Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[02.11] FIN the FINEST - BBYKAYLA FREESTYLE #bbykayla (prod. FIN the FINEST) (Official Audio) (GENIUS.COM PROMOTION)

pofalowany geet

Rekomendowane odpowiedzi

**Długo nie było trzeba czekać na następne ruchy mężczyzny pod ksywką FIN the FINEST, na następny dzień po puszczeniu numeru pod tytułem "Self Sufficient Like Madonna", w dalszym ciągu na mniejszych portalach streamingowych takich jak SoundCloud, czy YouTube Music pojawił się nowy utwór pod tytułem "BBYKAYLA FREESTYLE", co jasno odnosi się do rzuconego poniekąd /wyzwania/, każdemu zainteresowanemu, wygrania pełnoprawnego utworu z wcześniej wspomnianą artystką. Jak widać Treyvon zaafiszował się tym na tyle, że niespełna po czternastu godzinach od publikacji posta z ogłoszeniem postanowił zaskoczyć swoje bardzo małe grono odbiorców i jednocześnie dodać do niego wspomniany w poście #bbykayla @NaZeL, skłaniając community owej dziewczyny do sprawdzenia numeru i ocenieniu go na podstawie tekstu, czy chociażby oprawy graficznej, która na swój sposób jest dość kreatywna, ale przejdźmy już do tekstu, który jest tutaj najważniejszy razem z brzmieniem całego utworu. Sam w sobie utwór jest w totalnie innym stylu dźwiękowym, czy nawet tekstowym, bo jak FIN już zdążył w miarę przyzwyczaić swoje grono odbiorców do bycia raczej poważniejszym gościem, z poważniejszym tonem przekazywania swoich wewnętrznych przemyśleń, postawił tym razem na bardziej ostre słowa z BoomBap'owym brzmieniem, wprowadzając mały nostalgiczny schemat do całokształtu. Dodatkowo w tekście można usłyszeć nawiązanie do Maxine Koci-Rawkey @sleepwalker, słynnej wokalistki, co w sumie mogło trochę zszokować publiczność, ale samo w sobie nawiązanie nie było kwaśne, raczej wplątane, bo obecna sytuacja artystki, pasuje do tego co chciał przekazać. Nie trzeba wiele mówić, wystarczy wsłuchać się w tekst, który jest kropka w kropkę tym, co chciał przekazać artysta, jak to mówią - nic dodać i nic ująć.**

fdAy46W.png
                                                                                                                          NAPISY SĄ NA FILMIE JAKBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ

CS5fYMu.png

Spoiler

[Intro]
Huh, yeah

[Verse]
Zakręciłem swoim światem tak jak beyblade
Na twarzy więcej uśmiechu, niż smutku chociaż słyszę ich śmiech
Oni nigdy nie byli prawdziwi, dlatego boli ich, że zapierdalam za trzech
Niepoddany, bo zacząłem rzucać czyste fakty
To jest trzeci numer po powrocie, za chwilę będzie czwarty
Jestem Chosen
Możecie na następny tydzień już ustawiać budzik
Ooh, shit
Muzyka w moim wykonaniu to nie bullshit
Bullshit, muzyka jest moją ostoją tak jak blant
Dasz im palec, to ujebią całą rękę, nawet jak dach pod głową im dasz
Trzeba być rozsądnym, uważaj na każdego komu ufasz
Nie zdążysz się obejrzeć, a za plecami będzie czekać Judasz
I to nie wizjer, a w Stanowym radziłbym Ci nie mrugać
Każdego dnia w tym gównie ratował mnie Allah
Wyszedłem po roku, chociaż groziło mi odsiadki kilka lat
Zadośćuczynienie za niewinność, teraz inaczej widzę świat
Jestem zwyczajnie szczery
Ostatnio cicho w tym industry, ale jest jak jest
Chyba wrzucę za niedługo swój własny tape
To będzie tape, którego nigdy nikt nie widział i nie słyszał, tylko potrzebuje kogoś na feat, Kayla może Ty chcesz?
Żeby dostać się do mojego mikrofonu będziesz musiała użyć drabiny
Bo puszczę coś innego, do czego nie są przyzwyczajeni i łączy się to z falą krytyki
Yeah, nie mam zamiaru pieprzyć głupot, zawsze stawiałem na szczerość i będę nawet z tymi, co źle życzyli
Nie miałem do tego weny, ale odkopałem ten beat
W tamtym roku go stworzyłem, zapomniałem jaki to jest hit
W tym roku jeszcze wydam album i wyrwę się z rocznej drzemki
I cały dochód z niego oddam na dzieci z domu opieki
Krzyże na moim Chrome, zapomnieli że wyznaje Muslim (Maslim)
I w tym nie ma nic dziwnego, stary ja, nowa ona jak Maxine
Mowa o nowości, baby możesz zedrzeć na moich plecach swoje tipsy
Tylko uważaj, są całe w ranach, które zaczynają łagodzić blizny
Znaczy! Mówiłem!
Wróciłem do gry jak Steven Adams, rzucam mięsem jak gwiazda NBA
Chcę wyjść jak LeBron z własnym synem na przepełniony od ludzi stage
Jestem wielkim skurwysynem, a nie noszę nazwiska James
I nie mogą mnie już więcej zamknąć, bo to ja zamknąłem ich
I nie mogą mnie już więcej zamknąć, bo to jedna z moich chwil
I nie mogą mnie już zamknąć, bo robię to jak nikt

PROMOCJA

WYDATKI

Spoiler
  • Kupienie pakietu na GENIUS.COM w zakładce "Promote Your Music" - 1.500$
  • Zamówienie dwóch oryginalnych koszulek do promocji owego numeru ze swoim nazwiskiem oraz napisem "BBYKAYLA FREESTYLE" - 200$

ROZGRYWKA

Spoiler

INFORMACJE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Treyvon Finley
Numer konta postaci: 7090410537
Przynależność:
Imię i nazwisko menadżera:
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem:
Edytowane przez pofalowany geet