Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Lombard] Linvry Pawn & Jewelry

neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

8BsCOfx.png

Lombard Linvry Pawn & Jewelry został założony przez Zevry Linzell w 2024 roku, z myślą o stworzeniu miejsca, które pomoże mieszkańcom Los Santos w trudnych chwilach, oferując szybki dostęp do gotówki pod zastaw wartościowych przedmiotów. Sam pomysł narodził się po osobistych sprawach właściciela który świeżo wrócił z wojska z nadzieją na nowe życie w mieście aniołów, zdeterminowany zaznać dobrego i świeżego życia, postanowił otworzyć własny lombard który oferowałby uproszczony, szybki proces transakcji, jednocześnie dbając o uczciwość wobec klientów i ich komfort. W jego głowie również jest plan udoskonalenia paserstwa dla ciemniejszych stron miasta i bardziej zaufanych osób, dla zarobku chwyci się wszystkiego.

W ciągu kilku miesięcy od otwarcia Linvry Pawn & Jewelry zdobył uznanie mieszkańców miasta dzięki przejrzystości oferty i godziwemu podejściu do każdej transakcji. Lombard szybko stał się popularnym miejscem, gdzie osoby w potrzebie mogły szybko uzyskać gotówkę na różnorodne potrzeby.

Linvry Pawn & Jewelry to lombard, który oferuje szeroki zakres usług, od skupowania i sprzedawania RTV i AGD po biżuterie z wysokich półek cenowych.

Celem w owym lombardzie jest zapewnienie mieszkańcom miasta szybkiej i bezpiecznej transakcji w celu pomocy, lub kupienia sobie nowej zachcianki. Linvry Pawn & Jewelry to miejsce w którym klienci czują się pewnie, wiedząc że ich cenne przedmioty są traktowane z szacunkiem i bezpieczeństwem

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: Linvry Pawn & Jewelry
Postać lidera: Zevry Linzell
UID postaci lidera z panelu gracza: 57097
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/DdSfhcQ
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Lombard
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

OOC:
Hey, cześć, siemanko. Tworze lombard - mam już w tym doświadczenie bo na jednej z moich postaci miałem takowy lombard który bardzo dobrze funkcjonował,
będzie to legalny biznes z domieszką paserstwa dla członków org w której gram, lecz przez większość czasu będzie to legal-business robiący normalną forsę
dla mojego czempiona, plus lubiłem grę w moim zeszłym lombardzie i spodobała mi się ta inicjatywa.

Edytowane przez neostrada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin