Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[2025.02.10] Zabij albo zostań zabitym

Gość Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

**2025.02.10 - 00:30 - przed klubem na vespucci - dokładniej na samym molo, dwójka osób Koveon Kincaid wraz z Tayven Kaelaris opuszczają klub po czym natychmiastowo zostają zaczepieni przez Hekur Thika i Maurice Moore - po krótkiej wymianie zdań na monitoringu można było zauważyć jak Koveon wraz z Tayven'em ruszają w gonitwę za Mauricio co mogło zostać sprowokowane przez Moore'a jego prowokacjami słownymi w stronę dwójki opuszczającej klub. Po mniej-więcej dwóch minutach bieganiny po parkingu do sytuacje wkracza Hekur Thika ze swoim ostrzem raniąc przy tym Tayven'a w brzuch. Koveon widząc to zaczął uciekać przed Hekurem i Maurice Ci jednak nie chcieli mu odpuścić, chłopak dalej czując zagrożenie z ich strony i nie chcąc zostać prawdopodobnie śmiertelnie zadźgany przez facetów zbiegł po schodach z molo po czym chwycił za swój pistolet i oddał cztery strzały w kierunku Maurice zaraz po tym nie zastanawiając się nad niczym innym uciekł z miejsca dalej bojąc się o swoje życie.**

(OOC chcę dodać, że tak, Maurice Moore wpisał sobie CK, lecz przed tym podbiegał jeszcze do nas po tym jak zeszło mu BW z broni pisząc jakieś marne prowokacje i grożąc, że wpiszę sobie CK co jest dla mnie śmieszne; gdybym nie dostał informacji od niego, że podobno jakiś CM kazał pisać owe przestępstwo (gdy pytałem który to nie dostałem odpowiedzi) to bym go nawet nie wstawiał bo dla mnie poziom gry tej dwójki to żart, było widać, że szukali celowej zaczepki aby tylko uprzykrzyć komuś giere - uważam, że akcja nie powinna się w ogóle odbyć ale no cóż typowy poziom w /tamtych okolicach/. Wstawiam to dla własnego spokoju aby ktoś mi nie zarzucił niewstawienia przestępstwa - jeśli ktoś chcę przedyskutować sytuacje na DC czy PV Forum to zapraszam odpowiedzieć niżej.)

27 minut temu, Gość Anonimowy napisał:

Koveon widząc to zaczął uciekać przed Hekurem i Maurice Ci jednak nie chcieli mu odpuścić, chłopak dalej czując zagrożenie z ich strony i nie chcąc zostać prawdopodobnie śmiertelnie zadźgany przez facetów zbiegł po schodach z molo po czym chwycił za swój pistolet i oddał cztery strzały w kierunku Maurice zaraz po tym nie zastanawiając się nad niczym innym uciekł z miejsca dalej bojąc się o swoje życie.**

Koveon widząc to postanowił zeskoczyć z wysokiego molo na schody, dostając przy tym ragdolla - mimo wszystko gdy dostał trzy kopnięcia w tył pleców od Maurycego wstał, odbiegając do tyłu wyciągająć glocka i postanowił go zastrzelić, mimo wszystko krótko po tym nawet gdy przyjechał Departament Koveon biegał po miejscu zdarzenia jak gdyby nigdy nic.

Skuucx. i mvjk lubią to

56 minut temu, Karolinaaa napisał:

Koveon widząc to postanowił zeskoczyć z wysokiego molo na schody, dostając przy tym ragdolla - mimo wszystko gdy dostał trzy kopnięcia w tył pleców od Maurycego wstał, odbiegając do tyłu wyciągająć glocka i postanowił go zastrzelić, mimo wszystko krótko po tym nawet gdy przyjechał Departament Koveon biegał po miejscu zdarzenia jak gdyby nigdy nic.

(nie mam zamiaru kłócić się z tobą, wystarczy zajrzeć na twój profil żeby zrozumieć jaką osoba jesteś, jedna kara za nieposzanowanie życia, dwie za brak chęci do gry IC - o tym mówiłem. Zeskok to był zwyczajny missclick dlatego opisałem to w bardziej realistyczny sposób nie wspomnisz już o tym, że zeskoczyłeś/aś celowo za mną lodując mi na "głowie?" XD, zakładam, że po postrzeleniu twojego chara nie było nic grane z tw. strony więc shareout! Zostawiam dla LEA ew. Gm'a - Cm'a co z tym robimy)

9 minut temu, Gość Anonimowy napisał:

(nie mam zamiaru kłócić się z tobą, wystarczy zajrzeć na twój profil żeby zrozumieć jaką osoba jesteś, jedna kara za nieposzanowanie życia, dwie za brak chęci do gry IC - o tym mówiłem. Zeskok to był zwyczajny missclick dlatego opisałem to w bardziej realistyczny sposób nie wspomnisz już o tym, że zeskoczyłeś/aś celowo za mną lodując mi na "głowie?" XD, zakładam, że po postrzeleniu twojego chara nie było nic grane z tw. strony więc shareout! Zostawiam dla LEA ew. Gm'a - Cm'a co z tym robimy)

Średnio mnie to obchodzi co możesz stwierdzić po karach nie znając ich drugiego dna - zabiłeś osobe IC przy najpopularniejszym/ruchliwym molo w całym Stanie - więc tu nie ma żadnych wymówek

1 godzinę temu, Gość Anonimowy napisał:

(OOC chcę dodać, że tak, Maurice Moore wpisał sobie CK, lecz przed tym podbiegał jeszcze do nas po tym jak zeszło mu BW z broni pisząc jakieś marne prowokacje i grożąc, że wpiszę sobie CK co jest dla mnie śmieszne;

Dodam że jedynie podbiegłam poinformować cię żebyś napisał przestępstwo z faktu że wróciłeś na miejsce i poprosiłam kogoś by wbił mi ponownie bw bym mogła zaakceptować śmierć postaci.