Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Lynx-Sec || Order Of Security

clix

Rekomendowane odpowiedzi

gGqeIKO.png.67fbb4fcaaa04ada832a58dfe1458608.png

Wiele godzin programowania, wytrwałość jak i smykałka do rozwiązywania problemów systemowych sprawiły, że kobieta szybko zdobyła kontakty oraz uznanie w kręgach hakerskich i cyberbezpieczeństwa. Chodzi jej jednak o więcej niż tylko działalność legalna, w której aktualnie zajmuje się montażem kamer do domów jednorodzinnych. Jej pomysłem jest, by nadal legalnie pracować w firmie ochroniarskiej, wejść na stanowisko technika, by z pomocą tego wykorzystywać swoje możliwości jeszcze bardziej. Założyła swoją działalność w Estonii korzystając z zaawansowanego środowiska technologicznego. Ostatnio zakupiła duże ilości sprzętu komputerowego oraz jeden z garaży pod Vinewood. Oferta jest bogata, dla wszelkich środowisk lecz działa na zlecenie swoich przełożonych z organizacji przestępczej. Nie wpływa to jednak na jej prywatne zlecenia. Co ma w ofercie? Kradzież danych konkurencji, tworzenie luk w systemach, przeprowadzanie cyberataków, manipulacja rynkiem i wywiad gospodarczy, zacieranie śladów czy też wymuszenia poprzez zbieranie brudów na delikwenta.

Spoiler

Heja. Poprzedni projekt hakerski nie wypalił, ponieważ gdy mi go zaakceptowano, to i organizacja przestała istnieć. Teraz jednak organizacja wydaje się być stabilniejsza przez co chcę wystartować z projektem, który będzie wyglądał inaczej od dwóch poprzednich. Teraz chcę założyć legalną firmę cyberbezpieczeństwa lecz także działać w dark necie, założyć ciekawą stronę internetową pod projekt, grę ze zwykłymi graczami dot. cyberbezpieczeństwa lecz na główny cel biorę grę w organizacji przestępczej i nastawienie się na zlecenia dotyczące atakowania wyznaczonych ofiar. Pozdro.

Edytowane przez clix

**Kobieta stawia pierwsze kroki w mieście poznając nowych, wpływowych ludzi w swojej branży. Na pierwszy cel obrała firmę Gruppe Sochs, która zajmuje się ochroną mienia jak i montażem zabezpieczeń dla firm oraz osób prywatnych. Dąży do tego, by zostać technikiem, który zajmuje się montażem kamer w domach klientów, by bez problemowo przejmować obraz z kamer na swoim sprzęcie i wykorzystywać te informacje do celów własnych - czyli zazwyczaj wymuszeń. **

liahack1.png.dc625204c853eba3376bcc2dabb3b86c.png

liahack2.png.939384bfa1b40096a7ddcee44ae351da.pngliahack3.png.36c2ab8042d4f37e6db42f91b83117e7.png

liahack4.png.2c910117974e2d26666e09b0bc03ecff.png

liahack5.png.f2bcd093cf7335013a456bb4dc5035ad.png

Edytowane przez clix

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin