Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Wade 'Knozart' Knox

mrywa4hunnid

Rekomendowane odpowiedzi

KeWdJBs.pngWade 'Knozart' Knox to 21 letni producent muzyczny i kompozytor zmagający się z problemami psychicznymi. Jego lekiem na przygnębienie, jak to sam powiedział, jest muzyka połączona z Percocetem i alkoholem. Choć zniszczony przez używki, to nieustannie tworzy nowe brzmienia które potrafią zachwycić i zainspirować niejednego artystę bądź słuchacza.

Twórczość Knozarta opiera się na ciężkich, trapowych brzmieniach, gdzie wirtuozeria syntezatorów miesza się z żywym dźwiękiem orkiestralnych instrumentów. Każdego dnia spędza wiele godzin w swoim prowizorycznym w studiu, zamieniając swoje emocje w dźwięk, które potem rezonują u każdego, kto wsłucha się w podkłady Knox'a. Dla Wade'a muzyka to coś więcej niż dźwięki i częstotliwości - to jego język, terapia i jedyna droga do spełnienia marzeń. W każdym beacie wybrzmiewa historia chłopaka, którą chętnie dzieli się ze słuchaczami.

Życie Wade’a było pełne samotności. Nie zna swojego ojca, a jego matka, pracoholiczka, jest obecna w jego życiu tylko przelotnie. By wypełnić pustkę, młody producent dołączył do kliki Inglewood Family Gangster Bloods, chcąc być częścią czegoś większego. Produkując beaty dla artystów pół dnia, przez drugą połowę dnia spędza czas ze swoimi homies z setu, którzy stali się jego drugą rodziną.

Mimo swoich problemów, Wade nie porzucił walki o lepsze życie. Uczęszcza do terapeuty który pomaga mu wyjść z uzależnień, które niszczą jego ciało i duszę. Jest świadomy, że droga, którą obrał, jest pełna cierni, ale jego pasja i talent do muzyki dają mu nadzieję na lepsze jutro.

SOCIAL MEDIA:

• COMING SOON...

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TWÓRCZOŚĆ

Spoiler

COMING SOON

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Spoiler

Cześć! Po trzymiesięcznej przerwie od wszelkiego roleplay przyszedłem z pomysłem na rozgrywke producenta muzycznego wywodzącego się z biedy, który zmaga się z problemami psychicznymi oraz uzależnieniami. Codziennie walczy on z samym sobą, a muzyka dla niego jest terapią. Wywodzi się on z gangu spod parasolu Bloods, gdzie członków uważa za swoją rodzinę, gdyż Wade nie otrzymywał prawie żadnego ciepła w domu rodzinnym. Z racji iż OOC jestem producentem muzycznym to mam ogromny zanadrz pomysłów na marketing i rozwój mojej postaci. Oprócz współpracy z raperami (którym mógłbym wyizolować wokale i zrobić swój beat + dać moj producer tag 'Knozart' który zrobiłem) to mógłbym zrobić współpracę z radiem, firmą (którym zrobiłbym podkład muzyczny na przykład pod reklamę) czy porobić na przykład remixy jakiś piosenek pod wydarzenia w klubach nocnych. Rozgrywkę zamierzam zacząć od poodgrywania produkowania, być może wstawienia paru nut na 'Internet' gdzie wokale podłożyłby poprostu członek gangu. Promowałbym w międzyczasie moją postać na LifeInvaderze by więcej osób usłyszało o tej ksywce, a następnie już kontaktowałbym się z artystami z branży by zacząć tworzyć pierwsze produkcje które mogłyby już wskoczyć na materiały w branży. Mam nadzieje, że aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie, więcej pomysłów mogę przedstawić na ticket by od razu upewnić się czy coś takiego przejdzie 😄

Imię i nazwisko postaci: Wade Knox
Numer konta postaci: 9271451505
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez mrywa4hunnid

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin