Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22/01/2025] SWERVO - ROAD TO SUCCE$$ (prod. KAYES) + ROAD TO SUCCE$$ MERCH

Serwusik

Rekomendowane odpowiedzi

xiVXsX8.png**Na kanał SWERVO oraz wszystkie platformy streamingowe właśnie trafił najnowszy track Swervo zatytułowany "ROAD TO SUCCE$$". Produkcją utworu zajęła się Aniyah "Kayes" Geovanney (@Barru), która stworzyła brzmienie idealnie oddające klimat sukcesu, ambicji i drogi na szczyt. "ROAD TO SUCCE$$" to utwór, w którym Swervo nie tylko pokazuje swoje umiejętności, ale również odzwierciedla swoje ostatnie przeżycia i doświadczenia. Dynamiczny beat, głęboki bas i charakterystyczne flow artysty sprawiają, że kawałek jest pełen energii, a jednocześnie zachowuje introspektywny charakter. Promocja tracku rozpoczęła się kilka dni przed premierą – na ulicach Los Santos pojawiły się plakaty zapowiadające drop, które w strategicznych miejscach miasta przyciągały uwagę mieszkańców. Dodatkowo Swervo aktywnie publikował na swoich social-mediach, budując napięcie poprzez liczne posty, snippety i zapowiedzi. QR kody zamieszczone na plakatach pozwalały nie tylko zapoznać się z datą premiery, ale również umożliwiały zdobycie 15% zniżki na limitowany RT$ tracksuit, który towarzyszy premierze kawałka. Swervo ponownie udowadnia, że jest nie tylko raperem, ale i wizjonerem, łączącym osobiste historie z nowoczesnym brzmieniem. "ROAD TO SUCCE$$" to nie tylko track – to manifest siły i determinacji.

K0jKhX1.png

VIDEO DESCRIPTION
Yo, success ain’t some shit you stumble on, it’s built brick by brick, day by day. Ain’t nobody handing out wins, you gotta snatch ‘em, feel me? I been down bad, seen the bottom, but that’s what taught me how to climb. Hustle don’t sleep, and neither do I. People always tryna talk like they know what’s best for you, but they ain’t never walked a mile in your kicks. You gotta block out that noise, stay locked in, and focus on the mission. Doubters gonna hate, snakes gonna slither, but when you stay ten toes down, ain’t nobody can knock you off. Keep stackin’, keep movin’, and let the doubters choke on your dust. The only way is up, and I’m already on the ladder. Catch me at the top or don’t catch me at all.

hgaKxE6.png

Spoiler

[Chorus]
Wstaję rano, joint w pysku, dym się wznosi zanim wbiję się w outfit 
Na sobie Dior, żadne kopie, zostawiam wrażenie bo mój styl przynosi profit
Brylanty błyszczą na szyi, zależy mi tylko na tym, nie na Twojej tłustej cipce
Ona kręci dupskiem na parkiecie, a ja tylko myślę o tym, jak skończyć na szczycie

[Post-Chorus]
Sam w łóżku, ale w głowie milion planów
Nie śpię długo, bo sukces wzywa mnie nad ranem
Każdy ruch przemyślany, każdy krok robię z planem
Suki kręcą biodrami, te szmaty skradły całe show
Każdy diament w moim chainie to blizna, której nie chcesz znać
Historie w mojej głowie mogłyby cię nauczyć się bać
Groźby lecą z każdej strony, ale nikt nie ma odwagi
Ostatni w tej grze, modlę się, by los mnie oszczędził

[Verse]
Gadają za plecami, ale słowa jak wiatr
Na ręce diament błyszczy, jakby tworzył własny świat
Wjeżdżam w noc, gdzie suk pełno, każda patrzy na mnie wciąż
Diamenty w zębach lśnią jak lód na szczycie góry
Każdy ruch to plan, nie gram w ich brudne bzdury
Suki w tańcu gubią siebie, jakby szukały szansy
Hajs spływa jak rzeka, nie ma końca tej trasy
Na stole karty, ja rozdaję, to jest moja gra
Suki chcą być blisko, bo wiedzą, że to mój czas
Cash płynie jak fala, oni toną w swoich snach
Nie ma miejsca na błędy, robię ruchy jak w szach
Hennessy na lodzie, kręci głową, krzywo na mnie patrzy
Każdy krok przemyślany, każdy plan jest bogatszy
Idę po swoje, nie ma granic, nie ma przeszkody
Courage na szyi błyszczy, to symbol tej drogi

[Chorus]
Wstaję rano, joint w pysku, dym się wznosi zanim wbiję się w outfit 
Na sobie Dior, żadne kopie, zostawiam wrażenie bo mój styl przynosi profit
Brylanty błyszczą na szyi, zależy mi tylko na tym, nie na Twojej tłustej cipce
Ona kręci dupskiem na parkiecie, a ja tylko myślę o tym, jak skończyć na szczycie

[Post-Chorus]
Sam w łóżku, ale w głowie milion planów
Nie śpię długo, bo sukces wzywa mnie nad ranem
Każdy ruch przemyślany, każdy krok robię z planem
Suki kręcą biodrami, te szmaty skradły całe show
Każdy diament w moim chainie to blizna, której nie chcesz znać
Historie w mojej głowie mogłyby cię nauczyć się bać
Groźby lecą z każdej strony, ale nikt nie ma odwagi
Ostatni w tej grze, modlę się, by los mnie oszczędził

Spoiler

PROMOCJA

• Na Lifeinvaderowym profilu Mikayla BbyKayla Lykes pojawiła się storka, na której duet Kayes i RiRi był widoczny wspólnie z producentem lilma, Swerrvo w studiu nagraniowym. (1)
  • Ferris Swerrvo Kaiser narysował fanart dla Aniyah Kayes Geovanney, który spotkał się z pozytywnym odbiorem - sama Kayes ustawiła go  na swoje zdjęcie profilowe. (1)
  • Sporo postów na profilu chłopaka promujące track, w tym snippet (1, 2, 3, 4, 5)
  • 16 grudnia Leopold Quinn JR został znaleziony w Textile City w stanie krytycznym (1)
  • Skład CRG - o nowym mixtape CASHRULESGAME oraz zamieszaniu wokół Leopolda "JR" Quinn Jr (1)
  • Rozpadnięcie się Courage? PrettyBoysMansion, członkowie Courage pod nowym kolektywem.
  • Rozwieszenie plakatów na mieście promujące track ROAD TO SUCCE$$ jak i merch z nim związany. (1)
  • Krótko przed rozpoczęciem sie Koncertu Kayes, 2Brazy wpadł w słowną zaczepkę z Swerrvo, krótko po tym został wyprowadzony razem z towarzyszącym mu Baby Yank. Po wyjściu z koncertu, 2Brazy znokautował Ferris, a całość nagrał Yank wrzucając nagranie z tego w swoje sociale. Kilka godzin później 2Brazy przeprosil w internecie za swoj slaby wystep i dawanie koszmarnego przykladu dziecia na koniec dopisal "bądz zdrów czarnuchu i oznaczył Swerrvo" 

GIERKA

KOSZTORYS

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Ferris Kaiser
Numer konta postaci: 7047688081

Edytowane przez Serwusik
bajtek, frxs, rodeo i 19 innych lubią to

**Na stronie www.courage.com właśnie pojawił się długo wyczekiwany RT$ Tracksuit, zaprojektowany specjalnie z okazji premiery utworu "ROAD TO SUCCE$". Ten ekskluzywny zestaw, wykonany z najwyższej jakości materiałów, to idealne połączenie stylu i wygody, a jego design doskonale odzwierciedla ducha COURAGE – ambicję, sukces i niepowstrzymaną determinację. Promocja tracksuitu rozpoczęła się od rozwieszenia plakatów na ulicach Los Santos, które zdominowały najbardziej charakterystyczne punkty miasta. Od Downtown po Mirror Park, każdy plakat przyciągał wzrok minimalistycznym, ale mocnym designem, promując zarówno utwór "ROAD TO SUCCE$", jak i nowy produkt marki COURAGE. QR kody umieszczone na plakatach pozwalały nie tylko dowiedzieć się więcej o premierze, ale także zdobyć kod rabatowy na 15% zniżki na zakup RT$ Tracksuit.**

u4idFwf.png

((https://www.mediafire.com/file/xqckvkwkb5g96do/ROAD_TO_SUCCE%24%24.rar/file))

**North nie rozumie aż tak głośnych i wielkich ruchów promocyjnych dla jednego singla artysty, który ledwo co opuścił muzyczne podziemie, uważa to za przerost formy nad treścią. Zostawił jednak pozytywną reakcję pod materiałem, ciesząc się, że w końcu pojawił się ktoś, kto niesie za swoimi treściami jakąkolwiek wizję artystyczną i pomysł na siebie**

Serwusik lubi to