Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

GhostPrints || New identity? No problem.

clix

Rekomendowane odpowiedzi

39RSYDn.png.42ed1d4f4f6b64990c6b9e764d3f1432.png

Przedsięwzięcie opiera się na nielegalnym świadczeniu usług hakowania oraz fałszerstwa dokumentów, a facet specjalizuje się w głębokiej infiltracji systemów, pozyskiwaniu danych oraz usuwaniu śladów po sobie w sieci, a także podrabianie czy też robienie fałszywych dokumentów - od dowodów, po faktury i papiery transportowe. Głównymi zleceniodawcami są grupy przestępcze, którym oferuje kluczowe narzędzia do realizacji operacji jak przemyty, pranie pieniędzy a nawet handel bronią. Doskonała technologia, perfekcjonizm a także dyskrecja sprawia, że jego usługi ucieszą każdego gracza z półświatka. Jego głównymi klientami są grupy przestępcze, które potrzebują dostępu do wrażliwych danych lub potrzebują sfałszowanych dokumentów, by prowadzić swoje działania bez ryzyka wykrycia. Te organizacje, od mafii po przemytników broni i narkotyków, wymagają usług, które umożliwią im unikanie służb ścigania czy fałszowanie tożsamości. Gangsterzy potrzebujący dostępu do danych wrażliwych czy fałszowania dokumentów aby prowadzić swoje działania bez ryzyka wykrycia - znajdą to u Johana, bez problemowo. Facet od niedawna działa głównie na terenie miasta Los Santos, skąd pochodzi lecz wcześniej nie wyjawiał swoich możliwości do czasu zapoznania grupy zaufanych ludzi, których do siebie przyciągnął. Został sfinansowany przez jednego z najbardziej wpływowej grupy w mieście dzięki czemu wybudował swoje królestwo oraz zakupił odpowiednio mocny sprzęt do tego typu rozwiązań. Znany jest pod nazwą GhostPrints, działa na własne dobre imię. 

Spoiler

CzkIfuD.png

OOC:

Spoiler

Siemanko. Wraz ze startem nowej organizacji postanowiłem otworzyć coś nowego lecz nadal w klimacie jaki grałem. Teraz jednak zamysł na przedsięwzięcie jest nieco inne - będę współpracował z całym półświatkiem pomagając im w fałszerstwie wszelkiego rodzaju dokumentów, a także dawać usługi hakerskie także szeroko rozumiane - jest to po krótce przedstawione w aplikacji. Po rozpoznaniu rynku nie widziałem, by ktoś oferował takie usługi więc postanowiłem dalej w to brnąć. Pozdro i mam nadzieję, że się przyjmie.

Edytowane przez clix

**Ghost dostał niedawno zlecenie od pewnej grupy przestępczej znanej bardzo dobrze i szanowanej w półświatku Los Santos - zlecenie polega na podjęciu działań sfałszowania strony internetowej, by byłą ona jak najbardziej realna, a zapłata za zakupy na niej trafiały bezpośrednio na konto słupa. Zwykły klient nie będzie świadom, że płaci na konto sfałszowanej strony, ponieważ na ich emaile będą przychodziły kody qr, które będą przenosiły danego użytkownika bezpośrednio na stronę, którą stworzył Ghost. Podczas ładowania strony przez ustawiony interwałna 3 sekundy pojawia się prawdziwa strona, po czym sama się ona odświeży w kilku milisekundach, co będzie nawet nie odczuwalne - dzięki temu zabiegowi ofiara nie będzie w stanie zorientować się, że trafiła nie tu gdzie chciała. **

Biniu lubi to

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin