Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Coffee Shop] RAW STORE

toniezombie

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.acc634c459f38ce33458957f37b4228f.png

RAW STORE to nowo powstały w centrum Davis w pełni nowoczesny sklep konopny założony dzięki pasjonatce Rue Rawley, wraz z pomocą jej narzeczonego który sukcesywnie stara się ją wspierać w tworzeniu własnej marki, a sama nazwa nawiązuje do jej nazwiska. Dziewczyna interesowała się konopiami większość swojego życia i wręcz marzyła nad postawieniem własnego sklepu już od nastoletnich lat. Pewnego dnia zdecydowała się na spróbowanie swoich sił w tym przedsięwzięciu, i stworzenie miejsca które wyróżnia się od innych, prostych coffe shopów głównie jakością produktów i dysponowaniem nie tylko suszem, ale też akcesoriami związanymi z konopiami jak i ich uprawą. Oferta sklepu zawiera wiele odmian konopii w odpowiednio dobranej cenie względem jakości danej odmiany i stężenia THC, znajdą się również artykuły spożywcze takie jak żelki, napoje czy czekolady które zawierają jedynie CBD. Sam susz zaskakuje swoją świeżością i zapachem oraz łagodnym aromatem który jedynie zachęca to korzystania ze sklepu konopnego RAW.  W sklepie natkniemy się na przyjemny klimat który wypełnia aromatyczny zapach produktów RAW, parę stref relaksu i rozrywek, chociażby billarda czy też wygodną kanapę z telewizją na której można obejrzeć mecz, to nie tylko miejsce w którym można nabyć wymienione wcześniej akcesoria lub susz, ale miejsce w którym można spotkać się ze znajomymi i w przyjemnej atmosferze spędzić czas pijąc kawę, urządzając zawody w 8 Ball, słuchając muzyki czy grając na dostępnych konsolach. Drzwi sklepu miały okazje otworzyć się już na początku marca.

RAW STORE gwarantuje klientom regularnie dostarczaną medyczną marihuanę wysokiej jakości, by zapewnić bezpieczeństwo konsumentom. Powstała również strona internetowa umożliwiająca nabycie suszu i innych produktów RAW właśnie zamawiając je drogą internetową. RAW STORE prowadzi nabór do zespołu, jednak robi to uważnie aby utrzymać poziom sklepu.

image.png.b708ed17c901c0d13d97674d1272c9ad.png

1. SUSZ

RAW KUSH (25% THC) - 200$

Green Gelato (23% THC) - 150$

Purple Queen (22% THC)- 150$

Royal Moby (21% THC) - 150$

Amnesia Haze (21% THC) - 150$

Haze Berry (20% THC) - 120$

White Widow (19% THC)  - 120$

OG Kush (19% THC) - 120$

Painkiller XXL (9% THC, 9% CBD) - 100$

CBD Amazing Haze (15% CBD) - 100$

2. ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

RAW Brownie (50mg CBD) - 100$

RAW Chocolate (50mg CBD) - 100$

RAW Mango Gummy (50mg CBD) - 100$

RAW Bubba Kush Root Beer (50mg CBD) - 100$

RAW Fruit Punch Drink (50mg CBD) - 100$

3. AKCESORIA

RAW STORE Bong - 400$

RAW STORE clipper - 200$

RAW STORE papers - 150$

RAW STORE grinder - 150$

Nasiona - 100$

Doniczka - 100$

Ziemia - 100$

Sekator - 150$

Konweka - 150$

Łopata - 150$

Spoiler

Cześć, od dłuższego czasu gram na postaci gangowej, prowadziłem na niej projekt z ziołem ale niestety organizacja się zamknęła i wszystko poszło. Od grudnia jakoś miałem przerwę z graniem dlatego znajomy @NonSenSprzejął jeden z moich biznesów i zrobił po swojemu by projekt się nie zmarnował, co nie znaczy że tak będzie z tym. Odrazu zaznaczę, że NonSens dużo pomaga mi w stawianiu biznesu chociażby w napisaniu aplikacji z punktu widzenia czytającego. W zeszłym tygodniu wróciłem do giery na tą postać i postanowiłem kontynuować historie in character. Mam pare ciekawych pomysłów na rozwinięcie gierki związanej z RAW, chciałbym żeby ten biznes wyróżniał się choć odrobine od innych, zwykłych prostych Coffe Shopów. Aplikacje na bieżąco będę ulepszał, tzn. Głównie grafikę bo czuje że stać mnie na więcej w tej kwestii. Poza tym to chyba wszystko, licze na akcept i pozdrawiam czytających.

Spoiler

Nazwa biznesu/Projektu IC: RAW STORE
Postać lidera: Rue Rawley 
UID postaci lidera z panelu gracza: 54438
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/itSwEmN
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Coffe Shop
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez toniezombie
NonSenS lubi to

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta!

Zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, które pokażą Tobie jak postępować dalej.

• Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA - Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą. Nie przynależenie do grupy może skutkować usunięciem biznesu!
  • Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt oraz zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).
  • Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz. Po zgłoszeniu stworzenia skryptu na Discord udaj się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Uwaga: Pamiętaj, by twój ticket na discordzie biznesowym z prośbą o założenie organizacji zawierał uzupełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza: 
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

* https://forum.v-rp.pl/topic/6989-lista-id-interior%C3%B3w-serwerowych/#comment-47591
** Dotyczy spotu organizacji

Życzę udanej gry! W przypadku pytań, próśb i innych kwesti związanych z kontaktem zapraszam do stworzenia ticketa na discordzie!

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin