Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

cratez - Deutscher Rapper

KruszynkaNecikowa

Rekomendowane odpowiedzi

1gZscS1.pngCeslaus "cratez" Schneider - Raper, który niedługo ukończy dwadzieścia siedem lat, dlatego wiek nie sprzyja jego początkowi kariery. Cratez od młodych lat interesował się muzyka, ciągle czy to grał na gitarze sprezentowanej przez ojca czy chodził do lokalnej szkoły muzycznej w Berlinie ucząc się wokalu jak i grania na instrumentach. Po ukończeniu właśnie szkoły muzycznej, zaczęły się kłopoty faceta jak na jednego z biednych rodzin Niemieckich przypada. Popadł w narkotyki, które bardzo szybko zjadły jego organizm a sam facet miał ciężko z nich wyjść, wtedy na pomoc przyszła jego matka. Mama crateza prowadzi firmę wypożyczalni aut w całych Niemczech, pomogła mu wyjść z nałogu wysyłając go na odwyk. Właśnie wtedy zmieniło się jego życie, po rocznym spędzeniu na odwyku , gdy zaczynało się robić lepiej Ceslaus zaczął pisać numery, które wpadały do gustów osoba również tam przebywających, wtedy już wiedział, że właśnie to będzie robił przez resztę swojego życia. Początek kariery w Niemczech nie był taki prosty jak wydaje się dla każdego człowieka, owy facet nagrywał swoje piosenki w wielu studiach za pomocą gotówki mamy, lecz gdy nie przyniosły one sukcesu jego rodzicielka odcięła go od pieniędzy stawiając ultimatum. Albo zaczniesz pracować w rodzinnej firmie, ale rób ta swoją muzykę a skończysz na ulicy. Facet wiele nie myśląc skupił się tylko na muzyce co doprowadzili go do bankructwa. Wydarzyło się wiele, Cratez musiał wyjechać w głąb Niemiec w poszukiwaniu lepszej pracy, wtedy tez trafił na magazyn pod Hamburgiem, firma oferowała wiele, tanie mieszkanie, dobre godziny pracy ale jak mowa o mieszkaniu to tylko przez nie zrezygnował. Po pierwszym przyjściu do mieszkania, ceslaus musiał się zapoznać z domownikami jak przystało na nowego członka /rodziny/, wtedy wszystko się zaczęło… Po pierwszym wieczorze, Cratez zauważył ze obcokrajowcy którzy tam mieszkają/pracują, bardzo wiele imprezują a ten odciął się od takiego towarzystwa jeszcze chwile przed odwykiem. Dlatego po niespełna trzech tygodniach pracy zrezygnował z danej firmy wyjeżdżając do Holandii. Zatrzymał się w Amsterdamie, pracował na magazynie ale ciągle chciał śpiewać, chciał sprawiać ludziom radość z pisanych piosenek, dlatego tez po roku czasu i odłożeniu sumy pieniędzy zdecydował się na przeprowadzkę do Stanów Zjednoczonych. Wybrał Los Santos, pierwszy jego dzień nie był świetny szukał mieszkania, szukał schronienia w którym mógł czuć się bezpiecznie. Po wynajęciu mieszkania, momentalnie zaczął wdrażać swój plan na rozwój, szukając w internecie studia nagraniowego w którym mógłby zacząć karierę właśnie tu w słonecznym Los Santos. Natrafił na faceta o nazwisku Epps, spojrzał na ceny i długo nie czekając napisał do niego w celu spotkania w następnym dniu. Cratez przyjechał do  studia nagraniowego, rozmawiał godzinami z kreatorami muzyki, którzy naturalnie odmawiali mu rapowania w niemieckim stylu na scenie Los Santos, ten jednak uparty chciał nagrać pierwszy kawałek, oczywiście tak też się stało. Nagrał swój pierwszy numer, oczekując na jego zmontowanie zlecił o zrobienie grafiki a jego rozwój zaczyna się dopiero teraz. Facet myśli już nad nagraniem kolejnych numerów, umówił się nawet z Eppsem na nastepnę nagrywki, siedzą w studio po nocach i bawią się obaj tym czym lubią najbardziej czyli muzyka.

SOCIAL MEDIA: 

WZMIANKI:

•  

TWÓRCZOŚĆ:

•  
    Spoiler

Siemka.. Dobry wieczór. Witam ponownie, po odrzuceniu poprzedniej aplikacji postanowiłem napisać ją całkowicie od nowa, lecz nie mieszając w przeżyciach postaci i na nad czym się skupiam w grze. Odnośnie mojej postaci i wcześniejszego tematu, fakt nie było to napisane wybitnie mam tylko nadzieję, że uda się teraz przejść do tematu #aplikacje. Jeżeli chodzi o moje założenia postaci, co bym chciał grać - na samym początku chciałbym, aby postać weszła trochę w Los Santos, poznała tam życie i jak działa scena muzyczna.. Z kim można rozmawiać, z kim lepiej unikać rozmowy. Nie ograniczam się jednak na grę i jeżeli ktoś byłby zainteresowany grą to bardzo chętnie - nie ukrywam grałem już poprzednim razem w branży niestety, musiałem odejść z nieznaczących przyczyn. Michael Dempsey został w zapomnieniu a teraz chciałbym kreować prawdziwego rapera, nie jakiegoś tam podziemnego, który nawija tylko o pieniądzach, kobietach, narkotykach. Chciałbym by moja postać robiła piosenki strikte o swoim życiu które było zawiłe przez długi czas. Na dole chciałbym zamieścić trochę z mojej dotychczasowej gry na postaci. Mam nadzieję, że owa aplikacja sprosta oczekiwaniom opiekunów. Dziękuje i do zobaczenia w grze.

Spoiler
    Imię i nazwisko postaci: Ceslaus Schneider
    Numer konta postaci: - 1977905351

Odrzucam, a ku temu jest kilka powodów - przede wszystkim to że grałeś już wcześniej w branży i nie potrafiłeś zrobić jednego dobrego projektu, kończyło się to raczej na czymś miernym. Jeśli chodzi o samą aplikację to najpierw piszesz w niej że postać jest z biednego domu, a zaraz po tym że matka tej postaci prowadzi wypożyczalnię aut na terenie całych Niemiec, średnio to wszystko się składa w całość. The Cratez to również niemiecki producent, więc dostrzegam tutaj pewne podobieństwa + raczej nie celujemy w tak zagraniczne klimaty (eng/esp jeśli już). Jak chcesz spróbować w przyszłości w branży to zacznij od biografii i najzwyczajniej udowodnij swoją grą że to nie jest kolejna postać na dwa tygodnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin