Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[28.10] prodlilma cooking live (fl studio) / nba 2k24 with lilma (Twitch live) + Q&A

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

**Dwudziestego ósmego października na platformie Twitch transmisje odpalił nagle producent/raper lilma, który jeszcze dziś na swoim wall'u opublikował wpis, że potrzebuje resetu. Transmisje zaczął od słów, że nigdzie nie informował/informuje że ma live, kto będzie ten będzie, a strumyk odpalił by sobie w cos pograć, pogadać z fanami i pokazać parę snippetów/leaków kawałków które będą na jego albumie. Pod koniec streama za namową widzów włączył donejty z pytaniami, na które starał się odpowiadać od razu.**

SEKCJA PYTAŃ OD WIDZÓW I ODPOWIEDZI

**Chwilę po odpaleniu donejtów na ekranie wyskakuje pierwsze pytanie: Co sądzisz o aktualnej sytuacji Ray Miller? Z tego co pamiętam dużo kiedyś działaliście. **

**Farush Bojaxhiu na spokojnie poprawił swój chain po czym głęboko westchnął, tak jakby musiał odpowiadać na to pytanie z przymusu.**

Farush Bojaxhiu mówi: Nie chce się zbytnio wypowiadać na ten temat, nie zrozumcie mnie źle... nie odbierzcie też tego jakbym się odcinał od tego człowieka bo jest skreślany. Między mną a nim ostatnio nie jest za dobrze, jeśli chodzi o znajomość. Ostatnio mieliśmy się spotkać w klubie ale jak zawsze któraś ze stron musiała mieć cos ważniejszego na głowie. 

** Od razu po tej odpowiedzi na czacie pojawiły się znaki zapytania oraz wiadomości ze Ray Miller wybił Serba i to dzięki niemu ma takie liczby. **

Farush Bojaxhiu mówi: Od waszej strony tak to wygląda, po naszej nie.. Ray zapoznał mnie z paroma raperami, ale tak to? Wyprodukowałem jeden czy dwa jego numery, a na trzeci się tylko dograłem. Nigdy nie biegałem za nim, nigdy nie wymuszałem z nim wspólnych zdjęć i nigdy nie prosiłem o to by się przy nim pokazywać. Jego sytuacja jest ciężka, ale nie na tyle bym udawał jego wujka i dawał mu rady jak ma wyjść z bagna w które sam wszedł. 

**Gdy temat ucichł artysta otrzymał pytanie jakie są złe strony bycia rozpoznawalnym muzykiem.**

Farush Bojaxhiu mówi:  Z pewnością bezpieczeństwo bo nawet nie zdajecie sobie sprawy jak dużo waszych idoli chodzi na terapie przez stalking i inne chore gówno. Oprócz tego? Narkotyki, to też chora jazda... wielu utalentowanych raperów czy producentów straciło przez to głowę lub zrobiło z siebie konkretnego kretyna. Nie wiem, nie chce wam pieprzyć bzdur... dla mnie połowa tego co istnieje w branży to fikcja, nic nie jest prawdziwe i wydaje mi się że większość się ze mną zgodzi...  bo tylko nieliczne projekty na przestrzeni czasu pokazały czy są cool czy nie.

**Farush Bojaxhiu zastopował gierkę, przybliżył się do biurka a następnie skupił się na czacie, co piszą widzowie i jakie mają pytanie dotyczącego jego persony.

** Kolejnym pytaniem jakie dostał było co sądzi o aktualnej sytuacji Marquis North vs. małżeństwo Lloyd.

Farush Bojaxhiu mówi:  Dla mnie osobiście to jest nudne, dawno nie żyje Northem i tą dwójką, więc co mogę wam powiedzieć? No przegrał... a co ja bym zrobił? Nie wiem, chyba wziął to wszystko na klatę, napisał przeprosiny i zapomniał o tym... ten filmik poszedł w stronę której po prostu nie mógł przewidzieć.

** Powtarzającym się również pytaniem na czacie i w donejtach było jak jest między nim a raperem yodaddy.

**Farush Bojaxhiu wyciągnął z kieszeni jednorazówkę, wziął pare buchów po czym skupił się na odpowiedzi, które nie wybrzmi jakkolwiek ofensywnie, bo nie ma takich intencji.

Farush Bojaxhiu mówi: Dla mnie to wszystko minęło. robimy swoje, robimy muzykę i tyle... mi jako człowiekowi nie służą urazy, nie chce czuć nienawiści do człowieka który kiedyś z myway'em znalazł czas dla mnie i dograł się na EP gdy nie znaczyłem zupełnie nic, jakkolwiek to brzmi.

** Ostatnim pytaniem jakie wziął pod uwagę muzyk było: Śmieją się ze mnie w szkole że robię muzykę, co mogę z tym zrobić? 

Farush Bojaxhiu mówi: Good... damn... nienawidzę takich ludzi... szczerze, ludzie którzy się śmieją że ktoś ma pasje i wkłada w to serce są kurwa kretynami do potęgi. Mogę się założyć że oni co tydzień jeżdżą autami rodziców i proszą bezdomnych by kupił im ciroc czy inne gówno po którym będą nagrywali snapy jakie mają zajebiste życie w weekend. Nie przejmuj się, rób swoje... serio, nie wyjdzie od razu, może to trwać długie lata ale na starość nie będziesz żałował że spróbowałeś, serio. Teraz możesz być w tym nienajlepszy, ale jeśli przestaniesz grindować to nigdy nie otrzymasz odpowiedzi czy mogłeś być najlepszy, czy cos takiego... ja sam tym żyje.

**Farush Bojaxhiu po tych odpowiedziach i paru krótszych i bezsensownych pytaniach zakończył stream. Wszystkie pieniądze jakie otrzymał na transmisji przeznaczył na nowe buty dla wszystkich dzieci z American Adoptions (w różnych rozmiarach, zwykłe białe air force one) wrzucił post o tym na swój kanał nadawczy.

BEZ WYCENY, tylko pod promocje i czysty fan z gry

Edytowane przez Tito Toscani
skinny, 302, Kondor i 8 innych lubią to