Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

032. Skład CRG - o nowym mixtape CASHRULESGAME oraz zamieszaniu wokół Leopolda "JR" Quinn Jr.

S1lvio

Rekomendowane odpowiedzi

ht3pI9U.png.c532c677427d850b34d75947c88a88a1.png

Written by Charles Beaufils 7/12/2024

1DTr35H.pngCharles Baufils: Dobry wieczór Los Santos, witam was w dzisiejszej audycji. Nazywam się Charles Beaufils i mam dzisiaj przyjemność gościć w naszym studiu skład, który od jakiegoś czasu prowadzi prace nad dosyć sporym projektem; mowa tutaj o „CASH RULES GAMES MIXTAPE” oraz składzie CRG. W studiu dzisiaj witamy skład; Leopold „JR” Quinn Junior, Jay „Lil Jay” Cozart, Charlie „Kova” Minaj oraz Ferris „Swervvo” Kaiser. Witam Was panowie dzisiaj w studiu, zacznijmy może od podstaw: kto w tej grupie wyskoczył z pomysłem stworzenia tego i jak to się zaczęło?

Leopold Quinn JR.: Co dobrego Santos? Mówi do Was JR. prosto ze studio Daily Globe, jeszcze kilka miesięcy temu, bym się nie spodziewał, że tu zagoszczę. Są ze mną prawie wszyscy reprezentanci kolektywu - oprócz Baby Sha, ktoś wie co się z nim dzieje? Uhh, jak to się zaczęło? Zebrałem kilka młodych talentów do studio, zaczęliśmy gotować - po którymś tracku spontanicznie padł pomysł, by stworzyć mini album grupy, nazwijmy to spontanem - nagraliśmy kilkanaście numerów, z czego wybraliśmy te, które najbardziej siadają - album możecie już odsłuchać na cashrulesgame.com, sprawdźcie to bez wahania.

Charles Beaufils: Świetne wieści JR, album na pewno zbierze wam niemały Fame na scenie. Mając na uwadze ten mixtape nasuwa się kolejne pytanie, patrząc po teaserach, widzę że był w to także wmieszany Neari "Ciendaguapo" Love. On też wam pomagał przy tworzeniu całego projektu i wypuszczenia mixtape'a?

Leopold Quinn JR.: Neari.. był częścią kolektywu do czasu, w którym z bliżej niewyjaśnionych powodów z dnia na dzień znalazł się w Meksyku, gdy był jeszcze w mieście aniołów - wspierał nas, sam miał pojawić się na tym mixtape a posiadacze DELUXE wersji albumu mogli go na nim usłyszeć, pozdrawiam go z tego miejsca.  

Charles Beaufils: Miejmy nadzieję że jeszcze powróci do miasta i jest cały i zdrowy. Zostając jednak przy Was, powiedzcie lepiej co dalej planujecie? Jakie macie dalsze kroki, zamierzacie pozostać przy składzie i robić dalsze kawałki? Czy macie jednak jakieś swoje pomysły na solowe utwory spod waszego imienia?

Ferris Kaiser: Na pewno mamy nadzieję, że Neari wróci do miasta w jednym kawałku – zawsze jest u nas miejsce dla swoich. Jeśli chodzi o plany, to COURAGE działa w swoim stylu – robimy kawałki w składzie, ale każdy z nas ma też własną wizję i energie. Mixtape to tylko początek, pokazaliśmy, na co nas stać. Teraz czas na kolejne kroki, zarówno jako ekipa, jak i solo. Mamy w głowie projekty, które pozwolą nam jeszcze bardziej wyróżnić się na scenie.. bądźcie gotowi bo zatrzęsiemy tym miastem jeszcze nie raz.

Jay Cozart: Damn... Ja po prostu robię swoje, od początku wiedziałem że jestem najlepszy. Jak wpadniemy na nowe pomysły to zajmę się tym, na tym samym poziomie. Daliśmy sporo nowości na tej taśmie ale to nie wszystko na co nas stać.

Leopold Quinn JR.: Od Courage, aka CASHRULESGAME pojawi się niebawem jeszcze sporo rzeczy, minie trochę czasu zanim usłyszycie nas wspólnie na jakimś krążku pod sygnatem CRG - już niedługo, we wszystkich coffikach w tym mieście kupicie nasze produkty, to już potwierdzone, może jeszcze w tym tygodniu. Jednak teraz czas skupić się na solowych ścieżkach, bo każdy z nas będzie miał coś do zrealizowania, tego dowiecie się pewnie niedługo, obserwujcie nas na socialach. MIXTAPE to nie wszystko, na co nas stać co z pewnością jeszcze w przyszłości udowodnimy na jakimś wspólnym, większym projekcie.

Ferris kaiser: Junior dobrze to ujął mixtape to tylko początek, a my mamy głowy pełne pomysłów. COURAGE to nie tylko muzyka, to cały ruch, a każdy z nas ma swoje cele i swoje ścieżki do przejścia. Solo projekty pozwolą nam pokazać jeszcze więcej. Nasze produkty w coffikach? To dopiero start, bo zamierzamy zaznaczyć swoją obecność wszędzie, ale to dosłownie wszędzie. Śledźcie nas uważnie, bo plany mamy większe, niż ktokolwiek się spodziewa.

Charlie Minaj: Yah... tak jest. Zobaczymy czy to co stworzyliśmy zostanie z nami na dłuższą mete... Mówię tutaj o CRG - zobaczymy co pokaże czas... Solo projekty? Mam ich sporo na głowie... moje streamingi, aż od nich wybuchają. Ode mnie pojawi się jeszcze w grudniu duży projekt - większy niż tego drapacz chmur.

Charles Beaufils: Pomimo tego że w składzie jest was pięciu, to wokół ciebie JR jest najwięcej zamieszania; głównie przez dogranie się z Farush Bojaxhiu. Jeszcze niedawno uderzałeś do niego swoim utworem, a potem Twoi fani mogli usłyszeć jak razem z nim dogrywasz następny utwór. W dodatku Fehu Skarsgard, która wyśmiewa cię za twoją twórczość oraz to, co mówisz o wytwórniach. Co jesteś w stanie na to powiedzieć naszym aktywnym słuchaczom?

Leopold Quinn JR.: Zacznę może od Fehu, nie ukrywam, że laska powinna zająć się swoimi sprawami, zarzucała mi jakieś g***o, w tylu jakbym traktował wysłanie jej paczki z grzeczności jako błaganie ją na kolanach, by wstawiła zdjęcie w dresach merchu z albumu, lecz tak nie jest. Nie ukrywam też, że laska wygląda jak rodem wyjęta z Vikings Lagertha Lothbrok, pierwsza żona ragnara, wikińska tarczowniczka.. może to przez ilość palonego cracku, którego przepaliła pewnie w swojej karierze więcej, niż ja napisałem tracków - a ostatnio przebiłem barierę tysiąca w swojej bibliotece. Doceniam, że robi Primal i stara się tym samym wprowadzać jakościowe produkty na rynek, ale za design jej ciuchów chyba odpowiada jakiś dzieciak, albo ktoś kto nigdy w życiu nie odpalił chociażby Photoshopa by wkleić kilka vectorów z freepica, o Adobe Illustratorze nie wspomnę, bo to pewnie za wysoka szkoła dla nich. Przed zarzucaniem mi czegoś i pisaniem jakiegoś g***a, tu postaram się zacytować - młodzi artyści są jak j***ć industrie jesteście fałszywi, daj im czas a sami będą pisać po wytwórniach i ludziach wyżej by mnie zauważyli, kobieto.. pop********o Cię? Nie brakuje mi pieniędzy, nie brakuje mi odbiorców. Gdyby tak było, napisałbym do CHASE, albo k***a Kayes, zapłaciłbym im ćwierć miliona za zwrotkę i zebrałbym z tego drzewa owoce, laska ma wybujane ego, że wysłanie paczki z dobrej chęci tak traktuje.. słowo - powinna może zając się tą swoją mroczną aurą i promowaniem kolejnego tracku, w którym krzyczy coś do mikrofonu kumam, że ludzie to lubią, sam lubię niektóre takie numery - przykładowo X robił to dobrze, ale w jej wykonaniu, czuje się jakby krzyczała na mnie matka za to, że nie wstałem do szkoły.. słowo - ay, aż się zagotowałem, dajcie mi się czegoś napić.. o co jeszcze pytałeś?

Ferris Kaiser: Laska żyje w jakiejś swojej bajce, ale nawet tam jest postacią drugoplanową. Jej produkty wyglądają jak ubrania z promocji w markecie, gdzie ktoś wziął darmowe grafiki i liczył, że nikt się nie skapnie. Jak już przestanie jarać cracka, to może zauważy, że jej kariera to bardziej mem niż coś poważnego.

Leopold Quinn JR.: Phahah, ej.. ale ten tank-top Primal wygląda jak zwykła żonobijka z Walmart za $5.99, bez ściemy - ale powinni bardziej się postarać nad designem tego.

Charles Beaufils: Dobra, jadąc dalej z pytaniami na scenie artystycznej. Na profilu baby Sha możemy zobaczyć jednego krótkiego posta, w którym jest napisane cytuje bez pierwszego słowa "Słabo jest być niesłownym". O czym dokładnie myślał Shawnee, pisząc tego posta?

Leopold Quinn JR.: Miał na myśli o mnie, o tym że po trzech miesiącach od FUCK MUSIC INDUSTRY pojawiłem się na featuringu u LILMA - ay, nie powiem, że był to najmądrzejszy ruch w mojej karierze, bo nie był - ale tylko w ten sposób mogłem ten raz docenić tego serbskiego białasa, który jako jedyny miał jaja, by się ogarnąć i zrozumieć moje słowa, nie jak Pressey czy Miller, którzy obracali kota ogonem - te osiem barsów na jego tracku to swego rodzaju.. nagroda pocieszenia, za bycie jednym z myślących samodzielnie w tym przemyśle - ten białas miał chociaż jaja, by jakoś to naprawić, lepiej niż gorzej a na koniec dniach będziesz miał największe roszczenia, ogarnij się, mówię to z tego miejsca publicznie, bo to co mówię do Ciebie poza.. kamerami? Nie wpływa na Ciebie, mam dość takiego pieprzenia, albo jesteś z nami, albo działasz sam i próbujesz czerpać na nas tylko korzyści, wybieraj durniu. To nie wszystko jest czarne i białe, życie a przede wszystkim industria muzyczna jest szara, żeby się w tym utrzymać, trzeba odróżniać odcienie szarości - szanujesz, to jesteś szanowany, pracujesz - to jesteś nagradzany, to proste.. dla tych, którzy tego nie potrafią zrozumieć, droga jest jedna. Zakończę jeszcze to jednym wywodem, wiem że featem z Lilma zawiodłem kilku.. swoich odbiorców, swoich ziomali - Daevion, wiem że to słuchasz, nie będę się z tego więcej tłumaczył, mój statement już znacie. Tak już jest, to była moja decyzja, możesz to kochać albo nienawidzić.

Charles Beaufils: Cóż, powoli zbliżamy się do końca całej audycji. jednakże pozostaje ostatnie pytanie, które musi tutaj zostać zadane. Kova, doszły także nas słuchy o twojej niebywałej współpracy z zespołem Abyssal Ghouls, skąd wziął się ten pomysł? Proszę opowiedz coś o tym swoimi słowami. Fani na pewno są ciekawi twojej odpowiedzi na to.

Charlie Minaj: Co tu wiele mówić? Po prostu jestesmy najbardziej SWAGGOWI w calej galaktyce... Przyjaźnie się z chłopakami z Abyssal Ghouls, wyszedłem z inicjatywą do Lil Jaya i chłopaków z Abyssal, żeby zrobić coś fajnego i połączyć dwa kolektywy na jednym kawałku. Co tu wiele mówić? Po prostu jesteśmy najbardziej SWAGGOWI w całej galaktyce... Przyjaźnie się z chłopakami z Abyssal Ghouls, wyszedłem z inicjatywą do Lil Jaya i chłopaków z Abyssal, żeby zrobić coś fajnego i połączyć dwa kolektywy na jednym kawałku.

Charles Beaufils: Z pewnością. No cóż niestety na nas już czas, dziękuję wam panowie za przybycie tutaj i wypowiedzenie się w audycji. Ja także dziękuję słuchaczom za bycie razem z nami i wysłuchanie tej wieczornej audycji. Ze studia na żywo ze składem CRG, był Charles beaufils. Panowie checie sie pożegnać?

Leopold Quinn JR.:  Shot out dla Swervo, dla Kova i dla Lil Jay, Sha.. stary - co z Tobą, niepokoisz mnie.. shoutout dla Libiduo i wszystkim naszym odbiorcom dzięki za wszystko, oglądaliście mecz Panics z Miami Heat? Przegrać finał.. jak to jest - Kuba, lubie Cie, ale popracuj nad formą, dzięki za tą możliwość, peace.

kIwnODJ.png

Edytowane przez szafty

**Fehu Skarsgard odniosła się o wzmiance o niej w swoim poście na social mediach, w którym zarzuca Leopoldowi kijowy research i mierny pocisk. Dodatkowo wrzuca screeny ich wymiany zdań, gdzie znowu nawołuje, by muzyk odrzucił swój syndrom głównego bohatera**

https://li.v-rp.pl/post/122023_leopold-quinn-jr-w-sprawie-twojej-nawijki-na-wizji-moze-wpadnij-do-mnie-na-crac.html

302, Serwusik i S1lvio lubią to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png