Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

BabyYank#4 🩸🏠 (Quentin Quattrone)

abukowski

Rekomendowane odpowiedzi

beka-bo-do-apkiQuentin Quattrone (BabyYank#4) - 20 letni mieszkaniec Gonzaque Village w Watts. Aktywny Gangbanger Hacienda Village Bloods Gang. Po swoim Put On został nadany mu Alias Baby Yank#4. Wychowywany ze swoją szesnastoletnią siostrą przez swojego dziadka na 105 ulicy Gonzaque. Nie poznał nigdy swoich rodziców - matka uciekła z bogatszym mężczyzną zostawiając dzieci pod opieką jej Ojca, który stał sie dla nich rodziną zastępczą. Quentin przez miejsce swojego dorastania i wysoką aktywność gangową zaczął kroczyć przestępczą drogą. Mimo talentu który posiadał - tenis ziemny co jest dziwne na rodzaj tego sportu oraz miejsce skąd pochodzi, zaczął wykonywać aktywność gangową już w wieku 13 lat. Porzucił edukację w wieku szesnastu lat aby wspomóc finansowo swojego dziadka.  Bliski znajomy 2BrazyOneHunnitDemooFineseethaplug 🕊️ czy też Nerry 🕊️. Muzyką zainteresował sie w 2024 roku, kiedy to jego były już znajomy, ex banger Hacienda Village Bloods - CiendaGuapo, zaczął wypuszczać swoje utwory.  Swój debiut wypuścił w listopadzie tego roku - dokładniej remix FGB Duck 🕊️ pod tytułem "Slide". Utwór nie rozniósł sie dużym rozgłosem jednak pchał go dalej przykładowo wyżej wspomiany Demoo, a post na Lifeinvader informujący o wypuszczeniu utworu skomentował Lil Jay. Widziany na Yacht Party w otoczeniu kolektywu CRG, wraz z Finesse oraz 2Brazy. Uczestnik wydarzeń, krótko po Yacht Party o czym opisuje artykuł OnSpotZATRZYMANIE RAPERA 2Brazy

E/S Hacienda Village Bloods zwany także The Hacies lub Hacies Gang to gang uliczny, który największą aktywność przejawia w mieście Watts. Głównym hangoutem dla setu, z którego także wywodzi się jego nazwa są projekty mieszkalne Gonzaque Village. Osiedle to początkowo nazywało się właśnie "Hacienda Village" i do dzisiaj funkcjonuje pod taką nazwą w społeczności mieszkańców Watts oraz całego południowego Los Angeles.

Social Media:

Produkcje:

Wzmianki:

n/a

OOC:
Mówią, że do trzech razy sztuka - Podobno. Cześć, z tej strony Jakub aka Abukowski. Podchodzę do branży rozrywkowej już po raz trzeci. Ostatnia moja przygoda zakończyła sie dosyć szybko, nie koniecznie z mojej przyczyny. Po blisko stu godzinach rozgrywki na postaci przychodze z profilem postaci. Swoją gierke dokumentowałem w biografiach - dokładnie tutaj. Pozdro

Informacje dla opiekunów:

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Quentin Quattrone
Numer konta postaci: 8508091152
Przynależność: n/a
Imię i nazwisko menadżera: n/a
Numer konta menadżera: n/a
Kontrakt zawarty z menadżerem: n/a

Edytowane przez Kubaaaa

W imię ojca syna ducha gdy wylecą z maczetami

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin