Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[3.11] INSTAGRAM LIVE - KEILANA MERR

frxs

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 3 listopada, w godzinach popołudniowych, artystka Keilana Merr na swoim koncie na instagramie odpaliła transmisję LIVE, na której rozmawiała sobie z widzami. Kobieta poruszała tam tematy, związane ze swoją nadchodząca EPką pod tytułem "Fragments Of Becoming", a także zahaczyła o inne wątki. Keilana poruszyła temat swojego beefu wraz z raperką BbyKayla @NaZeL, a także wypowiedziała się o produktach firmy kosmetycznej Lumii @Vigdis.**

spacer.png

**Keilana Merr wyciągnęła telefon z torebki, następnie weszła na swoje konto w social mediach i odpaliła LIVE, oparła telefon o świeczkę, która leżała na stole, zaczęła spoglądać na rosnącą liczbę widzów na transmisji.**

Keilana Merr mówi: Hej kochani, pierwszy raz robię Live i jestem jeszcze zielona w tym temacie, ale mam nadzieję, że podołam. Chciałam chwilę z Wami pogadać o różnych tematach, w tym o rzeczach związanych z moją nadchodzącą EPką.

**Keilana Merr spojrzała na siebie w ekranie telefonu, zaczęła poprawiać dłonią swoje nieco rozczochrane włosy, posłała uśmiech do widowni.**

Keilana Merr mówi: Dobra, trochę się Was zebrało, przeczytajmy co tam piszecie, hmmm.

**Keilana Merr zaczęła przejeżdżać palcem po czacie, zmrużyła oczy i wyczytała pierwsze pytanie.**

Keilana Merr mówi: Keilana kiedy EPka? słuchajcie kochani, moje dziecko, bo tak nazywam ten projekt, ukaże się na pewno w tym miesiącu. Pracuje nad nim ciężko i chcę żeby ta płyta była wyjątkowa pod każdym względem, zarówno estetycznym jak i lirycznym, chcę nią przekazać moje uczucia.

Keilana Merr mówi: Włożyłam w ten projekt całe moje serce i osoby, które lubią moją twórczość na pewno się nie zawiodą.

**Keilana Merr zaczęła dalej wertować pytania na czacie, co jakiś czas zerka na liczbę osób, oglądających jej transmisje, poprawiła się na krześle i zaczęła wyczytywać następne pytania.**

Keilana Merr mówi: Ile będzie kawałków? więc kawałków łącznie będzie siedem, w tym trzy featy, a jeden z nich już mogliście usłyszeć, bo był z Lilmą. Oprócz tego pojawią się utwory, które także słyszeliście, czyli Stronger i Successful. Nie zdradzam Wam na razie kto będzie jeszcze na płycie, musicie czekać na trackliste.

Keilana Merr mówi: Ewentualnie możecie się domyślać, chociaż wątpię że zgadniecie kto.

**Keilana Merr stuka pazurkami o blat stołu, dalej przegląda pytania od widzów, zaśmiała się po przeczytaniu jednego pytania.**

Keilana Merr mówi: Pytacie kiedy onlyfans? nigdy kochani, bardzo dobrze zarabiam z muzyki i nie potrzebuję wstawiać nagich zdjęć do internetu, więc...

Keilana Merr mówi: Widzę kolejne ciekawe pytanie, oh, uciekło mi gdzieś.

**Keilana Merr przysunęła się bliżej telefonu, zaczęła szukać komentarza, który zwrócił uwagę kobiety, gdy w końcu go znalazła to odpowiedziała:.**

Keilana Merr mówi: Czy pogodziłam się z Kaylą? wiecie co, ja w sumie nigdy nie czułam do niej żadnego problemu, między nami na początku było świetnie, później się coś zepsuło, sama nawet nie wiem co i czemu doszło do takich sytuacji, jakie zaszły. Słyszałam, że trafiła ostatnio do szpitala po jednej z imprez. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego i będzie wszystko dobrze. Nie mam pojęcia co tam się stało i czemu trafiła do szpitala, ale życzę jej dużo zdrowia.

**Keilana Merr przywarła plecami do oparcia krzesła, dalej czyta napływ komentarzy.**

Keilana Merr mówi: W jakim stylu będzie EPka? czego możecie się spodziewać? spodziewajcie się przyjemnego dla ucha rnb. Chciałam żeby ten mini album był bardziej taki uczuciowy, chce nim przekazać cząstkę moich przeżyć i mysli, które wylałam na wersy.

Keilana Merr mówi: Następne pytanie, zdradź coś odnośnie okładki. Kochani, nawet nie wiecie jak bardzo chcę wrzucić już okładkę, ale wolę poczekać. Okładka strasznie mi się podoba i założę się, że Wam też przypadnie do gustu. Jej motyw przewodni to czerwień, zdecydowanie.

**Keilana Merr pomachała do telefonu widząc swoich przyjaciół na transmisji, posłała im szeroki uśmiech, zaczęła bawić się swoimi neonowymi włosami.**

Keilana Merr mówi: Hey Nevaeh, hey Malia. Widziałam sporo pytań o to co mam na ustach, więc jest to Doux Bisous od Lumii, Nevaeh wie, że jestem miłośniczką jej kosmetyków. Mogę Wam je z czystym sercem polecić, nigdy nie miałam tak trwałej pomadki do ust, for real.

Keilana Merr mówi: Słuchajcie, będę kończyć już, bo musze ogarnąć parę spraw, dzisiaj nagrywam kawałki na EPkę. Do tego pojawią się  fajne teledyski na niej, także bądźcie czujni kochani! Uważajcie na siebie i trzymajcie się, Kisses.

**Keilana Merr złapała za telefon i przybliżyła do swojej twarzy, posłała widowni buziaka, zaraz po tym zakończyła transmisję na żywo.**

MATERIAŁ NIE PODLEGA WYCENIE