Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Glove LSD 💊

makssoo

Rekomendowane odpowiedzi

image.jpeg.fa0470be6838c44f8150f2f1577b4deb.jpegLSD (dietyloamid kwasu lizergowego) to silny środek psychoaktywny, który należy do grupy halucynogenów. LSD jest znane przede wszystkim ze swojego wpływu na myślenie oraz nastroju prowadząc do tzw. tripów, czyli intesywnych doświadczeń psychicznych. LSD jest substancją bardzo potentną, nawet małe ilości mogą wywołać silne efekty. Długość działania efektów wynosi zwykle od 6 do 12 godzin, a efekty po LSD są bardzo inwidualne oraz zależa od osoby i sposobu w jakim substancja jest zażywana. LSD jest substancją kontrolowaną w wielu krajach, a jej nielegalne posiadanie i dystrybucja mogą prowadzić do poważnych konsekwencji prawnych.

image(1).jpg.821e7bc85f6ca1c138e5be2388d9167f.jpg

Istnieje kilka różnych sposobów na zrobienie LSD. Niektóre przepisy mogą zaczynać się od kwasu lizergowego, a inne przepisy wymagają nasion morning glory, które mogą być niebezpieczne, ponieważ czestą są sprzedawane z toksyczną powłoką. Głównie, narkotyk jest wytwarzany w formie "kartonu" ponieważ tak można najłatwiej go spożywać.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jak przyjmować LSD: 

1. Papierki (tzw. kartony) LSD jest przygotowane na małe kawałki papieru o wielkości paznokcia, które następnie są lizane lub umieszczane pod językiem, zwykle jeden "karton" posiada 100-200 mikrogramów zawartości LSD.
  2. Płyn (liquid LSD) LSD jest również przyjmowane w postaci płynnej którą można przyjąć bezpośrednio na język, albo zakraplając kostkę cukru. Płyn jest mocniejszy i może wywołać większe efekty.
  3. Tabletki lub kapsułki Rzadziej spotykana metoda zażywania LSD, która jest dostępna w postaci tabletek bądź kapsułek. Podobnie jak w postaci "kartonów" substancja jest zażywana przez układ pokarmowy, co może sprawić że efekty pojawią się później (po około 30-90 minutach)
Spoiler

siemano, jak gralem w abz nie wyszlo mi z projektem zarobkowym bo lider zamknal organizacje, a wiec startuje z projektem w tym gangu, nie bede sie zamykac ze sprzedaża mojego narkotyku tylko jednemu graczowi, tylko bede chcial krecic sie przy innych graczach. Wiem ze nie zajmuje roli suppliera, będe grać produkcje z głową.

Edytowane przez makssoo
kxvs, dixoniak7, swag i 5 innych lubią to

• 2 tygodnie później...

dorzucę słowo od siebie; Gracz został wyrzucony z naszej organizacji bo jeszcze podczas całej swojej kariery roleplay'owej nie widziałem tak niskiego poziomu rozgrywki - było mu tłumaczone wiele razy aby się poprawił i nie robił tego co robił prawię cały czas - nie pomogło, więc zdecydowaliśmy się go pozbyć przez FCK. Gracz jednak wolał podczas odgrywania akcji z nim po wbiciu mu bw napisać na /b pozdro - uciec z miejsca i quitnąć z gry. Powstał od pełnoprawnego lidera organizacji ticket na temat tej osoby na discordzie strefy przestępczej w sprawie blokady jego postaci. Pozdrawiam 

Edytowane przez kopaczgvk

Jak sami pisaliście to na początku miałem dostać dp, od dłuższego czasu nie widziałem sensu rozgrywki w tej organizacji ponieważ nudziła mi się gra. Co do niskiego poziomu, ja chociaż nie zaczynam bezsensownego bicia i wbijania sobie bw. Pozdrawiam 🙂

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin