Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Blue Eagle Transport

SmoQ

Rekomendowane odpowiedzi

DALLE_2024-11-07_17.31.44_-_A_professional_logo_concept_for_a_transportation_company_named_Blue_Eagle_Transport._The_logo_features_a_stylized_powerful_blue_eagle_in_flight_sy.webp?ex=673386ae&is=6732352e&hm=0dfa1acf5cd03907fff9082fd518a7c5c6023f036d070172a621ce7ac8b7b0f9&     Mojo Hughes od zawsze miał pasję do maszyn i transportu. Wychował się w małym miasteczku Paleto Bay, gdzie już jako nastolatek zarabiał na życie, pomagając lokalnym przedsiębiorcom przewozić  produkty z punktu A do B. To właśnie wtedy jego nazwisko zaczęło wyrabiać opinię osoby niezawodnej i pracowitej osoby, która nigdy nie zawodzi. Lata spędzone jako lokalny przewoźnik  w drodze sprawiły, że jego nazwisko stało się znane i cenione w okolicy. Z czasem zdobył nie tylko doświadczenie, ale i oszczędności, które pozwoliły mu myśleć o założeniu własnego biznesu. Posiadał już wyjątkowe umiejętności logistyczne, a do tego rozumiał, jak ważna jest szybka i precyzyjna dostawa. Pracując z delikatnymi i łatwo psującymi się towarami, wiedział, że w tej branży liczy się niezawodność. To właśnie wtedy zainspirował go symbol orła – majestatycznego, szybkiego i wolnego ptaka, który zawsze dąży do celu. Tak zrodziła się idea nazwy firmy: Blue Eagle Transport. Po przeprowadzce do tętniącego życiem miasta Los Santos, Mojo nie tracił nawet chwili, przystąpił do działania. Załatwianie formalności związanych z założeniem firmy było wymagające, ale jego determinacja była ogromna. Choć zaczynał skromnie – dysponował jedynie jedną niewielką ciężarówką – jego wytrwałość i determinacja nie miały granic. Wiedział, że czekają go długie, bezsenne noce i liczne wyrzeczenia, ale był gotów na każde poświęcenie, by zrealizować swoją wizję. Pierwsze kroki w biznesie nie były łatwe, ale Mojo szybko zdobył kilku stałych klientów, którzy docenili jego entuzjazm, niezawodność i dbałość o detale. Te kontakty pozwoliły mu powoli rozbudowywać flotę oraz zatrudniać pierwszych pracowników, którzy pomogli w realizacji coraz większych zleceń. Dzięki partnerom i zespołowi złożonemu z osób dzielących jego zapał, Blue Eagle Transport zaczęło się dynamicznie rozwijać.

Dziś Blue Eagle Transport to firma, która nie tylko dostarcza towary na czas, ale przede wszystkim buduje zaufanie klientów swoją jakością i oddaniem. Mojo nie przestaje rozwijać swojego biznesu. Zakup niewielkiej łajby, okazał się strzałem w dziesiątkę, który otworzył nowe horyzonty i falę nowych odbiorców. Usługi w zakresie transportu wodnego okazały się nowym celem do osiągnięcia przez Mojo.  Każdy nowy pracownik wnosi do zespołu profesjonalizm i pasję do pracy. Dąży do tego, by Blue Eagle Transport stała się symbolem szybkości niezawodności, przyciągając nowych klientów i umacniając pozycję firmy na rynku transportowym.

Spoiler

image.png.aa6abbd46a37238c5d8b054bc1302b32.png:image.png.8b3b2474afe0eebcd89221a5a274881b.png

OOC:

Spoiler

Cześć. 
Wychodzę do was z pomysłem firmy transportowej.  Chciałbym stworzyć coś naprawdę ciekawego. Gierkę będą mogli u mnie znaleźć różni gracze - zarówno ci bardziej, jak i mniej doświadczeni. Firma będzie też znakomitym rozwiązaniem dla osób, które chcą wbić się w towarzystwo Calaveras Rojas MC. Chciałbym poprowadzić ciekawą rozgrywkę, w którą wplączemy masę ciekawych urozmaiceń w postaci projektów zarobkowych, jak i gry z innym graczami i firmami. Jestem pewien, że gra sprawi wszystkim wiele dobrej zabawy i zafunduje ciekawy rozwój wątków.

Spoiler

Nazwa biznesu/Projektu IC: Blue Eagle Transport

Postać lidera: Mojo Hughes

UID postaci lidera z panelu gracza: 53373

Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu:

Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Firma Transportowa

Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): interior id 51

Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): Firma będzie powiązana z organizacją Calaveras Rojas MC 

image.png.6b2f643a3d2e78d7b71181deb02c5888.png

Popraw logo bo się wysypało a tak poza tym to akceptuje.

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Matys0912, SmoQ i dixoniak7 lubią to

Raised on pop punk and bubblegum

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin