Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[21.11] FIN the FINEST - Write My Own Essay (prod. FIN the FINEST) (Official Audio) (GENIUS.COM PROMOTION)

pofalowany geet

Rekomendowane odpowiedzi

**Wiele wydarzyło się od ostatniej produkcji wydanej na światło dzienne przez artystę o pseudonimie FIN the FINEST, czy to w mediach, czy to w życiu prywatnym mężczyzny oraz jego bliskich. Między innymi został napadnięty, gdzie śmierć zawitała tuż przed jego nosem, co postanowił trochę odzwierciedlić i nakreślić sytuację w tekście dziewiątego numeru na pierwszym projekcie pod nazwą "What You Know About Me?". FINEST jak zwykle zaserwował czysty real-talk, nie strzelając w nikogo, bo z reguły jest spokojną personą, która nie wdaje się w zbędne konflikty w internecie, czy też w życiu realnym. Przekazał w treści utworu wiele miłości, wiele przemyśleń i wiele swoich marzeń, które chcę zrealizować, bądź już nawet jest w trakcie ich realizowania, jak widać po samym mężczyźnie, on sam brnie dalej w zaparte i trzyma się zarzuconego przez siebie samego zadania, bądź wyzwania odnośnie wydania poważnego projektu na światło dzienne. "What You Know About Me?" idzie wielkimi krokami do samego końca, na obecną chwilę nie ma podanych featuringów, ale ludzie, którzy śledzą poczynania artysty i producenta w jednym, mogą spodziewać się cudów.**

hv7gdB8.png

NAPISY SĄ NA FILMIE JAKBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ

CS5fYMu.png

Spoiler

Artist: FIN the FINEST
Producer: FIN the FINEST
Mix/Mastering: FIN the FINEST
Album: What You Know About Me?

[Intro]

Próbuje doszukać się prawdy
Znaleźć życia sens, bo co dzień robię się starszy
Nie chcę przespać tej szansy, wiele na mojej głowie ciąży
(FIN the FINEST, on da' beat by the way)
Look, look

[Chorus]
Serio stary już wystarczy
Nabijasz się z niego i poważnie myślisz, że jesteś fajny?
Nie każdy potrafi wciąż swój ciężar na bary
Jeszcze ciężej, jak śmierć na Twoim barku tańczy
I tylko on wie ile na jego barkach i głowie ciąży
Mama, będę walczyć do ostatniej kropli
Wiem, że to ciężkie, ale zaufaj mi, huh
Mama, do ostatniej kropli

[Verse 1]
Przyszedł pierwszy zastrzyk gotówki
Nie wchodź mi na plecy, czarnuchu
Bo jestem w trakcie produkcji
Popadam ze skrajności 
W kolejne skrajności 
Bo chce żeby wszystko było dobrej jakości
Czas na naładowanie baterii
Nim dojdzie do tragedii
Nie potrzebuje pomocy tylko energii
(Nie potrzebuje pomocy tylko energii)
(Nie potrzebuje pomocy tylko miłości)

[Verse 2]
Jestem czarnuchem który piszę swój własny esej
A w sercu czuje się jak zraniony muzyk, uh 
I to jest powód do dumy
Nie jestem idiotą, nie wydałem pierwszej gotówki na ciuchy
Nie jestem idiotą, nie wydałem pierwszych dolarów na buty
Zainwestowałem w siebie, w nowy sprzęt i dalej robię ruchy
Nie jestem gwiazdą, ale świecę na miarę swoich miar
Zbuduje dom na Lloret de Mar
Tam gdzie jest ciemno, świecę na miarę swoich miar
Świecę na miarę swoich miar, huh

[Chorus]

[Verse 3]
Zapytasz mnie jaka jest cena ambicji?
Działaj kiedy oni są napici
Spójrz w swoje odbicie i nie mów "Jeszcze chwila"
Bo życie to nie jest fikcja
Możesz brać dragi, ale nie zachowuj się jak pizda
Bo rozumu nie wygrałeś w chipsach
A błędy przecież widać w Twoich bliznach
To właśnie za nie chcę mamie kupić house-pent
Bo pomimo problemów wychowała diament
I to dzięki niej mam do tworzenia talent
Mogę napisać o tym kolejny poemat
Będzie tylko na niej opierać się
Mówiła zrób to, nie brałem pod uwagę jej uwag
I w pewnym momencie na samym dnie znalazłem się
Miałem zaciśnięty sznur na szyi tak jak durag
Ale wstałem na nogi i teraz wiem czego chcę, look

[Verse 4]
Pieniądze nie zakryją moich blizn
Ale za to Twój dotyk w tym pomoże mi, huh
Nie wiem, który to o Tobie już wers
To pomaga mi odbić w dal cholerny stres
Bo w głowie mam Twoje ruchy z gracją
A za plecami masz gościa z jednoosobową armią
Nie wiesz jaką dumę poczułem widząc Cię obok nowego Pagani
Marzeniem jest wrzucić Cię na okładkę fashion magazine

[Chorus]

PROMOCJA

Spoiler
  • Zorganizowanie LIVE-STREAM na Instagramie, na którym posypało się trochę nowości od undegroundowego artysty, w postaci leaków nadchodzących numerów na jego albumie "What You Know About Me?".
  • Przeprowadzenie ankiety na social mediach, odnośnie który numer z dwóch zleakowanych na LIVE-STREAM ma się pojawić jako pierwszy przedpremierowo na streamingach.
  • Z dwóch numerów, wygrał numer niosący nazwę "DOESN'T FOLLOW THE M.O.B", opowiadający o jego miłości do pewnej dziewczyny, którą później okazała się Keilana Merr, w samym numerze artysta wyznaje kilka cech ich związku, opowiada jak on wygląda i jak się w nim czuję, nakreślając, że Keilana to istne niebo na ziemi.
  • Natomiast drugi numer, który został zleakowany na transmisji na żywo, trafił w ręce DJ ALEX, który, nałożył na niego łatkę REMIX'u, publikując go przedpremierowo w geście promocji.
  • Na jego Instagramie zawitała rolka z Quincy "QUILLY" Rawley prosto ze studio, na którym nawija on swój kawałek, który jeszcze nie ujrzał światła dziennego, nie mniej jak chodzą słuchy, za napisanie samego refrenu, jest odpowiedzialny producent FIN the FINEST, odnajdując się w formie ghostwritera.
  • Osiemnastego listopada premierę miał najnowszy krążek z rąk jego partnerki, na którym miał przyjemność zagościć w formie wyprodukowania jednego utworu pod tytułem "PAIN OF TOXIC", który zajmuje trzecie miejsce na całym krążku i jest on robiony typowo pod preferencje dziewczyny.
  • Nie zwalniając tempa, zdążył również wyprodukować utwór dla wcześniej wspomnianego Quincy "QUILLY" Rawley, który został wypuszczony pod tytułem "lost in silence, found in chaos".
  • Nie zabrakło również odzewu ze strony mediów, a mowa tutaj o Celebirty Preview, które nagłośniło włamanie do domu producenta u boku z Keilaną Merr.
  • Czy chociażby romantycznego spaceru, który również wychwycił portal mający na celu ośmieszenie śmietanki branżowej z Los Santos.
  • Oraz wrzucenie zdjęcia ze statusem, że słucha "FIN the FINEST - Write My Own Essay" na social mediach z dwoma wersami z najnowszej twórczości.
  • ZAGRANIE KONCERTU NA ROCZNICY MOON U BOKU MIKE BROUDHURST NA FEAT. (Niewydany numer)
  • ZAGRANIE KONCERTU NA YACHT-PARTY CRASHGAMESRULE. (Would You Love Me if?)

WYDATKI

Spoiler

Kupienie pakietu na GENIUS.COM w zakładce "Promote Your Music" - 1.500$

ROZGRYWKA

Spoiler

INFORMACJE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Treyvon Finley
Numer konta postaci: 7090410537
Przynależność:
Imię i nazwisko menadżera:
Numer konta menadżera: