Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Sklep z suplementami na siłownie] Prime Wellness

KarreX

Rekomendowane odpowiedzi

1078609245_PrimeLogo.thumb.png.4b1a660f5c606db808028abf932411d2.png

Sieć sklepów z odżywkami i suplementami na siłownie " Prime Wellnes" na wiadomość o nowo otwartej siłowni, pragnie otworzyć swój sklep na plaży Vespucci w mieście Los Santos. 
Prime Wellness osiągnęło wiele sukcesów w innych miastach dzięki swojej ofercie i jakości jakie są w stanie zaoferować ich produkty. Pierwszy sklep został otworzony w latach 90'tych w stanie Kalifornia i dzięki współpracy z różnymi firmami oraz dietetykami był w stanie rozwinąć się i utrzymać na aktualnym poziomie aż do dnia dzisiejszego. 

274326007_OfertaPrimeWellness.thumb.png.91725a74b2bf0accabced7a830b052a9.png
Oferta zostanie przedstawiona tydzień przed otwarciem sklepu

ze względu na zasady panujące w mieście Los Santos założyciel musi dogadać kwestie oferty
1604414469_primeooc.thumb.png.99af03016d9bc3315736ff6bf5293667.png
Witajcie! Chciałbym otworzyć sklep z suplementami na siłownie a za razem usprawnić i wspomóc interakcje z uczęsczaniem na siłownie 

aby nie wyglądało to tak że idziecie tam i nic poza ćwiczeniem nie robicie.

Chciałbym aby dodane zostały Shakery, tabletki, białka i inne podstawy na początek, resztę można byłoby z czasem dogadać.
Dzięki za doczytanie i mam nadzieję że pomysł przypadnie do gustu.

Zrobiłem jeszcze filmik ale Adobe Premiere mi się wysypuje ciągle i nie mam już naprawdę siły po 4.5 godzinach walki + jeszcze wyrenderował mi się w taki sposób że większość ekranu ucięło. Kto chce niech obejrzy ale w żaden sposób nie jest to zawarte z podaniem ze względu na jakość tego filmu 🙂 Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=yvnWFURSD1Y&feature=youtu.be

Edytowane przez KarreX

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin