Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] San Andreas Emergency Driving Center

Kbvcpr

Rekomendowane odpowiedzi

AD_4nXdjFi39sUAqIaIw9BS97vfDdHhqmjNVapK5f_V_LbaZ2YKAbgH2jSrjXr-Is1MMcFPCsm5RLDbh-DoVZ-lroVURv7ooNBSHXRKGlisvWX7ukX-PPFkUNmR0Sv1vGjotteoKg-fEtQ?key=QJoy9fdndkVmdxgCEVpunAQz

AD_4nXc5kmBbj1GDMP3zeYNxTFtW14Fhy8ZcNIS3HgThBaamNupEL1pah0Rgww41WApRSTTM5SzV4kp3ybtWRy4LY8XS-V7YXEiIMoOG91UgziTz21nBMALOm6rnYNWZ1_M6DDBmRJgSQQ?key=QJoy9fdndkVmdxgCEVpunAQzSan Andreas Emergency Driving Center [SAEDC] posiada bogatą historię sięgającą lat 70. XX wieku, kiedy to rozpoczęto pierwsze szkolenia z zakresu jazdy operacyjnej i pościgowej dla służb ratunkowych oraz organów ścigania. Wraz z upływem lat ośrodek ewoluował, dostosowując swoje programy do coraz bardziej wymagających standardów bezpieczeństwa i technik jazdy.

W 2025 roku SAEDC przeszło gruntowną modernizację pod okiem doświadczonego instruktora jazdy operacyjnej który przejął cały ośrodek. Posiada wieloletnie doświadczenie w szkoleniu osób technik jazdy w sytuacjach awaryjnych. Jego pasja do motoryzacji oraz zaawansowanych technik prowadzenia pojazdów stała się fundamentem dla nowej ery tej placówki. Dzięki modernizacji została otwarta pełna oferta dla kierowców cywilnych którzy borykają się z brakiem umiejętności reakcji i opanowaniem pojazdu w sytuacjach awaryjnych.

San Andreas Emergency Driving Center stawia na indywidualne podejście do kursantów, AD_4nXd-o3FtVYELJ4lIlBXkwjEvYS9wQSOwylFQlCHsHYbfmqKV6VSb9tKdpy9b7B2Wo_gQ3Q7-MQ1HODejrO4m7EOp8oEDewKD7Pu5AF6TqFVTI5eD4-9wLcJQC5w8DxnU4pq2zmJG?key=QJoy9fdndkVmdxgCEVpunAQzłącząc sprawdzone metody treningowe z pasją i zaangażowaniem. Głównym celem jest nie tylko nauka technik jazdy operacyjnej, ale także budowanie pewności siebie za kierownicą oraz propagowanie bezpiecznej i skutecznej jazdy w sytuacjach kryzysowych.

Z biegiem lat SAEDC stało się nie tylko centurm szkoleniowym dla służb ale i również dla cywili. Dziś centrum oferuje symulatory jazdy, zaawansowane pojazdy szkoleniowe oraz specjalnie zaprojektowane tory treningowe, umożliwiające realistyczne symulacje pościgów, interwencji, manewrów ewakuacyjnych i innych sytuacji krytycznych na drogach publicznych.

Dzięki wysokim standardom szkoleniowym oraz przygotowanej infrastrukturze, SAEDC jest znakomitym miejscem do doskonalenia swoich technik jazdy dla poprawy swojego bezpieczeństwa.

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: San Andreas Emergency Driving Center 
Postać lidera: Jake Bradford
UID postaci lidera z panelu gracza:60800
Nick Discord: Kbvcpr
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: [Po akceptacji]
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Niesprecyzowane
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):N/A

.

Edytowane przez Kbvcpr
sedrakS, VDX, 0MATY i 9 innych lubią to

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

• 2 tygodnie później...

AD_4nXdjFi39sUAqIaIw9BS97vfDdHhqmjNVapK5f_V_LbaZ2YKAbgH2jSrjXr-Is1MMcFPCsm5RLDbh-DoVZ-lroVURv7ooNBSHXRKGlisvWX7ukX-PPFkUNmR0Sv1vGjotteoKg-fEtQ?key=QJoy9fdndkVmdxgCEVpunAQz

Spoiler

DcpjTku.pngDomH7yj.pngujQ6XOv.pngRVTBhes.pngI6Zv8a7.png

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

image.png.0780d8cfa4a8fa4b9f3d3624f600ee03.png 

Spoiler

x470Nk9.png8jZ3lYF.png32zH8k7.pngtROfr5z.pngETSmpCT.png

Orzeł, Deeli, KubixX i 5 innych lubią to

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin