Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] NovaMobile

WujekEddy

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.943fcd89b10783ddb4694dbcdc7250b4.pngNovaMobile - to świeżo powstała sieć telekomunikacyjna, otworzona przez nijakiego Michael Fenwick, jest to 32 letni mężczyzna, który dotychczasowo swoją wiedzę z zakresu telekomunikacji posiada głównie przez doświadczenie praktyczne - posiadając za sobą przeszło osiem lat pracy w lokalnych usługach u znanych operatorów. Początkowo jako młody telemarketer dla jednej z branży zaczął on nabywać w wieku 22 lat pierwsze doświadczenie w handlu, początkowo na linii B2C, zaś po kolejnych dwóch latach jako opiekunów klientów na umowach B2B kończąc zaś na stanowisku kierownika punktu sprzedaży w wieku 28 lat. Na tym nie koniec albowiem mężczyzna na przestrzeni kolejnych dwóch lat zaczął interesować się branżą od zupełnie innej perspektywy... zarówno technicznej jak i merytorycznej, która już w 2023 roku pozwoliła na otworzenie własnej działalności gospodarczej, w głównej mierze opierając się na dzierżawieniu instrumentów niezbędnych do prowadzenia tego przedsięwzięcia - czas ten nie był próżnym czasem gdyż na przełomie 2023 - 2024, pojawia się oficjalny brand wraz z lokalem przy wsparciu finansowym rodziców młodego człowieka.

Rozwój na przestrzeni połowy 2024 roku, miał ogromne znaczenie - NovaMobile zdobywa niszową część klientów zarówno tych z segmentu B2B jak i B2C, dzierżawiąca od innych usługodawców zarówno serwery utrzymaniowe jak i nadajniki GSM - jedna w tym miejscu warto się zatrzymać i zwrócić uwagę dla kogo docelowo sieć telekomunikacyjna została stworzona; sieć ta przede wszystkim ma trafiać do osób, które nie mogą pozwolić sobie na zakup drogiego urządzenia i mowa tutaj zarówno o smartfonach jak i urządzeniach mobilnych, które w ofercie ratalnej są dla niektórych osób zbawieniem - nie od dziś wiadomo, że branża ta głównie skupia się na ofertach urządzeń szerokiej maści, natomiast warto tutaj zaznaczyć, że wraz z tym niosą się za sobą pewne kruczki jak chociażby zgoda na kontakt telefoniczny z ofertami marketingowymi, wyłączność dla konkretnej sieci telekomunikacyjnej, a to przecież idealna opcja dla każdego przedstawiciela swoich urządzeń, którzy chcą podbić swoją sprzedaż. Reasumując - NovaMobile na obecny moment może nie jest najlepszą opcją dla poważnych przedsiębiorców, może zasięg Twojej sieci nie będzie idealny ale za to bez problemu dostaniesz w ofercie ratalnej swój wymarzony smartfon, a laptop z pewnością przyda się dziecku do szkoły - to właśnie dla tych klientów jest stworzona oferta, która cały czas jest urozmaicana.

image.jpeg.aa2cf66aecf538eebf6fc2343168b7b0.jpeg

Początek roku 2025, NovaMobile otwiera swój pierwszy, stacjonarny punkt sprzedaży oraz obsługi klienta wraz z sektorem telekomunikacyjnym, który ma za zadanie zachęcić Cię do podpisania kolejnej umowy, a jednocześnie poprawiając swoje dotychczasowe podejście do klienta - albowiem mimo natrętnych telefonów czy wiadomości sms z informacją o nowej ofercie, wciąż możesz liczyć na obsługę, która z biegiem czasu zaczyna się poprawiać, sieć zyskuje poważnych kontrahentów z sektora B2B, a do tego zakres oferowanych usług wciąż się poszerza o chociażby opiekunów biznesowych, którzy stale rozwijają swoją wiedzę, doświadczenie z tego zakresu. Reasumując... to wciąż świeża i stale rozwijająca się sieć, która wciąż jest na niszowym etapie swojej przyszłej popularności oraz konkurencyjności względem topowych marek mających z pewnością korzystniejsze warunki jak i zaplecze techniczne, niemniej jednak dla przeciętnego człowieka, który nie posiada większych wymagań - jest to strzał w dziesiątkę, pozwalający przede wszystkim sieci na rozwój w sektorze.

Spoiler

Notka OOC;
Czołem czytającym, przejdę do sedna - w głowie narodził mi się pomysł otworzenia przyszłościowego projektu IC, który w głównej mierze jest nastawiony na grę dość... specyficzną i otwierającą przede wszystkim miejsce rozgrywki dla naprawdę ogromnej ilości osób, natomiast nie o tym... chciałbym otworzyć projekt, który w przyszłości chcę aby wskoczył na sektor spółki gdy tylko już pojawi się taka możliwość, chcąc budować renomę marki od naprawdę niskiego poziomu natomiast z uwzględnieniem, że jednak jakoś to musi funkcjonować więc nie będzie to lewa buda, a plan na rozgrywkę jest dość ambitny, z którym myślę że sobie poradzę... natomiast - jak wygląda mój plan? 
W pierwszej kolejności chcę zaznaczyć, że nie zależy mi na sztucznej rozgrywce pod forum i klepanie zbędnych ssów z wymyślonymi postaciami, chcę naprawdę i fizycznie zbierać bazę klientów, spisywać numery telefonów każdej osoby podpisującej faktyczną umowę in-game, a przy tym współpracując z wszelakimi biznesami technologicznymi oferując sprzedaż ich urządzeń - chyba każdy z nas spotkał się z irytującym sms'em o promocji, nowym dostępnym telefonie czy urządzeniu mobilnym i to w planach mam również wprowadzić ja - cykliczne wiadomości o ofertach, telefony konsultantów z przedstawieniem nowych rozwiązań i tak dalej i tak dalej... wszystko chcę aby odbywało się bezpośrednio w grze... na przestrzeni czasu otwierając zarówno punktu sprzedaży, przechodząc na centra telekomunikacji gdzie gracz będzie kontaktował się z graczem - zero sztucznych i ustawionych epizodów. 
Czy potrzebuję wsparcia opiekunów? Oczywiście, że tak... być może nie są to wygórowane rzeczy natomiast z pewnością chciałbym otrzymać możliwość sprzedaży przedmiotów odkładanych takich jak właśnie laptop, tablet aby faktycznie jakiekolwiek zainteresowanie się pojawiło i pozwoliło mieć przełożenie na realny zysk bo tak... nastawiam się na pewien zysk z tego przedsięwzięcia aby rozgrywkę prowadzić w kierunku rozwoju i przełożenia na spółkę natomiast cały czas mam w głowie aspekt i założenia jakim powinien kierować się projekt IC - bo wiadomo, że chodzi tutaj o grę IC i do tego mam zamiar dążyć... czy się uda? Spróbujmy i zobaczmy jak to będzie wyglądało, wydaje mi się że dotychczas nie było takiego projektu.

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: NovaMobile
Postać lidera: Michael Fenwick
UID postaci lidera z panelu gracza: 13240
Nick Discord: WujekEddy
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://cdn.discordapp.com/attachments/1114499375759118336/1338973274247532594/image.png?ex=67ad0789&is=67abb609&hm=e3d642f7057b78c9d767b72e7bf5e79b1c6f56cff324ede1a5ba0b81b6a72a0e&
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Sieć telekomunikacyjna
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez WujekEddy

xddd.png image.png.0e98bf424312b22567c11a6dc03ddcd3.png

Akceptuje.

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Raised on pop punk and bubblegum

image.png.44dedd1aa36b2608e2e7c988eb9a1eb3.png      image.png.3abddd895ed675e39c99d8b68ce4de07.png

**Pierwszy tydzień to tydzień pełen sukcesów pod kątem nabycia nowych klientów, którzy stale do tej grupy dołączają, firma zyskuje kolejnych klientów zarówno indywidualnych jak i biznesowych**
**Na lifeinvader można zauważyć nowo powstałą stronę internetową, która uzyskała w zaledwie kilka dni pierwszy zainteresowanych**
**Rozpoczęto proces poszukiwania pracowników na wielu szczeblach, począwszy od programistów, kończąc na zespole ds. marketingu oraz sprzedaży, zaś NovaMobile wychodzi z wstępną wersją aplikacji na telefon**

Spoiler

image.png.23ef3013e24fb63d06cb13f6496fd35b.pngimage.png.597cd360ebd01bd6492154a7a754c1d9.png

image.png.da44437959d6bbc5f425059c845613f2.pngimage.png.7760cc81a2648444c6abcfd16a234734.png

image.png.0a285264394326409ca1b64a6f92d83e.pngimage.png.dd2b60290cdb52859529f82b403ffda3.png 

Edytowane przez WujekEddy
Don_Marczello, Zoh i Zazi lubią to

xddd.png image.png.0e98bf424312b22567c11a6dc03ddcd3.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin