Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[20.12] KEILANA MERR - BECOMING (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 🎥by Malia Yo Parris

frxs

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 20 grudnia 2024 roku w sieci ukazał się oficjalny teledysk do piosenki „Becoming” z EP wokalistki Keilany Merr pt. „Fragments Of Becoming”. Teledysk został nakręcony przez znaną w mieście fotografkę Malię Yo Parris wraz z jej studiem fotograficznym Parris Eye. Klimat teledysku jest spokojniejszy i ukazuje poniekąd stawanie się lepszą wersją siebie, o czym jest kawałek. Na teledysku występuje również producent oraz narzeczony artystki FIN the FINEST. Teledysk jest wizualnym odzwierciedleniem głębokiego przesłania utworu, który opowiada o procesie „stawania się” i dążeniu do bycia lepszą, pełniejszą wersją siebie. Wideo utrzymane jest w spokojnej, refleksyjnej atmosferze, z subtelnymi akcentami wizualnymi, które oddają emocjonalną introspekcję artystki.**

spacer.png

TEKST:

Spoiler

[Verse]
Non stop mam przeróżne myśli
Ciągle chcę być we wszystkim lepsza (Oh)
Oni myślą, że mnie znają nie chcąc poznać mojego wnętrza (Oh)
Podniosę się z kolan nawet po najgorszych przejściach
Ale to dopiero gra wstępna
Oni są w błędzie
Nie miałam nic nigdy podstawione pod nos (ooh)
Zrobiłam to sama, teraz na usta nakładam Doux Bisous (ooh)
Lepiej powiedz ile mogę dla Ciebie znaczyć,
Co mogę zrobić, jak mogę sprawić
Jaka mam być, czego nie powinnam 
Żeby Cię nigdy nie stracić
Nie mam zamiaru przekraczać już granic
Ani tym bardziej Cię zranić
Pieprzmy razem ten świat i ucieknijmy do Paris
Bo nie chcę się już martwić
Mhm
Tylko ty mnie tak dobrze znasz i wiesz jak mnie uszczęśliwić
Jesteś jedyny, którego nie da się znienawidzić
Nie mogę Cię o nic winić
Nie chcę słyszeć już tych opinii
Bo jesteśmy tylko my

ROZGRYWKA I WYDATKI:

PROMOCJA:

Spoiler

-Pojawiła się na scenie, na jarmarku świątecznym śpiewając razem z Kayes nigdy nie wypuszczoną wspólną piosenkę
-Wcześniejszy LIVE gdzie zapowiadała że klip ujrzy swiatło dzienne
-Współpraca z Malia oraz jej studiem fotograficznym Parris Eye
-Wpis na CP
-Wypuszczenie świątecznego kawałka dla Lumii wraz z Elianą Moore
-Gościnka u Lilma na albumie Only Fear God, z kawałkiem Light Yagami
-Wystąpienie wraz z FIN the FINEST w klipie Farusha do kawałka Show It na jego album
-Pojawienie się na scenie, na trasie koncertowej Kayes w Los Santos, jako tancerka u boku Mikayli Lykes, Chase Love, Maxine Koci, Lilmy oraz samej Aniyah

-Gościnka na albumie u jej narzeczonego FIN the FINEST 

DANE:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Keilana Merr
Numer konta postaci: 3850393277
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez frks