Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Instagram] Baby Sha @ShaDaChief

Dupek12

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.609e7116b0ddb37e27b19b3b9dfb429f.pngShawnee Sullivan mówi: Jak to działa? Siedze w studio, czarnuchu i robimy tutaj troche swieżości... Pokazać wam to..?
Roxie Mackay mówi: Chyba działa co? o wchodzą ludzie.. siemkaa wszystkim.

* Shawnee Sullivan swobodnie popala sobie pena na live, zaczal przegladac projekty w fl studio.
Shawnee Sullivan mówi: Puścić im to..?
Roxie Mackay mówi: Kiedy coś nowego od Jaya? nie wiem, trzeba sie go spytać nie mnie.
* Roxie Mackay spojrzała na S.Sullivan, parsknela smiechem.
Roxie Mackay mówi: Myslisz?
Shawnee Sullivan mówi: Niech to zobaczą, nie ma ich też jakoś dużo - niech to będzie rare w cholere.
* Roxie Mackay spojrzała na telefon dodając.
Roxie Mackay mówi: Ej chcecie snippet jednej piosenki z Business ep?
** Roxie Mackay odniosła sukces próbując chat zaspamił sie tekstami ze chca.
* Shawnee Sullivan zaczal spogladac na chat na instagramie by zobaczyc reakcje ludzi.

Roxie Mackay mówi: O kurwa, widzisz to?
Shawnee Sullivan mówi: Oni tego chcą, dziewczyno... Business Ep jest w drodze, puszcam poprostu to gówno.
Roxie Mackay mówi: Puszczaj to.. moge pena? nie mam nic do palenia.
Roxie Mackay mówi: Ale tylko kawałek zwrotki, nie leakuj goscia tutaj.
* Shawnee Sullivan podał pena dziewczynie, po czym zaczął klikac w klawiature by wejść w projekt ktory zmontowala Roxie. Puścił kawałek jej zwrotki, ukazujac snippet widowni.
* Roxie Mackay sluchajac swojej zwrotki widocznie jest zadowolona, buja sie do niej.

Roxie Mackay mówi: Dobraa.. ale ten kawałek jest rozpierdolem, ale wiesz co tam bedzie, co nie?
* Shawnee Sullivan buja się do kawałku dziewczyny, podoba mu sie jej twórczość i uważa ją za świeżą.
Roxie Mackay mówi: To bedzie jebany banger.
Shawnee Sullivan mówi: I kno, dobra pauzuje to - to musi byc rare dla nich.
Roxie Mackay mówi: I tak beda shoty na tiktoku z tego.
* Shawnee Sullivan zastopował kawałek, wyszedl z projektu i zaczal ogladac inne.
Shawnee Sullivan mówi: Niech to sie rozniesie... Promujcie to gówno, to świeżość.
Roxie Mackay mówi: Im the fresh one, pamietajcie.
Shawnee Sullivan mówi: Świeżość wydobywa się z tego studia, wiecie jak to działa.
Roxie Mackay mówi: Pusc cos od siebie, to gowno jest swieze.
* Shawnee Sullivan puścił plik mp3 ze swoim nowym kawałkiem, złapał za pena i zaczal sie upalac do niego.
Shawnee Sullivan mówi: Musze popracować troche nad tym, bede robił chyba czesciej to - chce zeby wiedzieli moja tworczosc.
* Roxie Mackay buja sie do kawałka Shawnee, wspiera przyjaciela swojego chłopaka.
Roxie Mackay mówi: Musisz bo masz potencjał.. wiesz o tym.
* Roxie Mackay spojrzała na godzine w telefonie.
Shawnee Sullivan mówi: Dzieki, dziewczyno... Dobra konczymy to za duzo eksluzywności na dziś, badzcie bezpieczni i sprawdzajce świeżość, yeah... Chcesz cos powiedzieć?
Roxie Mackay mówi: Niedługo bede musiała jechać do siebie.. Jay spi a jak wstanie to bedzie zły że mnie nie ma.
* Roxie Mackay po chwili zrozumiała co powiedziała, złapała sie za usta zasłaniajac je, smieje sie, spojrzała na Shawnee.
* Shawnee Sullivan po chwili też doszło do niego, że dziewczyna zleakowala jej związek z znanym w underground producent i poprostu kiwnal glowa do widowni, smiejac sie pod nosem wylaczyl live.

Edytowane przez Dupek12

• 3 tygodnie później...

h5SWnc5.png**Wieczorem dnia 14.11.2024 na instagramie rapera Baby Sha pojawiło się story z studio session, a pare minut po storce raper odpalił się na live razem ze swoimi kolegami podczas pobytu w studio, poleciało pare snippetów. Na live byli obecni raperzy: Baby Sha, Kova (@club) oraz Lil Jay (@kudlatysosa). Nie zabrakło również głupich rozmów raperów pod koniec live.**

* Shawnee Sullivan wyjął telefon i odpalił live na ig, pokazal na nim siebie oraz jay cozart, kamere kierował narazie na siebie, udostepniajac ogladajcym dzwiek ze studio. Sam raczył się cały czas swoim ulubionym penem.
Shawnee Sullivan mówi: Pokaż im to gówno, co?
Jay Cozart mówi: Pokazuj to czarnuchu, powiedz im.
* Shawnee Sullivan pokazał kamerą na ryj kova, po czym przelecial kamera po studiu.
Shawnee Sullivan mówi: Jest tez z nami kova, tutaj...
* Jay Cozart puscil utwor Baby Sha ktory mixuje w trakcie live.
* Shawnee Sullivan zaczal machać kamera do swojego niezmixowanego tworu, sprawdza reakcje ogladajacych.
Jay Cozart mówi: Dobre co?
* Charlie Minaj pomachal do kamery.
Charlie Minaj mówi: Robicie live?
Shawnee Sullivan mówi: Yeye, nie mówiłem tego?
Charlie Minaj mówi: Kurwa... dobrze wygladam?
Shawnee Sullivan mówi: Wiesz to, ziomuś... Zawsze świeżo.
Jay Cozart mówi: Dobra, patrz to.
* Jay Cozart zatrzymal utwor, podniosl sie i wzial gitare.
Jay Cozart mówi: Oscar zrobil to lepiej ale patrz..
* Shawnee Sullivan skierował kamere na Lil Jay, podrzucil brwiami.
Jay Cozart mówi: To dla ciebie Roxie.
Shawnee Sullivan mówi: Hell nahhh.
* Jay Cozart zaczal grac na gitarze.
Jay Cozart mówi: FOREVER JUZ BLISKO.
Jay Cozart mówi: JUZ NIEDLUGO.
Jay Cozart mówi: ZA KAMERA MOJ CZARNUCH KOVA.
Shawnee Sullivan mówi: Czarnuchu to było skręcajace w cholere...
Jay Cozart mówi: Nie prawda.
Jay Cozart mówi: Dobra, a co myslisz o walce Paula z Tysonem?
Shawnee Sullivan mówi: Forever już blisko, sprawdzajcie to ludzie i sprawdzajcie tego skręcajacego czarnucha w brylach.
Shawnee Sullivan mówi: Myślę, że wygra jake paul przez ustawkę.
Shawnee Sullivan mówi: Przez dziesiec milionow dolcy.
Jay Cozart mówi: Tez tak mysle ale wierze w Tysona.
Jay Cozart mówi: Kova pewnie liczy na wygrana Jake Paula.
Shawnee Sullivan mówi: Tak bo to jego sasiad, na boga...
Jay Cozart mówi: Przyznaj sie Kova.
Jay Cozart mówi: No, Kova dzisiaj nie jest rozmowny..
Charlie Minaj mówi: Nahhh...
Charlie Minaj mówi: Jake Paul to przegra... jestem #TeamTyson.
Charlie Minaj mówi: Niby lubie tego Prime, ale... natury nie oszukasz.
Jay Cozart mówi: Damn, tego sie nie spodziewalem.
Shawnee Sullivan mówi: Nie wierze mu, czarnuchu... A ty?
Jay Cozart mówi: No ja tez, tak szczerze.

aXAgamt.pngShawnee Sullivan mówi: Napewno chce by jego sąsiad wygrał.
Jay Cozart mówi: Wierzycie temu czarnuchowi? On pije z dziesiec prime dziennie.
Charlie Minaj mówi: Podobno w narozniku Jake Paula bedzie John Pork... cholera.
Jay Cozart mówi: To jego pieniadze Tyson dostanie zeby przegrac walke, slowo.
Shawnee Sullivan mówi: Bez komentarza, z tym john pork - on mial byc dzis tu w studio ale nie mógł.
* Shawnee Sullivan popnal perca dla pozytywnej energii na live, puścił unrelased kawałek  Lil Jay na komputerze by cos dudnilo.
Jay Cozart mówi: Shout-out dla Oscarville, czarnuch wie co robi - shout-out dla calego Abyssal ghouls.
Shawnee Sullivan mówi: Yeye, shout-out Abyssal ghouls i inne gówno... Shout-out wszyscy, ta...
Jay Cozart mówi: Nadchodzi sporo pojebanego gowna, serio - czekajcie na to, dzialamy dzien w dzien.
Charlie Minaj mówi: GRAVEEEEE MAAAAAN.
Jay Cozart mówi: Ay, ja tu chyba nawet mam koszulke abyssal ghouls.
** Jay Cozart odniósł sukces próbując znalesc merch Abyssal Ghouls w studio.
Jay Cozart mówi: Mam to..
* Jay Cozart rozlozyl koszulke i pokazal ja do telefonu.
Shawnee Sullivan mówi: Prawdziwe nazgule, wiesz o co chodzi z tym... Oni maja swoje gówno, my tez pchamy to dalej - wiesz jak to działa, to nasi bracia.
Jay Cozart mówi: Yeah, roznimy sie kolorem skory ale jestesmy tacy sami.
Charlie Minaj mówi: Ya... macie dla mnie jakies MILFY w okolicy? (mowi do live).
Charlie Minaj mówi: Szczerze? Taka mamuske bym zrobil na dwa... co mi tam? Nawet na trzy.
Jay Cozart mówi: Moj boze..
Shawnee Sullivan mówi: Kto by nie zrobił ale ty nie możesz tak gadać... Masz pewnie mnóstwo mamusiek we wzgórzach z pomaranczowa opalenizna.
Charlie Minaj mówi: Z pomaranczem to kojarzy mi sie tylko jedna strona... (puscil oczko).
Shawnee Sullivan mówi: Helll nahhhhh, co on mówi... Myśłałem, że jay dzisiaj dopieprzył mega żartem.
.kangurka
Jay Cozart mówi: Jakim kurwa zartem czarnuchu.
* Charlie Minaj czesa sie po brodce.
Shawnee Sullivan mówi: No tym poprzednim.
Charlie Minaj mówi: Ey... znacie to? Idzie facet do tolaty... a tam... skibidi toilet.
Jay Cozart mówi: Glebokie.
Shawnee Sullivan mówi: Nie wierze...
* Charlie Minaj jest typowym trollem w gadce.
Jay Cozart mówi: Pamietajmy o roznicy wieku w tym studio.
Charlie Minaj mówi: Powaznie... jestem starcem patrzac na was.
Jay Cozart mówi: Wlasnie o tym myslalem.
* Shawnee Sullivan rzucil bocznym okiem na charlie minaj, wzial buszka z pena.
Shawnee Sullivan mówi: No i tak to działa... Powiecie coś jeszcze?
Charlie Minaj mówi: Chcesz to konczyc?
Jay Cozart mówi: Sprawdzajcie nowe rzeczy.
Charlie Minaj mówi: Yah... widzimy sie w sobote. (puscil oczko).
Shawnee Sullivan mówi: Yeye, do zobaczenia.
* Shawnee Sullivan zagsil live, schowal telefon do kieszeni.

Edytowane przez Dupek12