Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Samuel Lavallee

Sesh

Rekomendowane odpowiedzi

pqMWslK.pngSamuel Lavallee urodzony pod koniec '95 w Atlantic City, wychował się w domu, w którym pieniądze nigdy nie były problemem. Jego rodzina nie żyła „od wypłaty do wypłaty” – wręcz przeciwnie, każda zachcianka czy marzenie szybko stawały się rzeczywistością. Dzięki temu miał niemal nieograniczone możliwości. Znajomości i majątek rodziców otwierały przed nim drzwi, które dla wielu pozostawały zamknięte na zawsze. Prestiżowe uczelnie, o których inni mogli jedynie marzyć – lub do dziś spłacają ich czesne, były dla niego na wyciągnięcie ręki. W końcu zdecydował się na Uniwersytet dziennikarski w Waszyngtonie, który kilka lat później ukończył z tytułem magistra. Mimo to nadal nie wiedział, w jakim kierunku chce podążać. Próbował różnych rzeczy – pracował w radiu, pisał do gazet, próbował swoich sił w telewizji. Żadna z tych dróg nie przyniosła mu satysfakcji, a w jego głowie panował ten sam mętlik, co wcześniej. Pewnego dnia, przeglądając V-Tube, trafił na kontrowersyjny wywiad internetowego dziennikarza z obiecującą gwiazdą, której sukces wydawał się niemal pewny. Jednak po publikacji nagrania bohater materiału zniknął z mediów, a jego kariera dobiegła końca, nim na dobre się zaczęła. To właśnie wtedy w Samuelu coś drgnęło. Zrozumiał, że kontrowersyjne treści, niewygodne pytania i tematy tabu przyciągają największą widownię. Mając już jasny pomysł na siebie, spakował podręczny bagaż i wyruszył do miasta aniołów – Los Santos. Rodzinie powiedział, czym zamierza się zajmować, choć zręcznie przekręcił kilka szczegółów na swoją korzyść, by zapewnić sobie ich finansowe wsparcie. W połowie lutego miał już własne mieszkanie, a w jego przyszłym studiu rozpoczęły się prace budowlane. Nowy rozdział właśnie się zaczyna, to w mieście sław chce wdrążyć swój plan w życie, nie ograniczając się do standardowych metod. Jego przerośnięte ego sprzyja mu w działaniu, nie zdając sobie sprawy że nie wszystko musi pójść po jego myśli.

ooc;

Spoiler

Ooc

Siema, chcę ruszyć z postacia dziennikarza która będzie dość kontrowersyjna na swój sposób. Chcę prowadzić rozgrywkę która nie będzie obsypana różami. Nie chcę prowadzić wywiadów którę będą tylko i wyłącznie klepać artystów po plecach, mówić im jacy oni nie są najlepsi, a raczej umiejętnie rozdzielić schlebianie z pogardą. Mam pomysł na postać (jest przepalona) i chcę to wykorzystać, jednocześnie nakręcając rozgrywkę sobie jak i reszcie.  

Imię i nazwisko postaci: Samuel Lavallee
Numer konta postaci: 8777768956
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: -

social;

lifeinvaider

tworczość;

Real talk #1

Dark side of Santos #1

Edytowane przez Sesh

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin