Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Komis samochodowy] CarNation

rafael

Rekomendowane odpowiedzi

Logo.png.71d0122bfe9a7012d646944b72bf362c.png

Historia.png.fc15f8026b6007f9b08fcadb81e616fa.png

CarNation to firma założona w 2019 roku w Santa Clarita przez Armando Belmonte i jego ówczesną żonę. Początkowo dynamicznie się rozwijała, przyciągając klientów szerokim wyborem używanych samochodów i konkurencyjnymi cenami. Jednak w 2021 roku zaczęły pojawiać się trudności – rosnące koszty wynajmu lokalu, narastająca konkurencja oraz zmiany w lokalnych przepisach dotyczących handlu pojazdami stopniowo odbijały się na kondycji firmy.

Mimo tych wyzwań Belmonte i jego żona starali się utrzymać działalność, dostosowując ofertę i szukając nowych rozwiązań. Z biegiem lat prowadzenie biznesu stawało się jednak coraz trudniejsze, a dodatkowe problemy osobiste zaczęły wpływać na przyszłość firmy. W 2024 roku, po trudnym rozwodzie i narastających problemach finansowych, Belmonte podjął decyzję o zamknięciu komisu. Chęć rozpoczęcia nowego rozdziału w życiu skłoniła go do przeniesienia działalności do Los Santos, gdzie widział większe możliwości rozwoju.

Po okresie przygotowań i dostosowania się do nowego rynku, na początku 2025 roku oficjalnie wznowił działalność. Nowa odsłona CarNation oferuje nie tylko sprzedaż używanych aut, ale także wynajem pojazdów, odpowiadając na zmieniające się potrzeby klientów.

Usugi.png.e0a0b79db9cd3b437c8c6013133b8ead.png

CarNation, oprócz standardowych usług komisu obejmujących sprzedaż, zakup i zamianę pojazdów, oferuje również kompleksową obsługę w zakresie wynajmu samochodów, transportu pojazdów oraz profesjonalne doradztwo przy zakupie pojazdu. Oferta została stworzona z myślą o pełnej satysfakcji i wygodzie klientów.

Lokalizacja.png.182e6089d03393f53bfc9788d69e1512.png

Komis znajduje się w dogodnej lokalizacji przy Exceptionalist Way, w pobliżu lotniska, co umożliwia łatwiejszy dostęp dla osób przybywających do Los Santos i poszukujących wynajmu samochodów. Dzięki tej lokalizacji klienci mogą szybko i wygodnie skorzystać z usług zaraz po przybyciu do miasta.

Projektbeznazwy(1).png.0a357f973adf3bf090f24254ceec6f4a.png

OOC

Spoiler

Witam, po ostatnim niewypale z agencją ubezpieczeń postanowiłem otworzyć komis. Długo myślałem, w co pójść, aby biznes nie był biznesem-widmem, i wydaje mi się, że komis będzie znakomitym pomysłem. Zauważyłem, że wszystko, co związane z autami, przyciąga graczy, więc łatwo będzie znaleźć zainteresowanych. Dodatkowo mam zamiar urozmaicić komis o auta do wynajęcia. Robiąc research, widziałem, że dawno nikt tego nie robił, a więc może to być dobre połączenie. Jeśli chodzi o lokalizację, budynek jest obecnie zajęty (chyba?) przez projekt, który trafił do archiwum kilka miesięcy temu. Jeśli nie będzie można tam postawić blipa to zmienię lokalizację, chociaż niepowinno być problemu gdyż mamy przygotowany exterior i interior. Pozdrawiam

ps, Aplikację piszę dlatego że słyszałem o zwalniającym się slocie Vikingów 😛

Nazwa biznesu/Projektu IC: CarNation
Postać lidera: Armando Belmonte
UID postaci lidera z panelu gracza: 55869
Nick Discord: Majestic.dc
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/hTcR4iq
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Komis
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a 

dixoniak7 lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin