Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/Nieznajomy B7V4, CPA6F] KrulPomaranczowy

KrulPomaranczowy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta: https://forum.v-rp.pl/profile/10993-krulpomaranczowy/
Link do konta oskarżonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC) Nieznajomi B7V4, CPA6F
Powód składania skargi: Brak wstawienia tematu z przestępstwa w regulaminowym czasie.
Wyjaśnienie sprawy: Brak wstawienia przestępstwa zgodnie z regulaminem, tj.  

Oznacza to, że przy wykonaniu przestępstwa na terenie otwartym/w biznesie/innym logicznym miejscu, gdzie będą osoby poboczne, gracz zobligowany jest do napisania przestępstwa.

Główne rodzaje przestępstw jakie wyróżniamy:

• morderstwo FCK/PK
  • kradzież pojazdu FCJ/z użyciem /kradnij
  • działania z bronią palną (grożenie, strzelanina)
  • porwania
  • podpalenia

Dowody:
image.png.110bceb428719c1b1107787ecee0c9b3.png

Vesa, bulkaa, Sailaway i 4 innych lubią to

Przyznaje się bez bicia, ostatnie dni miałem mało czasu na myślenie przez chorobe i szpital. Wypadło mi to z głowy kompletnie, jeżeli jest taka sytuacja mogę napisać przestępstwo w wolnej chwili - jeżeli kolega tak bardzo poczuł się skrzywdzony o tą napaść to zwyczajnie mnie ukarajacie. Kolegi drugiego nie ma co karać bo już go z nami nie ma. Zdecydujcie sami, ja nie mam nic więcej do dodania raczej w tej sprawie. Jeżeli dostane szansę to ją wykorzystam. Pozdrawiam biznesmana Dino

Po konsultacji z Aikonem, skargę odrzucam:

• Jeden z graczy dokonujących rabunku - otrzymał banicję permanentną (niezwiązaną z tą skargą)
  • Przestępstwo było gracz - gracz, więc nie ma obowiązku pojawić się w ciągu 24h, tylko na prośbę LEA lub samego gracza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin