Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[CC] [16/02/2025] Christian Vance ( plaintiff) v. Lance Stimblay ( defendant )

Rekomendowane odpowiedzi

**Lance Stimblay wstał z krzesła i skierował głowe w strone H.G. po czym zaczął przemowę lekko drżącym głosem ukazując skruchę przed sądem**
Przyznaje materiał dowodowy który został ukazany przez stronę oskarżającą jest niepodważalny więc samemu niestety ale nie dam rady się z tego wybronić... jedynie mogę powiedzieć tyle iż zawiodłem moją skrajnie idiotyczną jazdą po drogach Los Santos i mogłem wyrządzić tym nie małą krzywdę sobie jak i innym uczestnikom ruchu drogowego, jestem gotowy przyjąć na klatę to co najwyższy sąd zadecyduje wobec mnie.
**Lance Stimblay usiadł na krześle i przetarł spoconą twarz ze stresu**

@Matieusz

**Sędzia Henry Gallegos po krótkiej zarządzonej przerwie wrócił na salę rozpraw, usiadł na swoim fotelu, a następnie spojrzał na stronę oskarżająca i stronę oskarżoną**

Po wewnętrznych dyskusjach, ława przysięgłych ustaliła wyrok.

Ława przysięgłych uznała, że Lance Stimblay jest winny oskarżenia zgodnie z przepisami 20.108 VC - Spowodowanie wypadku. Przedstawione dowody dostarczyły wystarczające podstawy do stwierdzenia, że Lance Stimblay naruszył przepisy, nie zachowując należytej ostrożności.

Z tytułu tego wyroku, Lance Stimblay jest zobowiązany do zapłacenia kwoty $30.000 dolarów (słownie: trzydzieści tysięcy dolarów) na rzecz oskarżyciela oraz pokrycia kosztów rozprawy sądowej. @Bubsonek @k4ktus

**Momentalnie wstał** Sprzeciw! Wnioskuję o conajmniej nałożenie kary w wysokości 150000 USD ( słownie stu pięćdziesięciu tysięcy amerykańskich dolarów ). Szkody, które wyrządził zdecydowanie nie zostaną pokryte trzydziestoma tysiącami, wysoki sądzie; apeluję o podwyższenie zobowiązanej kwoty do wpłaty.

**Sędzia Henry Gallegos spojrzał na Trevor Mcgonley nie ukrywając swojego niezadowolenia, a następnie powiedział do obrońcy:**

Wyrok w tej sprawie jest ostateczny, a po jego ogłoszeniu nie ma możliwości wniesienia sprzeciwu. Strona ma prawo do złożenia apelacji do sądu apelacyjnego w terminie określonym przez prawo, zgodnie z California Code of Civil Procedure § 904.1

@Bubsonek

m00n lubi to