Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Susan Lightner

Yanke

Rekomendowane odpowiedzi

pUmQtXj.png

Susan Lightner to dwudziestosiedmioletnia kobieta , która urodziła się i wychowała w Stanach Zjednoczonych. Od wczesnych lat życia musiała wykazywać się niezwykłą niezależnością i samodzielnością. Gdy ukończyła szkołę, jej rodzice postanowili przeprowadzić się do Francji, pozostawiając ją samą z niewielkimi oszczędnościami.

Przez wiele lat Susan pracowała jako Firefighterka w departamencie w Burbank. Z czasem, z chęcią dalszego rozwoju i poprawy jakości życia, postanowiła przenieść się do Los Santos, zdobywając jeszcze większe doświadczenie i umiejętności. Chcąc spróbować czegoś nowego odkupiła studio masażu o nazwie "Estetica", które później przemianowała na "Magic Touch Spa" z powodów prawnych. Studio stało się dla niej miejscem, gdzie mogła pomagać ludziom w inny sposób niż wcześniej – poprzez relaksację i regenerację.

Jednak życie nie oszczędzało Susan. Rok temu została zaatakowana i dźgnięta nożem w wyniku niefortunnego incydentu, co zapoczątkowało długi proces leczenia i rehabilitacji. Choć po pewnym czasie próbowała wrócić do pracy, problemy zdrowotne zmusiły ją do ostatecznej rezygnacji zarówno z pracy firefighterki, jak i prowadzenia studia masażu. Był to dla niej trudny okres, w którym musiała żyć z oszczędności i zastanawiać się, jaką ścieżkę obrać dalej.

Od zawsze skrycie marzyła o modelingu, ale dopiero niedawno, po rozmowach z kilkoma osobami, zdecydowała, że spróbuje swoich sił w tej branży. Susan wierzy, że jej tatuaże, które są symbolem jej siły i przetrwania, nie tylko nie stanowią przeszkody, ale wręcz wyróżniają ją w świecie mody. Chce przełamywać stereotypy, udowadniając, że tatuaże i różnorodność mogą być atutem w tej branży.

Kobieta pragnie również promować kosmetyki, wykorzystując swoją karierę modelki, by inspirować kobiety do celebrowania swojej unikalności. Wierzy, że piękno ma wiele twarzy, a odpowiednie produkty mogą pomóc każdej kobiecie poczuć się wyjątkowo.

Doświadczenie zdobyte podczas lat pracy jako firefighterka dało jej cenne umiejętności, które teraz planuje wykorzystać w nowej karierze. Umiejętność pracy w zespole, radzenie sobie w stresujących sytuacjach, profesjonalizm i wytrwałość to cechy, które wyróżniają ją jako osobę i potencjalną modelkę. Susan jest gotowa na nowe wyzwania i zamierza pokazać światu, że nigdy nie jest za późno, aby spełniać swoje marzenia, niezależnie od przeszkód.

Spoiler

Hej, cześć, witam! Chciałbym spróbować czegoś nowego – przyznam, że to mój pierwszy raz w tej branży, ale wierzę, że dam radę! Kierunek, który obrałem, to modeling, i choć moja postać istnieje już od ponad roku, mam nadzieję, że z jesteście otwarci na ten pomysł. Nie chciałem Was zanudzać pisaniem długiego backgroundu, bo przecież kogo interesuje jak nazywał się pierwszy pies mojej postaci, czy w jakim wieku zaczęła ona chodzić? 
Trzymam więc kciuki i czekam na odpowiedź, do zobaczenia!

Edytowane przez Presence

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin