Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22.12] TipToe INSTAGRAM LIVE [promotion]

kuszpin

Rekomendowane odpowiedzi

**Chwile po 12:50 na instagramie TipToeInThisB pojawiła się transmisja LIVE. Davon spędzał na nim czas na jednym z boisk koszykarskich Davis. Sam artysta zachowywał się dość otwarcie wobec odbiorców, starając się napędzić nieco pozytywizmu w ich życiu. Na LIVE poruszył kilka kwestii odpowiadając na pytania uczestników, przy tym uchylił nieco tajemnicy swojego debiutanckiego przyszłego utworu. Między innymi poruszył kilka ksywek takich jak Gunner, Playboy, FinTheFINEST czy swojej kobiety Xie.**

9KfvIXo.png

**TipToe rozejrzał się po boisku koszykarskim przekładając piłkę między nogami, końcowo oddał rzut w kierunku tablicy, trafiając niezbyt efektywny rzut - obrócił się w stronę telefonu.**
Davon Montoya mówi: Hey, cześć.. Widzieliście ten jebany rzut? Zaczynam ćwiczyć do pieprzonego turnieju tych przecznic, niedługo chcemy z kumplami zorganizować jakąś grę dla młodych dzieciaków, niech się wykazują, nie?
**TipToe prześledził krótko wzrokiem wiadomości na live, przejechał łapskiem po swoim ciele zauważając pytanie o jego tatuaże, westchnął głęboko**
Davon Montoya mówi: Damn.. Moje tatuaże są głęboko zakorzenione tu gdzie się wychowałem, feel me? Tu nic nie jest przypadkowe, dumnie reprezentuje przecznice dwudziestą pierwszą. Jestem jednym z tych murzynów, którzy starają się wypchać te społeczeństwo coraz wyżej. To nie jest tak jak wszystkim się wydaje, nie każdy jest naładowany byleby palić do innych, yeaah.. Tutaj większość chce odbić od codziennego syfu, nie wszyscy mają taką szansę jak ja - dlatego wspieram każdego na jakikolwiek sposób mogę, ehe. 
**TipToe zaraz po wypowiedzeniu ostatnich słów, zerknął na następną wiadomość naśmiewającą jego pozycje w przecznicach, pokiwał łbem na boki szczerząc kły**
Davon Montoya mówi: Koleś, nigdy nie nazywałem siebie głosem ulicy. Jestem prawdziwy w tym co robię, tak samo jak Gunner czy Playboy. Shout out dla tych dupków, pchamy to wszystko do przodu razem. Nikt nie kreuję się na nie wiadomo kogo, jesteśmy autentyczni. Skoro odbierasz to w jakiś inny sposób czy ktokolwiek inny, to tylko twoja sprawa ziomuś.. Nie jestem tutaj od udowadniania czegokolwiek. Zresztą, pamiętajcie dzieciaki.. Nigdy nie dajcie sobie wmówić jakiegoś gówna na uszy, róbcie co robicie - a sukces sam przyjdzie, nie? Kłody rzucane nam pod nogami, są tylko po to, aby je przeskoczyć i dążyć do ustalonego celu, tylko to się liczy.
**TipToe podbiegł pod tablice zgarniając piłkę, odbiegł kilka metrów w tył koziołkując ponownie nią między nogami, krótką chwilę się nią bawił po czym oddał rzut w kierunku tablicy - tym razem nie trafiając, obrócił się śledząc ponownie wiadomości.**
Davon Montoya mówi: Geez.. Czasami się zdarzy nie trafić, nie? Pha-ha.. Przewinąć jakiś freestyle? Nahh.. Ziomek, Xie zniszczyła sobie sporo nerwów ćwicząc moją nawijkę pod debiutancki utwór, zrobiłem co mogłem - starałem się, co z tego wyszło sami zobaczycie, już jutro! Yeah.. Czas uderzyć i spróbować swoich sił w dziedzinie muzyki, jestem na to kurewsko napalony, mam nadzieję, że wy też. Zobaczymy jak z odbiorem tego tematu, jak narazie skupiam się na tym w stu procentach. 
**TipToe przejechał wzrokiem po wiadomości FinTheFINEST, zarechotał przytakując baniakiem, zaraz to pokazał do kamery środkowy palec.**
Davon Montoya mówi: Eyy.. Wpadaj tutaj skurwielu, zobaczymy czy tak samo rzucasz do kosza, jak nawijasz. C'mon.. Czekam na ciebie, dupku - a z wami się żegnam, mam sporo do ogarnięcia na głowie. Bądźcie bezpieczni i pamiętajcie, dążcie do swoich celów, peace and love!

Spoiler

Materiał czysto pod promocje.
Ssy z gry.

Edytowane przez kuszpin