Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

035. Czy Leopold Quinn Jr. wzniesie się na szczyt sceny rapowej?

Excelsior

Rekomendowane odpowiedzi

uB2MVt8.png

Czy Leopold Quinn Jr. wzniesie się na szczyt sceny rapowej?

Jest wschodzącą gwiazdą młodej sceny rapowej a także członkiem kolektywu Cash Rules Game. Pomimo stosunkowo krótkiej kariery oraz młodego wieku w sieci zdążyły pojawić się wokół niego kontrowersje a także liczne plotki.

W dzisiejszym wywiadzie dla Daily Globe nasza reporterka Kaylee Reynolds przeprowadziła rozmowę z artystą. Poznamy historię młodego rapera. Leopold Quinn Jr. osobiście opowiedział m.in. o swojej pasji do muzyki, początkach kariery, planach na przyszłość a także rozwiał wątpliwości związane z kontrowersyjnymi plotkami na jego temat opublikowanych w serwisie Celebrity Preview. Podczas wywiadu młody muzyk podzielił się także informacjami na temat przyszłego albumu, nad którym trwają obecnie prace. Zapraszamy wszystkich czytelników Daily Globe do przeczytania wywiadu.

1wlxST0.png

Kaylee Reynolds: Witajcie kochani! Z tej strony Kaylee Reynolds. A dziś w wywiadzie dla czytelników Daily Globe wschodząca gwiazda młodej sceny rapowej. Specjalnie dla Was - Leopold Quinn Jr. Witam Cię serdecznie. Zacznijmy od początku Twojej rapowej działalności. Co skłoniło Cię do obrania takiej kariery i z jakimi problemami musiałeś zmagać się najczęściej?

Leopold Quinn Jr: Dążyliśmy do tego całodobowo razem z Ferrisem, shotuout Swervo. Zaczynaliśmy w branży modowej? Chyba tak mogę to nazwać, Skupowaliśmy designerskie, limitowane ciuchy sprzedając je dalej z naszą marżą. Z czasem uzbieraliśmy fundusze, by móc zacząć kombinować ze swoją marką. Courage teraz istnieje jako pełnoprawny brand. Było nam ciężko postawić to na nogi, ale efektem ciężkiej pracy i odrobinie szczęścia - jesteśmy tutaj. Muzyka.. muzyka zawsze u nas była, robiliśmy ją głównie dla siebie, nigdy nie pomyślałbym, że mogę mieć stałe grono słuchaczy. Aż do momentu, gdy wydałem F**k Music Industry, odebrało się to bardzo dobrze, wręcz - poszło viralem. Od tamtego momentu staram się wrzucić coś od czasu do czasu w sieć. Gdy z piętnastu numerów jeden podpasuje mi na tyle, bym uznał, że nadaje się dla szerszej publiki. Tak jak mówię, żyjemy tym. To nie jest nasza praca, mimo wszystko. Jesteśmy artystami, nieważne kto co myśli, nie myślimy o tym z uwagi na business, po prostu. To część wyrażania własnego siebie.

ZNk0Fd8.jpegKaylee Reynolds: Uzupełniając wcześniejsze moje pytanie powiedz, skąd u Ciebie w ogóle wzięła się pasja do muzyki? Miałeś jakiegoś idola, którym starałeś się inspirować?

Leopold Quinn Jr: Idola? Szczerze nie chcę tutaj nikomu ujmować, ale największy wpływ na mnie wywarł Pharell razem z Chief Keefem i Ye, którzy moim zdaniem, są geniuszami. Powiedzmy szczerze, prekursorami. Od zawsze w moim domu była muzyka. Gdy tylko puszczałem coś na iPodzie, widziałem i czułem muzykę, którą słucham. Pochłaniało mnie to. Rozwarstwiałem ją na czynniki pierwsze. Coś czuję, że może to być swego rodzaju.. dar, talent, którego nie każdy ma okazje zaznać.

Kaylee Reynolds: Rozumiem, muzyczne środowisko wywarło na Ciebie wpływ i postanowiłeś zostać jego częścią. Opowiedz proszę naszym czytelnikom o Kolektywie Cash Rules Game. Czym dla Ciebie był?

Leopold Quinn Jr: Był.. dalej jest. Jest dla mnie moim oczkiem w głowie, skupiam na tym swoją uwagę, gdy tylko mogę. Mimo odejścia chłopaków dalej pchamy to z Swervo. Nie mogę za dużo zdradzać na przestrzeni.. kolejnych tygodni zaskoczymy raz jeszcze, a Cash Rules Game.. co tu mówić - pójdzie szerzej.

Kaylee Reynolds: Trochę tajemniczo, ale może to nawet dobrze. Nie warto odkrywać wszystkich kart prawda? Dobrze, zejdźmy na chwilę z muzycznych tematów i porozmawiajmy o wydarzeniach, które obiły się szerokim echem nie tylko wśród Twoich słuchaczy. Jakiś czas temu pojawiła się w sieci pogłoska o Twoim  złym stanie zdrowia. Podobno przechodziłeś operację. Czy jesteś w stanie to potwierdzić a może był to prostu fake-news?

Leopold Quinn Jr: Nie chcę poruszać, odkopywać tego tematu, wybacz.. Mam się dobrze - yeah?

Kaylee Reynolds: W porządku. W takim razie porozmawiajmy o wydarzeniach, które rozpisywane były przez portal Celebrity Preview. Serwis podał informację, że nie tak dawno podjechałeś gwałtowanie, uszkodzonym samochodem na teren szpitala, do którego wniosłeś na rękach nieprzytomną Mikaylę Lykes. Czy potrafisz streścić dla naszych czytelników przebieg tego wydarzenia?

Leopold Quinn Jr: Yeah.. uszkodzony samochód wynikał z tego, że zatarasowano mi wyjazd z posesji. W sytuacji awaryjnej byłem zmuszony do wyjazdu. Nie spowodowałem żadnego wypadku, czy cokolwiek. Chyba tyle mogę na ten temat powiedzieć, nie chcę wypowiadać się za Kayle, jeżeli to czyta.. wszystkiego co dobre, K'.

Kaylee Reynolds: Rozumiem, doszukałam się jeszcze jednej ciekawej wzmianki z Celebrity Preview dotyczącej imprezy Daevion'a Eppsa. Według informacji zawartych na portalu w Twoim otoczeniu przebywała nie tylko wspomniana wcześniej Mikayla Lykes, ale również służby Departamentu z Coronelem. Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, co dokładnie wydarzyło się na wspomnianej przeze mnie imprezie?

Leopold Quinn Jr: To jeden wielki fake-news, nic nie wydarzyło się u Eppsa.

Kaylee Reynolds: Czyli jednoznacznie dementujesz tą plotkę i podczas imprezy nie był obecny Departament?

Leopold Quinn Jr: Nie, nie, podczas całej imprezy u Eppsa nie zjawił się departament, a tym bardziej coroner service.

9rQJcVY.pngKaylee Reynolds: Przejdźmy zatem do trochę smutniejszego tematu. Jak zareagowałeś na wieść o śmierci Baby Sha? Czy ta informacja była na tyle silna, aby mieć realny wpływ na Twoje dalsze życie?

Leopold Quinn Jr: Uh, to całe g***o wydarzyło się wczoraj. Dalej nie potrafię tego zrozumieć, ale.. nie miałem ostatnio dobrych relacji z Shawnee. Mimo to nie życzyłbym śmierci swojemu największemu wrogowi. Mimo wszystko lubiłem go, ale nasze drogi musiały rozejść się prędzej, czy później. Będąc szczerym, w stu procentach jestem pewny, kto odpowiada za jego śmierć. Jestem pewny, że karma wróci do tych, którzy to zrobili. Nie angażuję się w to, nie potrzebuje kolejnych problemów, ale modle się o to.

Kaylee Reynolds: A czy mógłbyś opowiedzieć czytelnikom jak zaczął się konflikt pomiędzy Wami? Przed chwilą powiedziałeś, że nie mieliście najlepszych relacji.

Leopold Quinn Jr: Shawnee był częścią CRG, nie potrafiliśmy dojść do wspólnego języka, nie zgadzaliśmy się w wielu kwestiach.

Kaylee Reynolds: Rozumiem, że były to kwestie związane z muzyką?

Leopold Quinn Jr: Sporo kwestii się na to złożyło. Nie chodziło tylko o muzykę, po prostu nasze drogi musiały się rozejść. Nie widzieliśmy sensu w robienie dobrej miny do złej gry.

Kaylee Reynolds: Rozumiem. Wróćmy zatem do tematu muzyki. Powiedz, skąd czerpiesz inspirację do swoich piosenek? Czy jest jakaś szczególna rzecz bądź osoba, która motywuje Cię najbardziej?

Leopold Quinn Jr: Szukam inspiracji w tym, co mnie na daną chwile otacza. Ciężko mi wskazać jedną rzecz. To cały czas się zmienia.

Kaylee Reynolds: A gdybyś był stanie określić, to jaki przekaz chciałbyś, aby niosła do fanów Twoja twórczość?

Leopold Quinn Jr: Chcę pokazać, że każdy jest w stanie osiągnąć swój własny szczyt. O tym jest Stop The Madness, o tym będzie mój przyszły album.

Kaylee Reynolds: Z utworów, które nagrałeś do tej pory. Który z nich oceniłbyś jako swój najlepszy i dlaczego?

Leopold Quinn Jr: Szczerze? Albo Stop The Madness razem ze Swervo, albo Tell The World You Mine z Maxine. To dwa moje ulubione numery w ostatnim czasie.

Kaylee Reynolds: Miałam Cię zapytać na koniec o plany na przyszłość. Powiedziałeś, że kolejnym albumem nad, którym trwają prace będzie Stop The Madness. A czy jest coś co chciałbyś ulepszyć, poprawić, zmienić bądź dodać jeśli chodzi o Twoją twórczość?

Leopold Quinn Jr: Zalegam z performance, moi fani wypytują mnie o to w DMach. Niedługo będziecie mieć okazje usłyszeć mnie na żywo. To chyba tyle.. co mogę powiedzieć.

Kaylee Reynolds: W takim razie nie pozostaję mi nic innego jak życzyć Tobie oraz osobom z którymi współpracujesz powodzenia. Moim rozmówcą był Lepold Quinn Jr. Dziękuję bardzo za udzielenie tak obszernego wywiadu.

Leopold Quinn Jr: Dzięki wielkie. Do zobaczenia, all love.

ECMxxx9.png

**North nadrobil wywiad po koncercie swojego podopiecznego, również stracil jakiekolwiek zainteresowanie ksywką JR. po tym, jak zobaczyl jak szybko rzeczywistość i pogoń za liczbami zweryfikowała jego "FUCK MUSIC INDUSTRY" - które z resztą sam wspierał, kiedy to jeszcze miało jakieś podłoże.**

Dupek12 lubi to

**tiptoe obejrzal wywiad bo dostal wiado od demonicznego. sadzi, ze juniora kariera za postawe ktora teraz pokazuje i slowa ktorych nie powinien mowic, skonczy sie szybciej niz zaczela. posłał kilka wiadomosci do demonicznego w odpowiedzi**

Edytowane przez kuszpin

**Tremani Givens uważa, że większość ludzi nie kuma postępu ma też odczucie, że tiptoe myśli, że jest w edit na tik tok i nie kuma też mody na to, że gangsterzy z comptona interesuje aż tak życie gwiazd **

Edytowane przez Dupek12
Serwusik, bajtek i 302 lubią to