Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Broken Spur Ranch

CR7

Rekomendowane odpowiedzi

NTWv7iW.png

Broken Spur Ranch to ranczo w malowniczym hrabstwie Blaine, leżące u podnóża wzgórz w miasteczku Grapeseed. To miejsce, które już dla drugiego pokolenia symbolizuje ciężką pracę, tradycję i miłość do ziemi. Jest to rodzinna posiadłość Calhounów, która stała się zarówno ich domem, jak i celem życia. Broken Spur Ranch to coś więcej niż tylko ranczo – to miejsce, które łączy społeczność, przypomina o kowbojskim dziedzictwie i odzwierciedla pasję rodziny do życia w zgodzie z naturą. Broken Spur Ranch zostało założone przez ojca Joziaha, Johna Calhouna, w latach 80. XX wieku. Nazwa rancza, "Złamana Ostroga," miała upamiętniać trudne początki rodziny, która mimo przeciwności losu nigdy się nie poddała. Według rodzinnej legendy John złamał swoją ostrogę w momencie, gdy pierwszy raz przejął ziemię – i choć to symbol niepozorny, dla rodziny Calhounów stał się znakiem wytrwałości i determinacji. Ojciec Joziaha, John Calhoun, rozwinął ranczo, dodając nowe pastwiska i stajnie. Zyskał szacunek jako jeden z najlepszych hodowców bydła w okolicy. Dziś Broken Spur Ranch jest jednym z ostatnich dużych, rodzinnych rancz w hrabstwie Blaine, które opiera się masowej industrializacji. Joziah Calhoun ma 31 lat i jest duszą Broken Spur Ranch. Od dziecka pracował ramię w ramię z ojcem, karmiąc bydło, naprawiając ogrodzenia i ucząc się trudnej sztuki prowadzenia gospodarstwa. Jest zżyty z ziemią i ludźmi Paleto Bay – zna niemal każdego mieszkańca, a wielu z nich uważa za przyjaciół. Joziah ma wizję nowoczesnego ranczowania, ale głęboko szanuje tradycję. W jego oczach kowboj to nie tylko człowiek z kapeluszem i lasso, ale lider społeczności, który dba o jej rozwój. 

Spoiler

OOC; yo, w związku, że otrzymałem akceptację gry freelancera i realizowania mojego pomysłu wrzucam aplikację na projekt IC rancza. Od razu przekazuję, że moim głównym celem jest przede wszystkim nie zaszkodzić a pomóc Community Paleto Bay i okolicznych miasteczek. Zależy mi na rozwijaniu w większości legalnych wątków i tworzeniu ciekawej rozgrywki, jednak ranczo czasami posłuży jako miejsce do nielegalnych ruchów. Jestem otwarty na graczy pod projektem. Chcę przekazać klimat współczesnych ranczerów i mam nadzieję, że się uda. Liczę na pozytywny odbiór i zdaję sobie sprawę z tego, że aplikacja nie jest 'WOW' ale na pewno będzie edytowana. Niestety ale aktualnie zależy mi na rozpoczęciu już gry więc większa estetykę apki, logo i inne mniej ważne do rozgrywki rzeczy zostawiam na później. Tak jak wspominałem, liczę na pozytywny odbiór i pozdrawiam was serdecznie...

Nazwa biznesu/Projektu IC: Broken Spur Ranch
Postać lidera: Joziah Calhoun
UID postaci lidera z panelu gracza: 58366
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/7OmUW2d
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Ranczo
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

Akceptuje

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

wonti lubi to

Raised on pop punk and bubblegum

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin