Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[29.03] #3 Podcast City Boys by LIBIDUO x DIVA

Pluto

Rekomendowane odpowiedzi

**Na kanale poświęconym wschodzącym gwiazdom rapu pojawił się nowy odcinek podcastu sygnowanego przez City Boys. Był to pierwszy odcinek, w którym artyści prowadzili rozmowę wyłącznie między sobą, omawiając swoje przyszłe plany oraz zapowiedzi. W trakcie dyskusji ogłosili, że w kolejnych odsłonach podcastu będą gościć różne osoby pod warunkiem, że są one w jakiś sposób interesujące. A nawet pojawiła się deklaracja, że wśród przyszłych gości znajdą się również prostytutki. W poprzednim odcinku raperzy przesłuchali popularny zespół Sloppy Toppy, w trakcie którego jeden z artystów pokazał swojego penisa na wizji. Zaproszona do podcastu kobieta otwarcie przyznała się do pracy w "seksbiznesie", a nawet zdradziła swoje stawki. Podcast ma dość mroczny klimat, co w dużej mierze wynika z obecności DIVY, postaci która otwarcie gloryfikuje swoje środowisko i sposób zarabiania, nie dostrzegając żadnych problemów związanych z prostytucją, mimo że jest ona nielegalna w stanie San Andreas. W pewnych momentach można odnieść wrażenie, że kobieta znajduje się pod wpływem narkotyków lub innych substancji odurzających. Prowadzący podzielili się rolami: Mayhem Percy próbował zadawać bardziej osobiste pytania, które miały skłonić kobietę do głębszego spojrzenia na swoją osobę i ujawnienia jej mniej oczywistych aspektów, natomiast Daevion Epps skupił się na prostszych, bezpośrednich pytaniach, nacechowanych mocno seksualnie.**

ljrLYhO.gif

Treść podcastu:

* Mayhem Percy spojrzał na kamere.
Mayhem Percy mówi: City Boys w budynku, City Boys w budynku a dzisiaj? Dzisiaj mamy specjalnego gościa, specjalnego? To bardzo mało powiedziane, czarnuchu, dzisiaj mamy kurwa wyjątkowego gościa.
* Taisha Kendrick spoglada w kamere  usmiechajac sie prowokujaco.
Mayhem Percy mówi: Obiecywaliśmy wam prawdziwych szaleńców i dzisiaj słowo się spełnia, gościmy u nas w lokalu Taishe Kendrick, bliżej znana w social mediach jako DIVA.
Taisha Kendrick mówi: Siema Santos, siema ludziska, jestescie gotowi na totalny odlot i przekroczenie granic rozsadku?
* Taisha Kendrick gestykuluje w strone kamery prowokujac swoim zachowaniem, usmiecha sie do mezczyzn.
* Taisha Kendrick smialo i z duma prezentuje swoje cialo, uiadla tak, aby eksponowacc swoje piersi i atuty.

Daevion Epps mówi: Spojrzcie na nia, spójrzcie. Dobrze wiemy, że czekaliście skurwiele na takie suki. Prosto z Venice niunia przyjechała w topless, żeby pokazać wam jak naprawdę bawią się gwiazdy rocka.
* Taisha Kendrick przejezdza palcem po swoich grubych ustach, wklada go na moment do buzki, spoglada w kamere wzrokiem totalnej zdziry.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu, prosto z mostu, mówisz o sobie sex workerka, czy po prostu prostytutka?
* Daevion Epps patrzy na Taisha Kendrick, bierze łyk koniaku z szklanki.
Taisha Kendrick mówi: Uhh, dobre pytanie, ale najlepsza odpowiedz to zeszmacona zdzira ktora korzysta z naiwnosci mezczyzn i doi ich z kasy, ze mna nie ma zmiluj sie. Prostytutka? Prostytutki sa na Vespucci i biora kilka tysiecy za numerek.
Daevion Epps mówi: A ty ile bierzesz?
* Daevion Epps pyta od razu z mostu, bo taki styl ma LIBIDUO alias City Boys.
Mayhem Percy mówi: No wlasnie, Chase Love zapłacił za numerek?
Taisha Kendrick mówi: Numerek ze mna kosztuje od czterdziestu pieciu tysiecy. Wczesniej bralam mniej, ale to zalezy od sytuacji. Musze wspomniec, iz kocham seks, nie zawsze musze brac majatek od kolesia, zwlaszcza jezeli mi sie po prostu spodoba.
* Mayhem Percy kaszle ze zdziwienia.
* Daevion Epps zadławił się alkoholem, zaczął kasłać.
* Mayhem Percy klepie sie po klatce piersiowej.

Daevion Epps mówi: Czekaj, kuuuurwa... Ile? To z kim ty się umawiasz na szybkie numerki?
Daevion Epps mówi: Dymał cię gubernator, Chase Love i Trump? Takim typem suki jesteś?
Mayhem Percy mówi: Podobno lecisz na polityków, widziałem jakiegoś posta jak wspominałasz, że skakałaś po fiucie jakiemuś politykowi, powiesz kto to?
Daevion Epps mówi: Też to widziałem, hahahahaha. Jaki polityk zasmakował twojego ciasta?
Taisha Kendrick mówi: Czasami ludzie mi zarzucaja ze jestem tania, ale zalezy kto odbiera taniosc, tani numerek dla mnie to piec tysiecy dolarow.
* Daevion Epps zabrechtał, szturchnął łapą bark Mayhem Percy
* Mayhem Percy napił się zimnego redbulla, słucha kobiety bardzo uważnie.IfiQ7oC.png

Taisha Kendrick mówi: Ten post z politykiem, ha ha, byl po prostu po to aby zwrocic na siebie uwage, chociaz nie powiem, sypia z bogatymi i zonatymi mezczyznami w tym miescie, rozwniez zdarzaja sie celebryci, taka natury zdziry, szmaty i suki.
Daevion Epps mówi: Ahaaa, czyli to była prowokacja? Dziewczyno, ja myślałem, że naprawdę wyruchałaś jakiegoś polityka.
Taisha Kendrick mówi: Czysta prowokacja, na ktora ludzie sie nabieraja, co zwieksza moje zasiegi.
* Taisha Kendrick poprawila sie na fotelu, podniosla swoja noge w gore prezentujac swoje seksowne uda, przejechala po nimi swoja dloni patrzac w kamere.
Daevion Epps mówi: A nie uważasz, że ludzi to już zmęczyło?
* Taisha Kendrick strzelila sie mocno w tylek, polozyla noge w dol.
* Mayhem Percy patrzy zaciekawiony na show.

Daevion Epps mówi: Wcześniej faktycznie robiłaś wrażenie, ale co chwilę powtarzasz, że dają ci atencje i o to chodzi. Jak patrzę teraz na twoje posty to one ledwą kręcą setkę...
Taisha Kendrick mówi: Nie zmeczylo ich, dalej reaguja na moje prowokacje i na posty ktore wrzucam.
Daevion Epps mówi: Zmęczeni i znudzeni tematem. Najlepsze w kontrowersji jest to, że nie jest ona oczywista, a ty trochę jakbyś... Nie wiem, jak zatarta płyta. W kółko to samo.
Taisha Kendrick mówi: Wiesz co, nie liczy sie ilosc lajkow tak na prawde pod moimi postami, bo nawet jesli ktos nie da tego lajka to to i tak nie wplynie na zauwazalnosc posta.
Daevion Epps mówi: Ale nie w taki sposób jak było to wcześniej. Teraz? Pojawia się ludziom twój post i mają to głęboko w dupie, czujesz mnie? Nawet jakby mieli trollować w komentarzach to wiadomo, że napiszesz taką samą formułkę i im się odechciewa. Już nie robisz takiego wrażenia jak wcześniej, niunia. Gdyby nie twoje życie na ulicy to pewnie każdy by o tobie zapomniał.
Taisha Kendrick mówi: Powiem tak, walcze z hejterami od kilku miesiecy, byli jedni, odeszli. Sa nowi, tez odejda. Budowalam swoja marke przez dlugi czas, wiec na ten moment po prostu czasami tez wrzucam mniejsza ilosc postow.
* Daevion Epps ściągnął swoje okulary, zawiesił je na koszulce.
Daevion Epps mówi: Nie o to mi chodzi, nie...
Mayhem Percy mówi: No dobrze, ale mówisz otwarcie o tym, że dajesz ciala za forse i o tym, że zależy ci na popularnosci... nie boisz się, że przez takie otwarte gadanie na ten temat, zostaniesz zwyczajnie sciagnieta z ulicy przez departament? Nie boisz sie o to, że możesz zwyczajnie pójść siedzieć?
* Daevion Epps siegnął po szklankę z koniakiem, pociągnął łyk i spojrzał na Mayhem Percy.
Taisha Kendrick mówi: Nie boje sie, juz razem mnie zgarnely gliny, znaja mnie.
Mayhem Percy mówi: To co robisz... jest zwyczajnie nielegalne, wiesz o tym, nie? Uprawiasz troche self-snitching... jak mam być szczery.
* Daevion Epps uniósł brew, spojrzał na Taisha.
Taisha Kendrick mówi: Nie poszlam siedziec, nie zostalam zatrzymana na dluzej.
Daevion Epps mówi: Ale zdajesz sobie sprawę, że prostytucja w tym stanie jest... Właśnie, nielegalna?
Taisha Kendrick mówi: Nawet jesli pojde siedziec, to co? Nic. Wyjde i bede robila to ponownie.
Mayhem Percy mówi: Hahaha, grunt to sie trzymać swoich założeń.
Daevion Epps mówi: Sama umawiasz się z klientami, czy robi to za ciebie twój pimp? Masz kogoś nad sobą?
Taisha Kendrick mówi: Nie mam pimpa, mam swoich kilku stalych klientow, zazwyczaj nie szukam nowych, wystarczy mi to co mam, plus utrzymuje sie tez z tanca na rurze.
Mayhem Percy mówi: Nie boisz sie? Jak bierzesz tyle forsy od czarnucha, tak jak nawijałaś 45 punktów za numerek... to nie boisz sie, że zwyczajnie jak bedziesz tak otwarcie o tym wszystkim mówić to ktoś bedzie starał sie ciebie uciszyć? Mialas jakies szalone przygody?
Taisha Kendrick mówi: Uciszyc mnie? Hmm, powiem tak, bylo juz kilku takich ktorzy chcieli rozjebac mi pysk, z tego co wiem, juz ich nie ma. Co do szalonych przygod to tak, mialam. Przelecialo mnie dzisieciu czarnuchow na raz, bylam podwieszana na lancuchach, tanczylam nago przed klubem Rose Mansion.
Daevion Epps mówi: Hahahahahaha, czekaj niunia... To są grube historie.
Mayhem Percy mówi: Kurwa... moment, moment!
Daevion Epps mówi: A zajebał ci ktoś w końcu w mordę, od tego zacznijmy.
* Mayhem Percy podniosl rece rozbawiony.
Taisha Kendrick mówi: Hmm, jeszcze nie. Napierdalam sie jedynie z pracownikiem klubu w ktorym pracuje plus ochroniarzem w Rose Mansion.
Mayhem Percy mówi: Jak to, bijesz sie z facetami?
Daevion Epps mówi: Hahahahahaha, naprawdę się z nim bijesz czy robicie jakieś śmieszne zapasy w łóżku?
Taisha Kendrick mówi: Jezeli ktos wyskoczy do mnie z lapami, to tak od razu sie bije.
Daevion Epps mówi: Nawet jak jest to duży czarnuch? Maaaaała, nie nawijaj nam fałszu. Gdyby tak było to ten botoks nie wyglądałby tak dobrze na twojej buźce.
Taisha Kendrick mówi: Jezeli to jest duzy czarnuch? Nie. Bilam sie moze ze dwa razy.
Daevion Epps mówi: I co wtedy robisz? Chwytasz za fiuta, żeby mieć przewagę?
Taisha Kendrick mówi: Ale zazwyczaj, nikt jeszcze mi nie zajebal w moj zdzirowaty pysk.
Daevion Epps mówi: Nawiń nam jakąś dziką historię, jakieś pojebane zachcianki, które musiałaś spełnić.
Mayhem Percy mówi: Opowiedz o tym podwieszaniu na łańcuchach, o co z tym chodzi? Znałem kiedyś pewnego czarnucha który był podwieszany na łańcuchach ale był naćpany wszystkimi narkotykami świata, jak do tego doszło?
Taisha Kendrick mówi: Nie, nie opierdalam paly byle komu. Natura zdziry, lubie przemoc na swojej osobie, lubie seks, lubie byc traktowana jako najgorsza kurwa. Wznosze kurestwo na wyzszy level. Zazwyczaj tez jestem niezle nafurana. I mam gdzies co ludzie beda o mnie mowic.
Daevion Epps mówi: Każdy kocha seks i słodycze do tego, ale nikt nie mówi o tym głośno.
image.png.982f4bc7fb4c5b23271f247244baa729.pngTaisha Kendrick mówi: No wlasnie, ja mowie o tym, nie wstydze sie, jestem jak otwarta encyklopedia.
Mayhem Percy mówi: To jak było z tymi lancuchami, jak do tego doszło?
Daevion Epps mówi: Niunia trochę unika tematu, jakby ściemniała? Też to czujecie?
* Daevion Epps spojrzał w kamery, nastepnie na Mayhem Percy.
Taisha Kendrick mówi: Poprosilam klienta zeby mnie podwiesil na lancuchach, tyle i az tyle. Czasami ludzie patrza na mnie z otwartmi ustami, nie wiedzac jak sie zachowac w takiej sytuacji. Nah, nie jestem osoba ktora sciemnia, kazdy wie ze pieprze prosto cco mysle o danej sytuacji i o ludziach.
Mayhem Percy mówi: Czesto trafiasz na freaków? Czy przyciagasz tylko takich?
* Daevion Epps mlasnął, a zaraz popił to alkoholem, że laska nie rozwija bardziej historii.
Taisha Kendrick mówi: Czesto trafiam na mezczyzn ktorzy nie wiedza co zrobic z kobieta, ale trafiam tez na napalonych skurwieli ktorzy nie bzykali dobrze w swoim zyciu. I wtedy jak robie im glebokie gardlo, to dochodza w ciagu minuty, czasem szybciej.
* Taisha Kendrick wystawila swoj jezyk, ukazujac kawalek swojego gardla.
* Daevion Epps patrzy na to co robi, podoba mu sie.

Mayhem Percy mówi: Pshhh... posiadasz certyfikat Goat Throat? Szacunek.
Daevion Epps mówi: Kocham takie zdzirowate i szalone laski. Masz tez ten tatuaz na szyi?
Mayhem Percy mówi: Hahaha... no wlasnie, masz skrzydelka na szyi?
* Mayhem Percy mruzy oczy probuje dostrzec tatauz skrzydelek na szyi.
Taisha Kendrick mówi: Uhhh, nie potrzebuje certyfikatow, i nie, nie mam takiego tatuaza. Ale mam inne, kazdy znaczy cos innego.
Daevion Epps mówi: Opowiedz o nich. Ten na cycku?
Taisha Kendrick mówi: Ten na cycku oznacza moja chciwosc na dolary i to ze potrafie wbic komus noz w serce, oczywiscie w przenosni aby je po prostu zdobyc. Tatuaz na brzuchu to po prostu odezwierciedlenie moich duzych ust i dolarow ktore potrafie w nich trzymac.
Mayhem Percy mówi: Glebokie...
Taisha Kendrick mówi: Gardlo, moje, tak.
Daevion Epps mówi: Długo masz te dziary?
Taisha Kendrick mówi: Kilka miesiecy je mam.
Daevion Epps mówi: Shhh, szkoda... Probówałem to powiązać z naszą tezą.
Mayhem Percy mówi: Mnie interesuje cos wiecej niż wylacznie to ile razy dalas ciasta w ostatnim tygodniu... dlaczego akurat prostytucja? Podobno wyjebali cie z chaty jak mialas 16 lat, czy to prawda?
Taisha Kendrick mówi: Wynioslam sie sama od rodzicow, mieszkalam z przyjaciolka z ktora robilysmy imprezy, pilysmy i bralysmy narkotyki. Wtedy tez sprzedalam sie po raz pierwszy. Spodobalo mi sie to.
Mayhem Percy mówi: Sprzedalas sie komus majac 16 lat? Dlaczego? Nie czujesz sie przez to... nie wiem, brudna? Nie żałujesz tej decyzji?
* Mayhem Percy probuje zrozumieć Taisha Kendrick po prostu jako człowieka.
Taisha Kendrick mówi: Hmm, nie, czuje sie z tym zajebiscie. I szczerze? Nie interesuje mnie co mowia o mnie ludzie. Mam swoich fanow i mam osoby ktore mnie wspieraja.
* Daevion Epps patrzy na Mayhem Percy.
Daevion Epps mówi: Czarnuchu... A co w tym takiego, żeby czuć się brudnym? Też uprawiałem seks w podobnym wieku, broski.
Mayhem Percy mówi: Też sprzedawałeś dupe w wieku 16 lat? Brooo.....
Taisha Kendrick mówi: Powiem tak, takie jest moje przeznaczenie, po prostu.
Daevion Epps mówi: Tyyy, czekaj, czekaj... Sprzedałaś swoje dziewictwo?
Taisha Kendrick mówi: Tak to mozna nazwac? Ehe. Nie mialam nigdy chlopaka w zwiazku az do tej pory.
Daevion Epps mówi: Teraz bierzesz czterdzieści punktów... A za dziewictwo? Ile?
Daevion Epps mówi: Kurwa, ciekawi mnie jakimi kwotami obracają niektórzy kolesie, żeby zaliczyć dziewicę.
Mayhem Percy mówi: Nie zrozum mnie źle, ale seks w wieku 16 lat... a tym bardziej za forse, to jest pedofilia i... prostytutcja w najgorszym tego słowa znaczeniu. Żaden twój /fan/ nie próbówał ci przemówić do rozsądku?
Taisha Kendrick mówi: Uhhh, nie pamietam mojego pierwszego klienta, mam teraz trzydziesci lat, to bylo czternascie lat temu. W dodatku bylam mocno nafurana.
Taisha Kendrick mówi: Nie, na przyklad wczoraj, jeden mi powiedzial ze jest wrecz mna zafascynowany.
Daevion Epps mówi: I ty czujesz się z tym całkiem w porządku?
Taisha Kendrick mówi: Oczywiscie, nie mam do siebie zadnych zarzutow.
Daevion Epps mówi: Miałaś szesnaście lat... Byłaś totalnie naćpana, rzucił ci kilka dolarów i nie widzisz w tym nic złego?
Taisha Kendrick mówi: Totalnie, pojebane co?
Mayhem Percy mówi: A co z twoimi rodzicami? Nie interesowali sie toba? Nie probowali interweniować?
Taisha Kendrick mówi: Mieli mnie gdzies, matka duzo pila, ojciec urzadzal afery, wiec bylam zdana na siebie.
Mayhem Percy mówi: Nie probowali... przywrócić kontaktu, nic a nic?
* Daevion Epps siedzi niezwruszony i zastanawia się nad jej słowami.
Mayhem Percy mówi: Po prostu dali ci sie wyprowadzić w wieku 16 lat?
Taisha Kendrick mówi: Bylam bardzo pyskata, niewzruszona, nie sluchalam sie ich.
Mayhem Percy mówi: Masz jeszcze z nimi kontakt? Czy od czternastu lat nie odzywacie sie do siebie?
Taisha Kendrick mówi: Mialam wywalone na wszystko. Nie mam z nimi zadnego kontaktu, mam swoje zycie.
Mayhem Percy mówi: Czyli twoim przeznaczeniem po prostu była prostytucja od najmłodszych lat, ta?
Taisha Kendrick mówi: Moim przeznaczeniem jest bycie zdzira, a moim celem jest bycie na ustach wszystkich, nawet jezeli maja mowic o mnie negatywnie.
* Taisha Kendrick powiedziala to  z duma.
Mayhem Percy mówi: Jesteś socjopatka i narcyzem, wiesz o tym?
Taisha Kendrick mówi: Nie ujela bym tak tego, jestem wytworem, ktory nigdy wiecej sie nie pojawi jezeli ja odejde.
Taisha Kendrick mówi: Proste.
Daevion Epps mówi: Dziwne, zawsze myślałem, że laski, które żyją na ulicy... Mają strasznie ciężką historię i finalnie jakby mogły cofnąć czas to nigdy nie weszłyby ponownie w to gówno. Ale wiemy jakie jest życie, nie mogą ot tak rzucić ulicy. Z tobą jest... Inaczej.
* Mayhem Percy klepnal Dee Epps w bark, zgadza sie z tym co mówi.
Daevion Epps mówi: Powiedz, mała. Powiedz wprost, ile naściemniałaś, ile to tak naprawdę jest kreacja a co w tym jest prawdą?
Taisha Kendrick mówi: Racja, ze mna jest inaczej, a ludzie? Zawsze beda chcieli mnie zniszczyc.
Mayhem Percy mówi: To samo, wszystkie prostytutki w twoim wieku jakie poznałem... wszystkie żałowały tej  decyzji, wszystkie jakby mogły cofnac czas? Zrobiłyby to.
Taisha Kendrick mówi: Ile nasciemnialam? Nie ma co sciemniac. To ze wszystkie zalowaly, nie znaczy ze kazda ma zalowac swoich decyzji.
Daevion Epps mówi: Słucham ciebie od początku i czuję, że ściemniasz, nie... Albo jesteś tak zepsuta, albo to tylko marna prowokacja. Nie umiem jeszcze tego rozgryźć.
Taisha Kendrick mówi: Nah, mowie jak jest, posluguje sie jezykiem faktow, tyle i az tyle.
Daevion Epps mówi: O tym właśnie mówiłem, że trochę jak zacięta płyta.
Mayhem Percy mówi: Wydajesz się troche być taka nieustraszona laska, która niczego w życiu sie nie boi, potrimage.png.83c7f740feff025a4c0f160a61aceb09.pngafi postawić się nawet czarnuchowi postury Lebrona Jamesa... ciekawi mnie, gdzie w tym wszystkim jesteś ty, a gdzie jest jakaś medialna gierka.
Taisha Kendrick mówi: Nie mam po co sciemniac, zreszta sama nie lubie falszywych ludzi.
Mayhem Percy mówi: Serio potrafisz po całym dniu usiąść i nie mieć myśli na temat swojego życia? Żadnych refleksji?
*  Daevion Epps przytakują głową na słowa Mayhem Percy, jest ciekaw.
Taisha Kendrick mówi: Eh, musialbys zapytac ludzi  z ktorymi pracuje, lub z ktorymi sie zadaje.
Mayhem Percy mówi: Nawet po narkotykach, a nawet bardziej... uwierz mi, brałem w życiu wiele... często mam tak, że jak wezme... i zejdzie ze mnie na drugi dzień, to ten drugi dzień to jest katastrofa w głowie, naprawdę.
Taisha Kendrick mówi: Wtedy bys wszystko zrozumial.
Mayhem Percy mówi: Pytam ciebie, ty wiesz co masz w głowie.
Daevion Epps mówi: Ale to ty przecież siadasz na koniec dnia sama i wiesz o czym myślisz.
Taisha Kendrick mówi: Alez oczywiscie, jezeli biore i sie nafuram to zdycham nastepnego dnia, tak samo z piciem.
Mayhem Percy mówi: Zdychasz fizycznie, ale mentalnie?
Daevion Epps mówi: Nie o to nam chodzi.
Taisha Kendrick mówi: Moj dzien wyglada tak, iz budze sie rano, robie to co mam robic, jade do klubu, tancze, daje dupy, schodze ze sceny i ide sie nacpac albo upic, budzac sie z totalnym kacem.
Mayhem Percy mówi: Ile lat sobie dajesz takiego życia? Naprawde, nie boisz się, że nie dożyjesz jutra?
Taisha Kendrick mówi: Oczywiscie, do tego dochodzil wypad na silownie, drogich restauracji, spotkania ze znajomymi.
Daevion Epps mówi: Może powiem to prościej, nie... Mój braciak zadał ci pytanie, czy nie masz w głowie takich myśli... Co dalej? Nie chcesz zakładać rodziny? Całe życie chcesz sprzedawać swoje ciało?
* Mayhem Percy uważa to za paradoks zadajac takie pytanie samemu zyjac jak czub.
Taisha Kendrick mówi: Powiem tak, jezeli nie dozyje, to nie dozyje prawda? Co ma byc to bedzie, dlatego korzystam z zycia jak tylko moge.
Mayhem Percy mówi: Nie myslalas o zalozeniu rodziny, zaprzestaniu tego wszystkiego...?
Taisha Kendrick mówi: Nie ma opcji. Nie zmienie swojego stylu zycia.
* Daevion Epps odsunął od siebie szklankę z koniakiem, popatrzył na nich.
Daevion Epps mówi: Dobra... Pierdoli mnie to, robisz co chcesz ze swoją pizdą, nie? Na koniec dnia jestem w swoim ciele, a nie twoim. Bardziej mnie interesuje kto jeszcze z celebrytów, nie licząc Rizzy G z Sloppy Toppy, siedzi u ciebie w DMach?
Mayhem Percy mówi: Yeah... Chase chyba przyszedł na twoj pokaz, pojawial sie czesciej?
Taisha Kendrick mówi: Nie, Chase zjawil sie jeden raz w klubie, strzelalam mu korkiem.
Daevion Epps mówi: Hahahaha, właśnie... Ciekawy jestem, kto robił to zdjęcie z Chase?
Taisha Kendrick mówi: Co do moich prywatnych wiadomosci, to pisze bardzo duzo osob, biznesmeni, ale tez duzo zwyklych osob.
Daevion Epps mówi: Co to był za klub? Byłem kurwa pewny, że nie można robić zdjęć i nagrywać w takich miejscach, sam próbuje się tego pilnowac.
Taisha Kendrick mówi: Zdjecie zrobil jeden z pracownikow.
Daevion Epps mówi: No ale niuuunia... Jesteś bad bitch, pierdolisz fałszywe suki i serwujesz cunt, tak? Rzuć jakąś głośną ksywką, kto siedzi ci w DMie i wypisuje o szybki numerek?
* Daevion Epps ponawia pytanie, patrzy na nią.
Taisha Kendrick mówi: Pytasz o slawne osoby, czy zwyklych ludzi, bo tych jest bardzo duzo.
Mayhem Percy mówi: Glosna ksywka, czyli slawna osoba.
Daevion Epps mówi: O sławne osoby, wcześniej podkreśliłem, ze celebrytów.
Daevion Epps mówi: Głośne ksywki, głośne nazwiska. Politycy, CEO znanych marek, raperzy...
Taisha Kendrick mówi: Oprocz tego kolesia ze sloppy toppy plus trzech biznesmenow, nie mam innych wiadomosci z jakimis slawniejszymi osobami, gdzy zazwyczaj poznaje je po prostu bedac w klubie. Mam multum wiadomosci od ludzi z propozycjami seksu, ja nawet nie musze pisac do nikogo, poniewaz sami do mnie pisza.
Daevion Epps mówi: Czyli tak naprawdę nikt z show biznesu do ciebie nie wypisuje. Shhhh, szkoda, liczyłem na to trochę więcej ognia.
Taisha Kendrick mówi: Poza tym, nie mowilam ze uprawiam seks z politykami lub z jakimis mega znanymi raperami czy slawnymi osobami.
* Taisha Kendrick patrzy na mezczyzn, dosc chlodnym spojrzeniem usmiechajac sie.
Mayhem Percy mówi: Zahaczajac o show biznes, jak powiedzialem jednemu czarnuchowi na sesji w studio o tym, ze bedziemy ciebie goscić... okreslil ciebie mianem, taniej Kulture de Betances, slyszalas to wczesniej?
Mayhem Percy mówi: Jest może dla ciebie idolka? Chociaz... czy takie osoby jak ty maja idoli?
Daevion Epps mówi: Hahahahhaha, pewnie mają. Cardi B.
Taisha Kendrick mówi: Nie, nie slyszalam. Ale mozesz go przyprowadzic, chetnie sie dowiem co to znaczy. Poza tym, mowilam juz wczesniej, nie ma takiej osoby ktora by mnie ponizyla albo doprowadzila do lez.
Taisha Kendrick mówi: Cardi B, Nicki Minaj.
Mayhem Percy mówi: Serio wspierasz dwie na raz? Nie należysz do jednego z fandomów?
Mayhem Percy mówi: To dosyć... niepopularne, ludzie wspieraja jedna albo druga...
Taisha Kendrick mówi: Lubie ta i ta, mam nawet nagrany cover Bodak Yellow od Cardi B.
Daevion Epps mówi: Czyli wszystko wiemy, bardziej Cardi.
Mayhem Percy mówi: Hahaha, serio? Nawijasz?
Mayhem Percy mówi: Dlaczego nigdy nie sprobowalas wejść na poważnie do branży muzycznej? Dużo tam prostytutek.
Taisha Kendrick mówi: Tak, rapuje czasami, ale nie myslalam aby isc do branzy muzycznej. Mam w swoich planach kilka duzych projektow na ktorych chce sie skupic.
Daevion Epps mówi: No skoro nie chcesz zostawić ulicy i stać się drugą Cardi B... To... Ile ty masz tak właściwie lat?
Taisha Kendrick mówi: Trzydziesci.
Daevion Epps mówi: Coo, poważnie?
Taisha Kendrick mówi: Powaznie.
* Taisha Kendrick zasmiala sie.
Daevion Epps mówi: To nie wbiłabyś się w rynek muzyczny. Jesteś na to za stara, niunia.
Taisha Kendrick mówi: Nawet mi na tym nie zalezy.
Daevion Epps mówi: Jedynie na czym ci zależy to nakręcanie dupków na kilka banknotów, to już wiemy.
Daevion Epps mówi: Jakie słodycze lubisz najbardziej?
* Daevion Epps celowo pyta.
Taisha Kendrick mówi: Nie tylko. Mowilam ze mam w planach dwa projekty.
Daevion Epps mówi: Jakie projekty?
Mayhem Percy mówi: Muzyczne?
Daevion Epps mówi: Znajdziesz na to czas, między pracą w dwóch klubach, spotykania z klientami i prywatnego imprezowania?
Taisha Kendrick mówi: Slodycze? Czekolada, zelki, lizaki zwlaszcza truskawkowe.
Mayhem Percy mówi: Co?
* Mayhem Percy patrzy zdziwiony, nic nie zrozumial.
Taisha Kendrick mówi: Pierwszy projekt? OnlyFans, drugi projekt Reality Show.
Daevion Epps mówi: Kuuurwa... Nam brakuje czasu na sklejenie w całość albumu, a co dopiero z takim trybem życia, jaki ty prowadzisz.
Taisha Kendrick mówi: Life with Diva
Daevion Epps mówi: I co będziesz pokazywać, jak poprawnie obciągnąć?
Taisha Kendrick mówi: To show gdzie bede prezentowac swoje zycie, bedzie chodzic za mna kamera.
Mayhem Percy mówi: Coś w stylu Keeping up with the Kardashians? Myslisz, ze znajdziesz na to chetnych?
Taisha Kendrick mówi: No cos w tym stylu. Mysle ze tak, a nawet jezeli to nie wypali to nic sie nie stanie. To moja wlasna inicjatywa.
Mayhem Percy mówi: Podobno media nie chca cie brać na wywiady, rozmowy i wszelakie tego typu rzeczy, myslisz, ze znajdziesz na to firme ktora to popchnie dalej? Na jakiej platformie mialoby sie to znalezc, bo chyba nie w telewizji?
Taisha Kendrick mówi: Hm, nie przejmuje sie tym ze ktos nie chce mnie brac na wywiad lub rozmowy. Pewnie maja z tylu glowy ze daje dupy, trudno, nic straconego. Ostatnio widzialam nawet jeden post w ktorym jedna laska prosila zeby nikt nie bral mnie do studia.
* Taisha Kendrick smieje sie.
Taisha Kendrick mówi: Na V-Tube.
Mayhem Percy mówi: Wydaje mi sie, że raczej złamiesz tam wszystkie zasady wraz z pierwszym wydaniem swojego show, chyba, że będziesz cenzurować rzeczy - ale ty chyba nie jesteś taka osoba, ktora da sie ocenzurować.
Taisha Kendrick mówi: Oczywiscie, to nie bedzie show erotyczne.
Mayhem Percy mówi: Jednak jak chcesz tam pokazać swoje życie które jest przepełnione seksem i erotyka... to raczej jedno wyklucza drugie, nie?
image.png.b969e37e7e62f745ed86a6b24983639b.pngTaisha Kendrick mówi: Chce pokazywac swoj styl zycia, przygotowania do show na scenie, kulisy takiego show, chce krecic afery oraz dramy. Zadnego seksu, bo mimo iz jestem glupia, to wiem ze od razu zostalo by to zbanowane. Chociaz, kariera w porno filmach stoi otworem.
Daevion Epps mówi: Czyli co, bo nie rozumiem? Co tam pokażesz?
Taisha Kendrick mówi: Zycie codzienne, w dwoch slowach. Jezeli sie przyjmie to okey, jezeli to nic sie nie stanie.
Daevion Epps mówi: Jaki jesteś team, chrupiące płatki czy takie rozmoknięte i przy okazji opowiesz co ci się śniło?
* Mayhem Percy zaśmiał sie z pytania Eppsa.
Daevion Epps mówi: Ale przecież sama powiedziałaś, że twój zaczyna się od tego, że wstajesz skacowana, szykujesz się i jedziesz do klubu pokręcić dupą.
Taisha Kendrick mówi: Chrupiace platki, lubie twarde rzeczy nie miekkie jak cipki.
Taisha Kendrick mówi: No wlasnie, i to tez pokaze, przeciez nie banuja za pokazanie laski na kacu?
Taisha Kendrick mówi: Nie pamietam swoich snow ostatnio.
Mayhem Percy mówi: Dobra, na dobre zakończenie wszystkiego... mamy dla ciebie prosta gierke.
Mayhem Percy mówi: Fuck, Marry, Kill. Znasz zasady, nie?
Taisha Kendrick mówi: Nie gralam w to.
Daevion Epps mówi: Co? Jak nie?
Mayhem Percy mówi: Wymieniam ci trzy osoby, mówisz z kim byłabyś w stanie pójść do łóżka, z kim się ożeniła, a kogo po prostu z tej trójki zabiła. Nie ma pół-srodków.
Taisha Kendrick mówi: Cool.
Mayhem Percy mówi: Ait... to w takim razie Chase Love, Rizzy G, Dee Epps. Zastanów sie madrze.
Daevion Epps mówi: Lepiej się zastanów, niunia. Wiesz, gdzie teraz siedzisz.
* Daevion Epps pogroził jej palcem.
Mayhem Percy mówi: Hahaha....
Taisha Kendrick mówi: Chase- Fuck, Dee Epps- Fuck, Rizzy G- Kill.
Mayhem Percy mówi: Nie można dwa razy fuck...
Mayhem Percy mówi: Musisz z kimś się ożenić... Nie ma opcji.. nie ma opcji.
Daevion Epps mówi: Chcesz mnie wydymać, czy spędzić ze mną życie?
Daevion Epps mówi: Szybka odpowiedź, szybko
Taisha Kendrick mówi: Okey, wiec Epps- Fuck.
Mayhem Percy mówi: A Chase? Marry?
Taisha Kendrick mówi: Marry
Daevion Epps mówi: Oooo... Mądra suka, nigdy nie stanę na ołtarzu.
Taisha Kendrick mówi: Wiem.
Daevion Epps mówi: Richard Sutliff, Farush Bojaxhiu i Donald Trump?
Taisha Kendrick mówi: Richard- Fuck, Farush- Kill, Trump- Merry bo bogaty i moglaby by go wycisnac jak gabke.
Daevion Epps mówi: Hahahahahhahahaha
Mayhem Percy mówi: Hahahaha... nie spodziewalem sie innej odpowiedzi.
* Taisha Kendrick spojrzala w kamere puszczajac oczko.
Daevion Epps mówi: Dobra, słuchajcie...
Daevion Epps mówi: To właśnie było LIBIDUO w studio City Boys. A z nami największa gwiazda LifeInvadera, Kisha alias DIVA. Pewna siebie, niektórzy powiedzą, że seksowna... Nieustraszona i tak jak słyszeliście, z mroczną przeszłością.
* Taisha Kendrick posyla buziaka do kamery.
* Daevion Epps przekręcił jej imię.
* Mayhem Percy wskazal na Taishe.

Mayhem Percy mówi: Dzięki za rozmowe, czarnuchu - badz bezpieczna w tym co robisz.

Promocja:

Spoiler

- Billboardy przez cały tydzień w kluczowych miejscach miasta Los Santos: X, Y
- Zapowiedź aka cytat z podcastu gdzie kobieta wspomina otwarcie ile bierze za "numerek".
- Zatrzymanie Daevion Epps po koncercie Vienna B. Klasyczne Free Epps od Młynarczyka.
- Raperzy pojawili się na Celebrity Awards, a dzień później Mayhem Percy został zatrzymany za prawdopodobną próbę morderstwa
- Libiduo coraz częściej produkuje młodych raperów takich jak np. Nashar czy Adonis, bądź nawet piosenkarka Nevina Toskdale.
- Sam dosyć "kontrowersyjny" image uczestniczki "DIVA" która polaryzuje społeczność platformy Lifeinvader. Kobieta z tej okazji nawet wydała swój singiel pt. DIVA ANTHEM.

Gra i wydatki:

Spoiler

Billboardy:

Gra:

Spoiler

Podcast:
https://paste.ee/p/uWr2EJN9
Foty pod billboard:
https://paste.ee/p/cWRZ3Qdl|
BILLBOARDY = 90K

Informacje:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Daevion Epps, Mayhem Percy
Numer konta postaci: 2385763031, 7231261604
Profil: 

Edytowane przez Pluto

**Na mieście pojawiły się billboardy z kontrowersyjną i w ostatnim czasie sławną prostytutką DIVA, które przypominają o podcaście City Boys. Billboardy można spotkać na najbardziej zaludnionych miejscach, czyli okolice plaży i Vinewood.**
c2GkDTU.png4Hhl1vI.png

Pluto, windziarz i bieluu lubią to