Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

James "JB" Brock / money making in silence

maluda25

Rekomendowane odpowiedzi

maxresdefault.jpg.c97df1aeeb5a37efdfe8d91255741ad8.jpg

Hacienda Village Bloods zwany także The Hacies lub Hacies Gang to gang uliczny, który największą aktywność przejawia w mieście Watts. Głównym hangoutem dla setu, z którego także wywodzi się jego nazwa są projekty mieszkalne Gonzaque Village. Osiedle to początkowo nazywało się właśnie "Hacienda Village" i do dzisiaj funkcjonuje pod taką nazwą w społeczności mieszkańców Watts oraz całego południowego Los Angeles. Kompozycja etniczna gangu wskazuje na zdecydowaną przewagę członków czarnoskórych. Terytorium setu rozciąga się między ulicą 103-cią na północy do ulicy 107-dmej na południu. Po stronie wschodniej znajduje się Compton Blvd. Poza tym oficjalnie gang jest w stanie wojny z gangami takimi jak Fudge Town CripsFront Street Crips i wieloma innymi setami, ale konflikty te nie przynoszą strat dla żadnej ze stron, a w większości przypadków kończą się jedynie na disrespectach umieszczonych w hit-upach.  The Hacies to na dobrą sprawę najmniejszy ze znaczących cokolwiek w Watts setów. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

testlnk.png.4dfba0a19f015aff1f6cb8c091731fb1.png

James “JB” Brock – urodzony osiemnastego dnia października 2005 roku. Urodził się w trudnej dzielnicy, a dokładnie na terenach Watts. Dorastał w środowisku, w którym, jak na tamte czasy, występowała olbrzymia przemoc oraz działania gangów. Jego rodzina często zmagała się z problemami finansowymi, lecz rodzice zawsze starali się, aby chłopak żył w dostatku i nie został dotknięty tym "brudnym" półświatem. Jego lata dziecięce przebiegały dosyć spokojnie – bez wielu znajomych czy też większych, na tamten moment, problemów, jakie mogły występować w jego życiu. Zawsze spędzał ze swoim ojcem i matką możliwie jak najwięcej czasu, poczynając od nauki jazdy samochodem, aż po wędkowanie czy inne aktywności typowe dla relacji syn-rodzice.

Wszystko natomiast zmieniło się, gdy rozpoczął swoją naukę w pobliskim High School. W wieku 16 lat po raz pierwszy zaznał i zetknął się z gangiem HVB, w skrócie znanym jako Hacies Gang czy też po prostu Hacienda VIllage Bloods. Było to całkiem niezaplanowane i przypadkowe spotkanie, które stało się prekursorem jego początków w półświatku przestępczym. Chłopak był wówczas zagubionym nastolatkiem, szukającym przynależności, jak i zarobku, który zawsze wiązał w swojej głowie z nielegalnymi rzeczami. Czarnoskóry chłopak z czasem wspinał się w hierarchii, zajmując się pomniejszymi rzeczami. Jego pełna historia rozpoczęła się w momencie coraz większych kłótni z rodzicami, którzy nie byli skorzy, gdy dowiedzieli się, jakie życie prowadzi. Ostatecznie jednak w wieku 18 lat wyprowadził się na ulicę Sto Piąta, czyli siedzibę owego setu, zostawiając swoich rodziców w swojej bańce, którą nazywał „przeszłością”.

Rok po ukończeniu szkoły, a właściwie w wieku 19 lat, zaliczył tak zwany put-on przez swoje działania, jakie wykonywał dla  setu. Sam alias jest prosty, jak jego osoba, która nie przejawiała się nigdy „śmiałością” na ulicach. W głównej mierze zajmował się dystrybucją narkotyków. Rozpoczynał od pomniejszych imprez czy też miejsc, w których przebywali tzw. Zombie, aż po bycie świadkiem większych transakcji pomiędzy różnymi głowami innych organizacji. W systemach departamentu udało się go zapisać trzykrotnie za posiadanie broni palnej czy też posiadanie MDMA. Więzienie stanowe zwiedził od podszewki. Pomimo tego wielu znajomych wpajało mu wartości, że taka ścieżka w życiu nigdy nie będzie miała dobrego happy endu i doprowadzi go do spotkania z wymiarem sprawiedliwości, co ostatecznie się stało i doprowadziło go do odsiedzenia wyroku. Po, którym ponownie rozpoczął swoje huczne wejście w świat imprez i szybkiego dolara.

JB jest typowym przepychaczem na rynek całego stanu dużych ilości tabletek ecstasy, które otrzymuje przez odpalenie wcześniejszych mu kontaktów, które nabył, żyjąc w samym sercu projektu. Żyje z myślą szybkiego i prostego zarobku, czyli tego, co wielu młodych chłopaków sprowadza właśnie w te ciemne strony świata.

FUTURE?

James na ten moment nie ma wielu celów życiowych, które chciałby spełnić. Jest raczej typem osoby, która żyje z dnia na dzień i patrzy, co przyniesie jutro. Jego myśli przesłaniają chęci zdobycia dużej i łatwej, lecz ryzykownej gotówki, która nieraz może okazać się  zdradliwą  uwodzicielką jego problemów.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

mdma.jpg.6e7148cd014bdafb69e8a15931ab829f.jpgCzyste MDMA występuje w postaci brązowawych lub białych kryształów. Substancja znana jako Ekstaza, jest zwykle dostępna pod postacią tabletek w różnych kolorach i wzorach, a niektóre z nich mają odciśnięte wzory lub loga firm handlowych:

Tabletki Ecstasy, znane również jako MDMA RED BULL PILLS (3,4-metylenodioksymetamfetamina), to substancja psychoaktywna, która ma działanie euforyzujące i stymulujące. Otrzymały taką nazwę poprzez charakterystyczny grawer występujący na pastylce w postaci sygnatury byka jaką wykorzystuje firma zajmująca się m.in produkcją napoi energetycznych (w skrócie Red Bull).
Pastylki występują w przedziałach 90/139 mg więc ryzyko przedawkowania klasuje się na poziomie umiarkowanym, co znacząco zachęca użytkownika do korzystania z nich. Mimo tego w późniejszym rozrachunku może okazać się bardzo zdradliwe i mylące ponieważ do wielu tabletek dodawane są często inne używki, które mają "wzbogacić" doznania osoby korzystającej z nich a nie zawsze owe dodatki są bezpieczne i czyste. 

OOC:

Spoiler

Hej, wielu z was pewnie widzi mnie tutaj po raz pierwszy a może już spotkaliśmy się w świecie rozgrywki. Przychodzę z podaniem prowadzenia postaci freelancera ponieważ organizacja w, której grałem trafiła do archiwum przez chęci/aktywność? (mało ważne). Na dzień dzisiejszy strasznie spodobał mi się sposób w jaki prowadzę postać jak i na nowo sam półświatek przestępczy i nie mam zamiaru od niej odchodzić stąd też jestem tutaj.

Freelancera będę odgrywać pierwszy raz więc liczę naprawdę na fajne interakcje i ssy z gierki ponieważ przychodzę z nastawieniem nakręcania gry samemu sobie jak i innym w postaci ciekawych wątków, które mogę prowadzić. Tak jak w/w nie mam dalekich planów co będę robić. Tak naprawdę chcę żeby moja przyszłość potoczyła się sama tym co będzie działo się w świecie IC, co nada na pewno realizmu i dynamiki rozgrywki. Wydaje mi się, że to tyle co miałem do dodania. Jedyny jaki plan mam na przyszłość to otworzenie jakiegoś biznesu na Davis lecz to bardzo odległe plany. 
Pozdrowienia.

Edytowane przez maluda25

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin