościel
Musisz tylko zrozumieć ten chory kontekst
Zjedź dla mnie w dół i bądź moją baby
Będę tym ostatnim, który nie ma zamiaru się Tobą dzielić
Każdy Twój ruch jest powodem do powiększonych źrenic
I to nie w tym geście, co zdjęcie na Mugshots
Skończ już pieprzyć, wskocz ze mną na dancing
Jesteś gwiazdą parkietu, którą ciężko będzie zgasić
I szczerze, to mało mnie interesuje, czy palisz, nie palisz
Nie będę więcej mówić, wszystko widać po Twojej gracji
Ostatnie dni były męczące, czuje się jak pieprzony Astmatyk
Noszę ciężar na plecach, a przed innymi udaje fancy-classy
Sam nigdy nie wiesz, co wiatr zrobi na Twoim żaglu
Ale czym jest zatopiony Titanic przy własnym statku?
Żeby rozbudować tratwę, potrzebne jest trochę czasu
Fin The Houdini, dodaję do smętów trochę magii
Staram się jak mogę, chociaż serce ciągle krwawi
Nie będę się przechwalać jak reszta, nie używam zbędnej Bragi (yeah, yeah)

PROMOCJA

WYDATKI

Spoiler
  • Kupienie dwóch pakietów na GENIUS.COM w zakładce "Promote Your Music" - 3.500$

ROZGRYWKA

Spoiler

INFORMACJE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Treyvon Finley
Numer konta postaci: 7090410537
Przynależność:
Imię i nazwisko menadżera:
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem:
Edytowane przez pofalowany geet